Happy living
Happy living

Happy living met de zomer in ons bol! Wat een weer hè. Met hoge zomerse temperaturen.  Tijd voor slippers, zomerkleding en heerlijk buiten zijn. Heerlijk genieten! Je happy voelen.

Een paar maanden geleden kwam het prachtige boek van Lisanne Multem “Happy living” uit.

“Creatief zijn is niet een hobby maar een manier van leven”, schrijft Lisanne en zo is het maar net.

In een boekenwinkel bladerde ik dit boek door en heb het direct gekocht. Ik was meteen verkocht! Het boek is zo mooi. Alleen de vormgeving al, met prachtige foto’s. Een boek vol inspiratie en ideeën. Voor elk seizoen haken, breien en DIY. De patronen die er in staan zijn zo leuk om te maken. Achterin het boek staan tips en technieken. Kortom een echte aanrader!

Als je het boek ziet weet je wat ik bedoel. Hier word je gelukkig van en dan heb je er nog niets van gemaakt. Dus snel aan de slag dan maar. Ook voor “buiten” staan er mooie patronen in. Mooie wandhangers en windlichten en vrolijke boomlichtjes.. en nog veel meer zelfmakers.

Ik startte met één van de cactussen reeks uit het boek “Happy living”. Ik had nog mooie bolletjes garen in groen tinten waar ik de mooie cactus van maakte. De cactus haakte ik  met haaknaald 2,5. Voor het bloempotje ging ik naar de kringloop en vond dit mooie kopje. Het aarde bolletje/de cactus paste er precies in. Ik vind het een mooi plaatje al zeg ik het zelf😉.

Ik vind het haken van deze mooierds zo leuk om te doen. Doordat er vele verschillende soorten zijn wordt het steeds aantrekkelijker om nog meer te maken. Hoe meer hoe leuker. Zo heb ik mijn eigen cactus tuintje gecreëerd.

Ik ga de andere cactussen binnenkort ook maken. Ik heb het garen al klaar liggen.

Ben je ook “aangestoken” door deze review van dit geweldige boek.

Ik ga snel aan de haak. Wordt zeker vervolgd..

Happy living gewenst! Geniet!

 

Groet,

Ingrid

hobbydingen.com

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 14 Jun 2018

Prachtig boek inderdaad, ik heb het ook :-) Groetjes, Akkelien

Reactie plaatsen