DROPS patronen voor de lente en de zomer - Breiclub.nl
DROPS lente- en zomer patronen

DROPS patronen voor de lente en de zomer. In een eerder blog schrijf ik over dat er meer creativiteit nodig is om projecten voor de zomer of lente te bedenken. Hier helpt DROPS graag mee met de zomer/lente collectie van 2016.

DROPS patronen:

De patronen hebben allemaal een lichte kleur. Er wordt namelijk  gebruik gemaakt van wit en pastel kleuren.

In dit blog bespreek ik mijn favoriete patronen en waar je het naartoe kan aantrekken. Ik zie namelijk nooit alleen het kledingstuk, ik zie de hele ervaring er omheen. Wanneer er geen beeld naar voren komt betekent dit dat ik het niet moet doen.

Festival shirt

Het eerste patroon is mijn favoriet en komt vaak terug op de verschillende festivals. Het is een kanten gehaakt truitje genaamd ”Elvira”.

DROPS patronen

Door de “gaten” in het truitje is het ideaal voor warm weer en plekken waar weinig schaduw is zoals bij festivals. Wil je dit truitje opfleuren? Draag er dan een gekleurd hemdje onder.

Omslag trui

De omslag trui geeft een uniek en orginele vorm. Deze trui heet “Summer Twist”.

Een toepasselijk naam!

DROPS patronen

Perfect met niks eronder als het heet is of een shirt er onder op de frissere avonden. Mijn oog viel op dit patroon omdat ik zoiets nog niet eerder heb gezien.

Wanneer mensen iemand met deze trui zien voorbij lopen, kijken ze zeker een extra paar seconden om het te bewonderen.

Lang vest

De lange vesten zijn niet meer weg te slaan uit het straatbeeld. Het lange vest genaamd “Summer Bliss Vest” past perfect in de huidige mode scene en is niet warm door het leuke kanten patroon.

DROPS patronen

Het vest voegt meer diepte en luchtigheid toe aan elke outfit. Draag het vest tijdens een dagje shoppen met vriendinnen.

Zomerse jurk

Natuurlijk kan er geen jurk ontbreken als het over zomer en lente kleding gaat. In jurk, genaamd “Mallorca”, komt weer kant terug. Dit zorgt voor een frisse verkoeling in de hitte.

DROPS patronen

Deze jurk is perfect voor een avond feestje midden in een hittegolf.

Zomerse rok

Ook een rok kan niet in dit rijtje missen. Dit kanten patroon geeft de illusie van grote veren. Trek deze rok, genaamd “Pina Colada”, gemakkelijk aan over je bikini als je van het strand even langs de winkels gaat lopen.

DROPS patronen

Kleurrijke crop top

De crop top is weer razend populair. Vooral de gehaakte crop top maakt een grote come back. Hij laat voornamelijk zijn gezicht zien tijdens festivals en op het strand. Deze crop top genaamd “Mandarina”, vrolijkt iedereen zijn dag op en zorgt ervoor dat goed bruin wordt.

DROPS patronen

DROPS heeft op dit moment vier zomer en lente magazines. Deze vier magazine staan hier.

Welk patroon is jou favoriet?

Barbara
Door

Barbara

op 15 May 2016

De omslagtrui vind ik erg leuk. Eerst nog even twee projecten afmaken😘

Merel
Door

Merel

op 30 May 2016

Zeker ook een van mijn favorieten! Maar ken het probleem haha bij mij liggen er ook nog 2 projecten. - Merel

caroline
Door

caroline

op 28 Feb 2021

ik vind het festival shirt erg leuk! Elvira erg leuk en ik denk dat mijn dochter de crop top wel fantastisch vind. Normaal bij Drops raak ik de weg kwijt, maar nu er een paar patronen zo staan vind ik het leuk om te kiezen

Reactie plaatsen