Evenementen breien en haken in 2016 - Breiclub.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Evenementen breien en haken in 2016

De Kreadoe heb ik in 2015 gemist en wat had ik een spijt. Ik zag de foto’s op Instagram en Facebook voorbij komen en besloot dat gaat me in 2016 niet gebeuren. Daarom heb ik de data van de evenementen breien en haken in 2016 alvast op een rijtje gezet.

Handwerkbeurs

De Handwerkbeurs vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 februari 2016 in de IJsselhallen Zwolle.

Altijd al willen leren tunisch haken of naaldbinden? Of toch liever vlaggetjes haken of breien? Ik ben vooral benieuwd naar de workshop armband maken van leer en wol. Zie de website voor informatie over alle workshops.

Evenementen-1

Meer informatie Handwerkbeurs

Crea Weekend

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 april 2016 is er een nieuwe editie Crea Weekend in De Broodfabriek in Rijkswijk met hobby’s zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken.

Meer informatie Creaweekend

Brei- en Haakdagen

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2016 tevens in De Broodfabriek in Rijkswijk vindt de 11e Brei- en Haakdagen plaats.

De hoofdgast is de Londense Anna Maltz, ook bekend als ‘Sweaterspotter’. Bezoek haar websites www.sweaterspotter.com en www.annamaltz.com en volg haar op Instagram Sweaterspotter.

Anna Maltz heeft het boek ‘Penguin A Knit Collection’ geschreven met breipatronen geïnspireerd door pinguins.

Eerlijk is eerlijk, ik ben een beetje afgeleid door de leuke pinguin nagels.

 

De najaarseditie van de de Brei- en Haakdagen wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2016 georganiseerd in de IJsselhallen Zwolle.

Meer informatie Brei- en Haakdagen

KreaDoe

Van woensdag 2 tot en met zondag 6 november 2016 vindt de KreaDoe plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Evenementen-6

Bron: Blog Haken en Meer

Meer informatie KreaDoe

Welke brei- of haakevenementen noteer jij in je agenda voor 2016?

Over de schrijver
Ik ben Martine, mama van twee zoons. Ik was op zoek naar een hobby die eenvoudig te combineren was met mijn gezin. Zo ben ik op breien en haken gekomen. Als zij spelen is het eenvoudig een brei- of haakwerk erbij te pakken en als het nodig is ook weer neer te leggen ;-). Ik ben geen ervaren breier en haker, maar merk dat ik er enorm BLIJ van word. Ik grap wel eens dat het breien van sjaals mijn yoga is en het meedoen aan CAL's mijn fitness. Ik blog ook over mijn brei- en haakprojecten op mijn website www.piecesofme.nl.
Reactie plaatsen