Fair Isle Haken Review én Give-Away!
Fair Isle Haken Review én Give-Away!

Fair Isle Haken Review én Give-Away!

Afgelopen week ontving ik het boek Fair Isle Haken’ van Natasja Vreeswijk. Dit is zo’n boek waarvan ik meteen dacht ‘dat wil ik hebben’. Het boek bevat een workshop en patronen van de fair isle haaktechniek.

Fair isle breien is een bekende brei term, waarbij patronen worden gecreëerd met meerdere kleuren. Deze techniek heb ik al vaak voorbij zien komen wanneer ik op Pinterest aan het neuzen was. Daarom werd ik zo blij toen ik zag dat dit boek er kwam. Want haken kan ik zeker en nu dus ook fair isle haken.

Voor elk wat wils

Het boek bevat een hoop geweldige patronen, heel uiteenlopend. Zo staan er patronen in voor op de babykamer (dat dekentje!), een clutch, spullen voor in huis zoals een woondeken of een poef en ook een patroon voor een mochila tas. De fair isle techniek, zo legt Natasja uit, is eigenlijk een combinatie van de mochila techniek en het tapestry haken. Beide heb ik nog nooit gedaan, dus dit boek is een leuke uitdaging, waar ik veel zin in heb om aan te beginnen!

Aan de start

De uitleg die gegeven wordt is duidelijk. Bij het lezen van zo’n uitleg krijg ik het altijd even benauwd (ik ben altijd blij met plaatjes erbij), maar als ik dan begin dan heb ik al snel in de gaten dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is. Voor mij werkt dat het beste, gewoon al lezend aan de gang gaan. Ik heb er voor gekozen om te beginnen met de opbergers voor op de babykamer. Niet dat mijn kinderen nog baby’s zijn, maar ik vind ze zo schattig! En mijn dochter ook, zij heeft een exemplaar al opgeëist.

Tips en tricks

De afbeeldingen van de telpatronen zijn erg duidelijk, wat fijn is, want die heb je wel nodig. Mijn eerste tasje begint al aardig te vorderen en het is leuk om te zien dat je zo’n duidelijke afbeelding krijgt. Door het boek heen staan ook handige tips, waar je echt wat aan hebt. Het boek bevat niet alleen leuke patronen, maar het is gewoon ook een heerlijk boek om naar te kijken. De kleuren zijn mooi, de foto’s zijn mooi, ik kan er helemaal bij wegdromen.

Genoeg te doen

Het babydekentje gaat er sowieso komen voor een klein vriendinnetje op komst en de woondeken is al door m’n moeder besteld. En dan heb ik nog niet eens vertelt dat er ook kussens in staan. Ik weet dus wat me te doen staat de komende tijd. Het enige wat ik niet onder de knie krijg, is het niet in de knoop laten gaan van mijn garen. Maar dat komt vast nog wel goed. Ook daar staat een tip over in het boek.

Give-Away Time!!

Maar het leukste komt nu nog, ik mag maar liefst 4 boeken weggeven!! Lijkt het je leuk om er een te winnen, laat dan onder de blog of onder het facebook bericht een berichtje achter. Delen is lief, maar niet verplicht. Ook mag je zoveel (haak)vrienden en vriendinnen taggen natuurlijk, maar ook dat is niet per se nodig! De uitslag wordt zo snel mogelijk via de Facebook pagina van Breiclub.nl bekend gemaakt.

Kende jij de fair isle haak techniek al?

 

Groetjes Nicole

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Annemarie
Door

Annemarie

op 19 June 2018

Nog nooit gedaan, dus een hele nieuwe uitdaging!!

Jaan Nagtegaal
Door

Jaan Nagtegaal

op 24 June 2018

stel je voor dat ik dat boek zou winnen geweldig zou dat zijn

Wilma van Wijck
Door

Wilma van Wijck

op 19 June 2018

Lijkt me een prachtige techniek. Wil zeker meedingen naar dit boek. Op naar heg vlg project als ik dit win.

Petra van Beek
Door

Petra van Beek

op 24 June 2018

Lijk mij grandioos om dit te leren. Om een totaal andere combinatie te haken.

