Kerstinspiratie met gratis patronen - Breiclub.nl
Kerstinspiratie met gratis patronen
11 december 2015 

Kerstinspiratie met gratis patronen

Sinterklaas is het land weer uit en dan komen de kerst spullen tevoorschijn. Thuis vinden we de kerst periode altijd veel te snel gaan en moet de kerstboom altijd weer veel te snel naar boven. Kerst kun je met een woord goed beschrijven! Gezelligheid!

Vandaag ben ik op zoek gegaan naar leuke kerstinspiratie met gratis patronen. 

Gratis patronen

Kerstinspiratie-1Dit was het eerst patroontje die ik op de Drops site tegen kwam die ik ontzettend leuk vind, zeker als je kinderen hebt. Dan kun je deze leuke muts maken en leg je hem als cadeautje onder de kerstboom. Het patroon is in het Engels.

Naar het patroon.

Kerstinspiratie-2Deze kerststerren vind ik ook wel super gaaf! Erg leuk zo om te gebruiken op de kersttafel! Zeker met dat groene takje erbij. Er zit ook een haakschema bij en het is een Nederlands patroon.

Naar het patroon.

Kerstinspiratie-3Bij kerst denk je natuurlijk ook aan sneeuw. Deze sneeuwpop kan je eigenlijk overal ophangen of het nu in de boom is of aan de deur dat maakt niet uit. Dit is een haakpatroon en is in het Nederlands.

Naar het patroon.

Kerstinspiratie-4Geef je wijnfles een kersttint. Nu maak je van die saaie fles (en ik houdt niet van flessen op tafel) een leuk decoratiestuk op tafel. Zo zou ik het niet zo erg vinden als deze fles op tafel blijft staan. Het is een breipatroon en hij is ook nog eens in het Nederlands geschreven.

Naar het patroon.

Kerstinspiratie-5Een echt kerstpakje voor de kleintjes! Hij ziet er simpel uit met twee kleuren, maar hij is wel ontzettend leuk. Het is een breipatroon en ook nog eens in het Nederlands.

Naar het patroon.

Wat willen we nog meer?

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Fred
Door

Fred

op 06 Nov 2016

Leuke ideetjes, knap gedaan!!!! Gr.

Manny Brinks
Door

Manny Brinks

op 08 Nov 2016

In een word geweldig! Ik vind het zo mooi maar heb weinig tijd

Tonnie
Door

Tonnie

op 11 Dec 2016

Hallo Natasja, leuk om elke week de ideeën en patroontjes te ontvangen. Even een opmerking: het patroon van de rendiermuts bij Drops is ook in het nederlands: bij alle patronen op hun site kun je zelf je taal kiezen, staat meestal links onder de foto. Blijf verder a.u.b. doorgaan met de blogs, elke zondag kijk ik even. Fijne feestdagen, Tonnie

Reactie plaatsen

Wil jij als eerste onze nieuwste blogs lezen?

Schrijf je dan nu in....🧶

Your information is safe with us