Vreemde brei- en haakprojecten !?????? - Breiclub.nl
Vreemde brei- en haakprojecten !??????

Het wordt vaker gezegd: alles staat op het internet. Ook de vreemde brei- en haakprojecten !!!!!!!!

Na aanleiding van een wel bijzondere sjaal in de vorm van het mannelijk geslachtsdeel ben ik opzoek gegaan naar vreemde of opvallende brei- en haakcreaties. Het is vermakelijk om naar deze creaties te kijken maar misschien brengt het ook wel inspiratie met zich mee! Soms loop je helemaal vast op het gebied van inspiratie. Mogelijk dat deze vreemde beelden het weer helemaal los schudden.

Voor een inspiratie stappenplan lees je het blog van Monica.

LET OP: de laatste alinea bevat gebreide of gehaakte afbeeldingen van de vrouwen of mannen anatomie. Er is niks daadwerkelijk naakt te zien. Maar ik maak er een melding van zodat je straks niet verrast wordt en er misschien kinderen mee kijken.

Gebreide of gehaakte anatomie

De meeste mensen zullen zich de anatomie poppen in de biologie les nog herinneren. Voornamelijk het gedeelte waarbij de nep organen eruit gehaald werden en ze er niet in kreeg zonder dat alles er minstens 2 keer weer uitviel.

De anatomie poppen zijn natuurlijk aan de prijzige kant en niet iedereen wil dit in huis. Een oplossing hiervoor is het zelf breien of haken van anatomie correcte poppen. Ze zijn goedkoper, goed op te bergen en diervriendelijk. Sommige anatomie projecten zijn zelfs draagbaar zoals de hersenmuts.

Vreemde brei- en haakprojecten

Gebreide of gehaakte mutsen 

Mutsen worden veel gebreid en gehaakt. Het zijn namelijk vaak kleinere projecten die dus ook sneller klaar zijn. Een goede reden om hier je fantasie op los te laten. Als het uiteindelijk niks wordt maakt het niet uit want je hebt er niet teveel tijd en wol aan besteed.

Phil Ferguson heeft zijn website Chiliphilly vol staan met vreemde gehaakte hoofdeksels zoals de hamburgerhoed die je hier ziet.

Korte broeken en onderbroeken

Korte broeken breien of haken was nog te verwachten maar onderbroeken? Ja die ook. Zelfs eentje met houders voor tampons. Korte broeken zijn kledingstukken die niet iedereen even goed staan. Maar wat zeker vast staat is dat gebreide of gehaakte korte broeken zeker zullen opvallen!

Gebreide of gehaakte vrouwen of mannen anatomie

De vrouwen en manen anatomie blijft altijd een gespreksonderwerp. Het is mysterieus, een taboe of gewoon grappig.

Voornamelijk worden er brei- of haakwerken over de vrouwen of mannen anatomie gemaakt om de lachspieren van andere aan het werk te zetten. Ik moet eerlijk toegeven dat er bij mij een paar lachjes zijn ontsnapt.

Nog niet genoeg vreemde of opvallende creaties gezien? Ga via google of Pinterest op zoek naar “weird knitting crochet”. Wanneer je in het Engels zoekt worden er meer afbeeldingen gevonden.

Als afsluiting deel ik nog graag de onderstaande jurk. Deze jurk laat zien dat je ook breimateriaal in het uiteindelijke werk kan verwerken. Vooral handig als je later nog wil verder breien.

Vreemde brei- en haakprojecten

Benjamin Cho Fall Collection

Wat is het vreemdste of opvallendste dat je bent tegengekomen? Of misschien wel zelf hebt gemaakt?

Marieke
Door

Marieke

op 02 Jan 2019

Ik wil al jaren die korte broeken voor heren leren haken maar kan nergens n patroon vinden. Wie kan me helpen aan patronen voor korte broeken voor mannen?

Ipskamps
Door

Ipskamps

op 17 Jul 2019

Kan er iemand onderbroeken voor heren breien ?

Reactie plaatsen