Akkelien
Door

Akkelien

op 19 June 2018

Ontzettend leuk! Het boek leek me al mooi, jouw enthousiaste blog prikkelt helemaal 😁 Ik ben héél benieuwd nasr de tip over het garen dat in de knoop raakt! Groetjes, Akkelien

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 25 June 2018

Hoi Akkelien, jij bent een van de winnaars! Zou je je adres willen mailen naar nicolevdkloot@gmail.com? Dankje!

Akkelien
Door

Akkelien

op 26 June 2018

Heel erg leuk! Mijn mailtje is onderweg :-)

Carla Benda
Door

Carla Benda

op 19 June 2018

Gisteren nog op zoek geweest naar dit boek. Niet besteld...op verlanglijstje gezet. Leuke manier om hem nu te winnen.

Angela
Door

Angela

op 19 June 2018

Nog nooit van gehoord maar ziet er prachtig uit! Nooit te oud om te leren dus ik wil wel meedingen naar een van de boeken. Dankjewel voor deze wedstrijd en succes allemaal :)

Jenny
Door

Jenny

op 19 June 2018

Wat een prachtige projecten. Ik zie al van alles wat ik graag zou willen maken, dus wil ik wel een kansje wagen op dit boek.

Alexa (Amilishly)
Door

Alexa (Amilishly)

op 19 June 2018

Ik heb het boek mijzelf cadeau gedaan voor mijn verjaardag. Vind het alleen al heerlijk naar de plaatjes te kijken en inspiratie op te doen. Ik ben benieuwd hoe je project vordert :)

Hanneke
Door

Hanneke

op 19 June 2018

Dit boek zou ik wel willen winnen. Het lijkt me een bijzondere techniek en er borrelen al ideetjes omhoog. Leuk dit, bedankt!

Esther
Door

Esther

op 19 June 2018

Helemaal verliefd op dit boek 😍 wat een heerlijke projecten staan hier in. Daar zou ik graag snel mee aan de slag gaan. Ik zou t daarom ook supertof vinden om dit boek te winnen!

Marianne Beniers
Door

Marianne Beniers

op 19 June 2018

Het is voor mij op dit moment een nogal hectische tijd, maar ik vind af en toe toch de rust om even creatief bezig te zijn. Dit boek zal me daar zeker bij kunnen helpen

Cecilia Janssen
Door

Cecilia Janssen

op 19 June 2018

Zou graag ook deze haaktechniek onder de knie krijgen.

Alie Santing
Door

Alie Santing

op 19 June 2018

Dat ziet er geweldig uit krijg er nu al zin in. Dus kom maar op met dat boek

Jeanne Luik
Door

Jeanne Luik

op 19 June 2018

Prachtig boek. Lijkt me een uitdaging om deze techniek onder de knie te krijgen. Ik loot graag mee. Duimen maar nu.

Dini de Jonge
Door

Dini de Jonge

op 19 June 2018

Ik mag ontzettend graag haken en het lijkt me heel leuk om deze techniek uit te proberen

Jeanette Warners
Door

Jeanette Warners

op 19 June 2018

Zou graag mee willen dingen om dat boek te winnen.Lijkt me heel leuk om die technieken te leren.

Els de Vries
Door

Els de Vries

op 19 June 2018

Omdat een leuk boek. Nog nooit van gehoord met haken dan wel met breien. Heel benieuwd. Ik loot graag mee. Als ik win ga ik er mee aan de gang in de winter. Tijd ervoor dan en hopelijk lekker in de Spaanse zon.

Els
Door

Els

op 19 June 2018

Sorry voor de rare zinnen. Auto correctie van de spelling :(

Ingrid Terpstra
Door

Ingrid Terpstra

op 19 June 2018

Na het lezen van je enthousiaste blog word ik nu wel heel nieuwsgierig naar dit mooie boek. ook de foto's zeggen genoeg ;-) Het is dus te doen ..Ik waag een gok! Altijd in voor iets nieuws ;-)

Helma
Door

Helma

op 19 June 2018

Deze techniek ken ik nog niet. Het lijkt me een leuke uitdaging weer iets nieuws te leren.

anscoumans@hotmail.com
Door

anscoumans@hotmail.com

op 19 June 2018

Geweldig, deze nieuwe uitdaging wil ik graag gaan proberen.

