Yarn Book-A-Zine 5: Woman
Yarn Book-A-Zine 5: Woman

Ik heb weer iets leuks om te delen! Want ik ontving samen met mijn mede Breiclub Ambassadeurs deze week het nieuwste Book-a-Zine van Scheepjes in de bus. En in plaats van een review, licht ik graag mijn favoriete projecten uit YARN 5 Woman uit. Lees vooral mee! 

#1. Techno Clutch. Een subthema van het book-a-zine is Rebel Daughter. Onder dit thema vind je wat hippere projecten die perfect zijn om te haken voor een festival bijvoorbeeld. Zo ook deze clutch! Ik vind hem stoer en zou zelf ook deze kleuren gebruikt hebben, al kun je natuurlijk ook gewoon je favoriete kleuren gebruiken. De clutch is ontworpen door Tatsiana Kupryianchyk.

#2. Coachella Top. Niet alleen mijn amigurumi pop Elsa is klaar voor Coachella, maar deze top zorgt ervoor dat jij dat ook bent. In het book-a-zine gecombineerd met een sportlegging. Ik zou hem combineren met een short en tof gehaakt vest ;) Deze kan ook worden terug gevonden onder het thema Rebel Daughter en de top is een ontwerp van Emma Friedlander-Collins.

#3. Rebel Wrap. Deze knallende sjaal is echt heel tof door het kleurgebruik! En hij is ontworpen door Kirsten Ballering, wat ik persoonlijk niet verwacht had toen ik de sjaal zag. Kirsten staat voor mij bekend om haar liefde voor regenboogprojecten, vandaar de verbazing. Ik denk dat ik weet wat ik met de Cahlista ga doen ;) Thema: Rebel Daughter.

#4. Big Sister Shawl. In het thema Soul Sister spreekt mij de Big Sister Shawl aan die door Tammy Canavan-Soldaat is gemaakt in Our Tribe. Vooral de subtiele kleuren van #967 Simy maken dit tot een sprookjesachtige shawl. Mijn innerlijke eenhoorn doet een dansje :)

#5. Amethyst Dress. Ondanks dat ik met mijn lichaamstype zulke jurken beter niet kan dragen, vind ik de Amethyst Dress een hele mooie. Nog een ontwerp van Tatsiana Kupryianchyk en gemaakt met Whirl en Whirlette. Thema: Soul Sister.

#6. Rainfall Kimono. Deze Kimono van Jellina Verhoeff vind je terug onder het thema Earth Mother. Ik hou van Kimono’s en viel hier dus gelijk voor. Deze zou ik wel in andere kleuren maken dan de afgebeelde. Lekker fel. Het subtiele ontwerp vind ik echter prachtig. Ook gemaakt met Whirl en Whirlette.

Dit waren mijn zes favorieten.

Heb jij dezelfde of andere favorieten? Laat het me weten!

Liefs,

Reactie plaatsen