Met stip op nummer 1
Met stip op nummer 1

Haken met studio Hip en Stip. Wat een kleurrijk boek is dit zeg! Dit mooie boek vol patronen is geschreven door Annemarie Huijser. Ze kan haar passie voor kleur en styling helemaal kwijt in het bedenken van nieuwe patronen.

En dat zie je in dit boek vol kleurige patronen. Het boek inspireert je en daagt inderdaad uit om meer kleur te gaan gebruiken.

Het is zo mooi om kleuren te gaan gebruiken die je anders misschien nooit, uit zou kiezen.

Haken met studio Hip en stip geeft handige tips voor het starten van een nieuw haakwerk. Waaronder handige haaktips en  blocken van je haakwerk. Met een opfris cursus met duidelijke haakillustraties.

Dan volgen er meer dan 15 projecten. Mooie feestelijke – en fleurige projecten. Er wordt met confetti gestrooid in de vorm van een deken. De confetti granny deken. Bij of op een feest horen vlaggetjes. Feestvlaggen in een mooi patroon met verschillende steken. Het patroon is zo leuk! Er staat dan ook: “Het haken van ieder vlaggetje is een feestje op zich”. En daar ben ik het ook me eens.

Dan zijn we bij de wandhanger aangekomen. Je haakt hierbij ook een gedeelte die je bij feestvlaggen haakt. Toen ik het boek zag viel mijn oog direct op deze mooie wandhanger. Ik vind hem zo mooi. Ik heb garen gepakt en ben direct met de wandhanger aan de slag gegaan. En het was een feestje om deze wandhanger te maken!

Ten eerste werd ik blij van de kleurtjes die ik gebruikte. Een beetje “out of the box”, maar ik vond het zo bij dit pracht exemplaar passen. En het past bij de zomer. Mooi fris fruitig! En ten tweede het resultaat!

Wat vind jij? Mooi hè en zin om deze wandhanger te maken? Kom op en aan de slag dan maar!

Tenslotte vind je nog meer kleurrijke patronen in dit haakboek. De  “studio Hip en Stip deken”, de reversible deken, een zigzag babydekentje en nog wat kleine projectjes en shawls; de V stitch shawl. Teveel om op te noemen. Ik zou zeggen … kijk zelf maar eens even en word vrolijk van dit boek. Het is een aanrader!

Ben jij ook gek op kleur?

Geniet van de zomer!

Ingrid

https://hobbydingen.com

Reactie plaatsen