Manon
Door

Manon

op 19 June 2018

Lijkt mij heel leuk om deze nieuwe techniek te leren en de mooie dingen uit het boek te maken.

anscoumans@hotmail.com
Door

anscoumans@hotmail.com

op 19 June 2018

Geweldig, om deze nieuwe uitdaging te gaan proberen.

Ilja
Door

Ilja

op 19 June 2018

Lijkt me echt zo onwijs leuk! En een hele uitdaging!

Sija Terlouw
Door

Sija Terlouw

op 19 June 2018

Eerste indruk van het boek is geweldig. Zou graag ook deze techniek onder de knie willen krijgen

Janneke v
Door

Janneke v

op 19 June 2018

Oooh... wat lijkt me dat een heerlijk boek zeg! Door mn drukke gezin komt het er gewoon niet van om een workshop te volgen, maar deze staat gewoon in het boek! Hoe handig! Als de kids 's avonds op bed liggen kan ik maar los gaan! Ik zou het boek graag willen winnen! Liefs janneke

Margreeth
Door

Margreeth

op 19 June 2018

Wow! Prachtig! Ik ga de techniek zéker proberen!, maar het boek winnen is helemaal leuk!

Jozina
Door

Jozina

op 19 June 2018

Ik zag het op instagram voorbij komen en dacht: dat is gaaf! Daar wil ik aan meedoen. Helaas heb ik geen Facebook, maar las ik dat ik ook mee kan doen door hier een bericht achter te laten. Het zou super zijn als ik dit prachtige boek zou winnen. Met een vakantieloze zomervakantie hoef ik me toch niet te vervelen.

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 25 June 2018

Akkelien, jij bent een van de winnaars! Zou je je adres willen mailen naar nicolevdkloot@gmail.com? Dankje

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 25 June 2018

Ik bedoel natuurlijk Jozina, excuses!

Annette
Door

Annette

op 20 June 2018

😍 ik ben helemaal in love met dat boek. Ik vind get zo'n prachtige techniek. Zou dan ook graag een exemplaar willen hebben. 😍

Loike Göbel
Door

Loike Göbel

op 20 June 2018

Wat een mooi boek! Die zou ik toch ook wel heel graag hebben om mee aan de slag te gaan.

Yasemin
Door

Yasemin

op 20 June 2018

Ik zou graag kans willen maken, lijkt me een heerlijk aanwinst op mijn haakskills,want dit techniek ken ik nog niet,doe graag mee🤞🏼🍀🍀

Elles
Door

Elles

op 22 June 2018

Jaa dat lijkt me echt super leuk! zat er al over te denken om het boek te kopen maar winnen is natuurlijk veel leuker :P

Judy Postma
Door

Judy Postma

op 23 June 2018

oh dit is echt een prachtig boek en het leuke is weer uitleg over een nieuwe haaktechniek. Ik zou graag de toy opbergtas maken voor mijn kleine nichtje.....zou graag meedoen met de loting. Weer een nieuwe uitdaging.

Gerda
Door

Gerda

op 24 June 2018

Lijkt me erg leuk om deze techniek in haken te leren. Ken het voor breien vannasm, nog nooit gedaan. Lijkt me een hele uitdaging.

Diana Hijzelendoorn
Door

Diana Hijzelendoorn

op 24 June 2018

Nou geweldig . Wil heel graag meedingen met dit boek .

Tt.juffer
Door

Tt.juffer

op 24 June 2018

Doe graag mee wil het graag uit proberen

Alice Coste
Door

Alice Coste

op 24 June 2018

Nog nooit gehoord. Het geeft me de goesting om het boek te gaan kopen.

De Geyter Elfriede
Door

De Geyter Elfriede

op 24 June 2018

Aangezien ik een heel pak breiwolrestjes heb zou dit boek zeker van pas komen.

