Page content

Nieuwe haakpakketten van Yarn and Colors

article content

Nieuwe haakpakketten van Yarn and Colors

Zelf ben ik helemaal dol op de garens van Yarn and colors. De 100 kleuren waarmee ze werken spreken mij enorm aan!

Begin dit jaar was ik op de handwerkbeurs en daar kwam ik Koen weer tegen, de bedenker van Yarn and colors. Hij vertelde enthousiast over de nieuwe plannen van Yarn and colors waaronder de nieuwe pakketten die uitgebracht zijn.

Er zijn 3 soorten pakketten, alle 3 in 3 verschillende kleurtinten, en in elk pakket is er een ander soort garen gebruikt van Yarn and Colors.

Als ambassadeur van Breiclub kreeg ik voor elke ambassadeur een pakket mee. De manden en de tasjes, elk van een andere kleur.

Random heeft mijn zoontje de pakketten in dozen gestopt, en er bleef er nog 1 voor mij over. De roze tas (mijn zoontje had daar wel spijt van, want roze vind hij totaal niet mooi). De andere ambassadeurs hebben de pakketten inmiddels ontvangen.

In de doos vind je het garen, een boekje met het patroon in 4 talen en een kaart van de ontwerpster. De patronen zijn zowel geschreven als met een telpatroon, dus dat werkt erg prettig vind ik.

De manden zijn gemaakt van Charming, de tasjes van Super must Have en de dekens van Epic garen.

Ik vind het super leuke pakketten. Hebben jullie ze al geprobeerd?

Groetjes Renske

http://renskecreatief.blogspot.nl/

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Renske
RenskeCreatief: Ik ben Renske, ik ben 35 jaar en moeder van 2 zoons. Naast het werken in de zorg heb ik mijn eigen online handwerkwinkel: RenskeCreatief. Als kind ben ik opgegroeid in een creatief gezin, waarbij mijn moeder altijd veel met stofjes en draden bezig was. Ik heb een aantal jaren enorm veel kaarten gemaakt, tot ik een jaar of 8 terug het haken ontdekte. Hierin kon ik echt mijn ei kwijt. Het haken bracht me enorme rust en ontspanning in het drukke leven wat we hebben. Ik haak veel verschillende dingen, van knuffels tot dekens, van kleding tot versiering. Ik haak uit boeken, uit bladen, patronen van internet, en soms mag ik patronen van bekende ontwerpers testen. Ik vind het leuk om af te wisselen en heb eigenlijk altijd teveel projecten op de naald staan. Af en toe ontwerp ik en maak ik van die ontwerpen patronen. Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren en idee√ęn te geven. Dit doe ik via mijn blog, maar ook op facebook, pinterest, instagram en twitter. mijn blogpagina is: http://renskecreatief.blogspot.nl/

Comment Section

3 reacties op “Nieuwe haakpakketten van Yarn and Colors


Door Nellie op 14 april 2018

Ik zou wel zo tas willen maken


Door Renske op 14 april 2018

ze zijn super leuk en makkelijk om te maken Nellie!


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.