Haakspullen ! Heb je nog wensen voor je verjaardag?
Heb je nog wensen voor je verjaardag? Haakspullen!

Haakspullen :) … Vind jij het ook altijd moeilijk om iets leuks te verzinnen als je de vraag krijgt: en heb je nog wensen voor je verjaardag? Dagen loop je na te denken en kun je niets anders verzinnen dan een boekenbon!

Als je van haken (of breien) houdt is het al een stuk makkelijker: je vraagt HAAKSPULLEN. Zo ben ik in de maand januari jarig en deze keer wist ik al weken van te voren wat ik zou vragen aan mijn familie voor mijn verjaardag (spannend!).

Haakboek

Ten eerste een leuk haakboek. Het boek is al langer uit en staat al een tijdje op mijn verlanglijstje: Dikke Dames Haken van Anja Toonen. Een gezellig haakboek met patronen om dikke dames te haken en wat zo leuk is, de accessoires kun je ook haken, zoals het kopje koffie, de strandstoel en de chihuahua’s (voor mij extra leuk en deze ga ik zeker haken, ik heb zelf twee van die boefjes, chihuahua’s dus).

Bijzondere bol katoen

Deze bol katoen met de naam Necmiye Colorful Unikat is met de hand gemaakt. De bol heeft meestal drie kleuren en de kleuren lopen mooi in elkaar over. Je kunt een kant-en-klaar bol bestellen of zelf drie kleuren uitzoeken en op deze manier je eigen bol van 100% katoen samenstellen.

haakspullen

Een bol is genoeg om een mooie sjaal of een omslagdoek te haken. Ik heb gekozen voor de Spiritual bol met paarstinten. Ideaal om cadeau te geven. Let wel even op de levertijd, deze is vaak 2 weken omdat de bol zelfgemaakt is, op tijd bestellen dus. Ik ga er een omslagdoek (deze keer voor mezelf) van haken.

Sjaal speld

Ik ben gek op omslagdoeken, heerlijk om warm te blijven op een koude winterdag of in de zomer bij een leuk jurkje als het wat frisser wordt in de avond.

haakspullen

Ik kwam deze handige en mooie sjaal speld tegen op de website van De Haakfabriek. Ik heb gekozen voor de goudkleurige sjaal speld omdat deze overal bij staat. Ik ga zeker weten veel plezier van deze speld hebben. Bij De Haakfabriek kun je ook leuke leren labels bestellen voor je haakwerk of breiwerk. Het maakt je (haak)werk net even mooier. Het is een leuke website om rond te kijken www.dehaakfabriek.nl. Er zijn ook leuke haakpatroontjes te vinden op deze website. Natuurlijk heb ik ook een paar labels erbij besteld!

haakspullen

Wat vraag jij voor je verjaardag?

Bianca
Door

Bianca

op 11 Feb 2016

Grappig... je vraagt wat ik voor mijn verjaardag vraag... niks eigenlijk. Mijn verjaardag is ook onze trouwdag. Er staat wel op mijn lijstje om eens een keer een bol Unikat uit te zoeken bij mijn lieve collega's in Pijnacker (onder uitzoeken moet je dan verstaan, dat ik gewoon een keertje kleuren ga kiezen en ze opdracht geef om die bol te maken. Liefste wol...haha, vind ik prettiger.) Maar voorlopig heb ik daar absoluut geen tijd voor.

Reactie plaatsen