Page content

article content

Leuke haakpakketten van Durable

Van de week kreeg ik een serie super leuke haakpakketten van durable binnen. Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik ze laat zien:

DenDennis Amigurumi

DenDennis behoort tot een van mijn favoriete amigurumi ontwerpers. Hij heeft een super leuke unisex babylijn ontwikkeld, de little Woodland Adventuers. Dit pakket is er een van. In het pakket zit genoeg garen voor de amigurumis, het patroon en een super leuke set met anzichtkaarten.

DenDennis vlaggetjes

Dit pakket past bij de amigurumis van DenDennis en komt uit dezelfde Little Woodland Adventuers serie. De vlaggetjes zijn tunisch gehaakt. Een super schattig pakket weer van DenDennis.

Tunisian Flower Shawl

De tunisian Flower shawl is er in 4 mooie kleur varianten. De naam zegt het al, tunisian, deze shaal wordt tunisch gehaakt. Er zit genoeg Durable cosy fine in om de hele shawl te maken. Het pakket is ontwikkeld door Atty’s en Durable. In het pakket zit het garen en het patroon.

Coaster Square deken

De Coaster Square deken is ontworpen door Janneke Assink, bekend van Jip by Jan. De deken is er in 3 kleur varianten. In het pakket zitten alle bollen durable coral haakkatoen die je nodig hebt om de deken te maken, samen met het patroon. Het patroon is geschreven, maar er zit ook een haakdiagram in en diverse mooie fotos.

Barcelona TrendD

De barcelona Trend deken is ontworpen door Mariska van der Neut van handmade Jolie. Er zitten 5 verschillende soorten garen in. Hierdoor ontstaat een hele bijzondere deken. De deken word ongeveer 185 bij 135 cm groot. Een super mooie deken, die ik helaas zelf niet kan maken omdat er wol in zit.

 

Wat is jouw favoriete pakket? Welk pakket wil jij gaan maken? Mijn favoriet is de Tunisian Flower shawl.

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Renske
RenskeCreatief: Ik ben Renske, ik ben 35 jaar en moeder van 2 zoons. Naast het werken in de zorg heb ik mijn eigen online handwerkwinkel: RenskeCreatief. Als kind ben ik opgegroeid in een creatief gezin, waarbij mijn moeder altijd veel met stofjes en draden bezig was. Ik heb een aantal jaren enorm veel kaarten gemaakt, tot ik een jaar of 8 terug het haken ontdekte. Hierin kon ik echt mijn ei kwijt. Het haken bracht me enorme rust en ontspanning in het drukke leven wat we hebben. Ik haak veel verschillende dingen, van knuffels tot dekens, van kleding tot versiering. Ik haak uit boeken, uit bladen, patronen van internet, en soms mag ik patronen van bekende ontwerpers testen. Ik vind het leuk om af te wisselen en heb eigenlijk altijd teveel projecten op de naald staan. Af en toe ontwerp ik en maak ik van die ontwerpen patronen. Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren en ideeën te geven. Dit doe ik via mijn blog, maar ook op facebook, pinterest, instagram en twitter. mijn blogpagina is: http://renskecreatief.blogspot.nl/

Comment Section

2 reacties op “Leuke haakpakketten van Durable


Door ineke bodamer op 8 juli 2018

ik wil de durable BarcelonaTrend deken wel
haken. is deze aan een stuk gehaakt of in repen?
waar bestel ik dit pakket ?


Door renske op 8 juli 2018

Hij wordt aan 1 stuk gehaakt. na mijn vakantie is hij weer bij ons te bestellen.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.