Kleine onderzetters haken in de vorm van fruit - Breiclub.nl
Hoe kleiner, hoe schattiger - onderzetters

Kleine onderzetters haken: De lente is in aantocht en dit betekent een nieuw interieur, (bij mij maken de witte ijsbeerdekens plaats voor de kleurrijke door mijn oma gehaakte deken), grote schoonmaak en zomerse brei- haakprojecten!

In de zomer is er net wat meer creativiteit nodig  dan in de winter. Goede plekken om ideeën op te doen voor zomerse projecten is hier op Breiclub.nl met allerlei blogs gericht op de lente en je eigen huis.

Kijk goed rond: Zijn de kussens wat donker voor de lente en zomer, brei of haak nieuwe! 

Kleine onderzetters haken in de vorm van fruit

Kleine onderzetters haken

Wat kwam ik tegen dat nog in mijn uitpuilende studio miste? Onderzetters! Onderzetters komen in vele soorten en maten. Degene maar mijn ogen en hart op vielen waren de fruit onderzetters. Zoals de naam het al zegt zijn dit onderzetters in de vorm van fruit.

Op craftsy.com staat een gratis (engels) haakpatroon voor een watermeloen waar je hart van smelt en hard op “aaaaaa” zegt. Miniatuur versies maken alles schattiger.

Houd je niet van schattig? Dan maak je de onderzetters groter en zijn het pannenonderzetters.

Het enige wat mij er van weer houdt om meteen aan de slag te gaan is dat ik nog niet kan haken. Er is meteen een dag ingepland met mijn moeder om hier verandering in te brengen! Deze ervaring zal ik zeker delen.

Kleine onderzetters haken

Na het zien van de watermeloen kwamen er allerlei fruit soorten naar boven die omgezet kunnen worden in onderzetters: aardbeien, peren, appels, kiwi’s en ga zo maar door.

Het uiteindelijke doel is een set onderzetters hebben die bestaat uit allerlei verschillende soorten fruit. Wanneer het haken van onderzetters vlotter gaat komen er ook thema onderzetters aan.

Onderzetters in de vorm van: piñatas, sombrero’s en taco’s voor een Mexicaans thema feest, onderzetters met namen voor de maandelijkse vriendinnen avond en seizoensgebonden onderzetters: wit in de winter en kleurrijk in de zomer.

Naast dat onderzetters kleine projecten zijn die niet veel tijd in beslag nemen, nemen ze ook niet veel ruimte in.

Misschien ben ik doorgedraaid in de onderzetter projecten…

Heb jij nog leuke ideeën voor onderzetters?

Marja
Door

Marja

op 28 Jul 2016

De aardbei vind ik de leukste!

Reactie plaatsen