Trudy Kampert
Door

Trudy Kampert

op 24 June 2018

Zeer graag zou ik een boek winnen, ben bezig geweest met techniek, maar met zo'n mooi boek ernaast, gaat het me vast lukken!!

Simone Hament
Door

Simone Hament

op 24 June 2018

Dat ziet er erg leuk uit!

Kim Odding Wouters
Door

Kim Odding Wouters

op 24 June 2018

Lijkt me echt super om te winnen. Ik zou graag wat moois maken voor op de kamers van mijn zonen en dochter.

Anne-Marie Hoeben
Door

Anne-Marie Hoeben

op 24 June 2018

Het lijkt me leuk om met de clutch te beginnen om daarna door te gaan met het grotere werk. Dus ik loot graag mee!

Carla Rijkers
Door

Carla Rijkers

op 24 June 2018

Oh wat leuk. Ik doe graag mee. Was al lang op zoek naar goede uitleg over deze techniek dus hopelijk zit ik bij de gelukkigen en kan ook ik aan de gang.

Marja Folbert
Door

Marja Folbert

op 24 June 2018

Dit lijkt me nou echt leuk! Ben benieuwd hoe het werkt, en het lijkt me lgeweldig om eens een keertje een boek te winnen! Dus ik doe mee.

Krista
Door

Krista

op 24 June 2018

Oh ja, wil ik wel leren! Ik ben vrij nieuw in het haakwereldje en kreeg de smaak te pakken met MB2017. Nu zie ik dit, wow! Ook eens fijn dat je kan deelnemen zonder FB en zo. Dankjewel voor deze kans!

Marjon
Door

Marjon

op 24 June 2018

Daar ben ik erg benieuwd naar! Vooral de woondeken, waar ik een glimp van zag en die mij stiekem angst aanjaagt, lijkt mij de moeite waard. Ik ding graag mee naar het boek.

Marijn Peters
Door

Marijn Peters

op 24 June 2018

Dit geeft meteen heel wat inspiratie, ziet er allemaal heel mooi uit. Ik waag graag mijn kans 😊

Berlinda
Door

Berlinda

op 24 June 2018

Heb al een heel aantal interessante zaken zien passeren en met een nieuw kleinkindje op komst: moeke weet weer wat te doen😀! Ik doe heel graag mee en wie weet...

Mariëlle
Door

Mariëlle

op 24 June 2018

Altijd in voor een ( nieuwe) uitdaging om te ontspannen.

Lia
Door

Lia

op 24 June 2018

Wat leuk, het fair isle breien heb ik onder de knie, maar dat haken ziet er ook schitterend uit, heel leuk om een nieuwe techniek te leren en als dat via een gewonnen boek kan, is het nog leuker 😅

Monique
Door

Monique

op 24 June 2018

Dat lijkt me een geweldig boek. Een nieuwe uitdaging. Ik doe graag mee!

Jeannine Hendriks
Door

Jeannine Hendriks

op 24 June 2018

Ook ik ben enthousiast geraakt door het lezen van je blog. Ik ben sinds kort weer aan het haken geslagen na lange tijd te hebben gebreid. Heb het weer helemaal te pakken. Het ene project is nog niet klaar of het garen voor het volgende ligt alweer klaar. Nog nooit heb ik met meerdere kleuren in een project gewerkt en wil dat dus graag gaan leren en dus doen.

Kimberly R
Door

Kimberly R

op 24 June 2018

Ik vind dit zo’n gave techniek, je kan er zulke mooie dingen van maken. Ja, ik doe graag mee met de give-away ! Het lijkt me een super mooi boek met hele mooie patronen.

Letty
Door

Letty

op 24 June 2018

Hier heb ik zo vaak van zitten genieten en dacht dit zou ik eens willen proberen. Met een boek erbij gaat dit beslist lukken.

Floor
Door

Floor

op 24 June 2018

Oooh, dat lijkt me leuk! Zo’n boek zou met net over de drempel helpen om wat ingewikkelders met haden te gaan doen. Een echte uitdaging en dan die mooie patronen! Ik hoop zo dat ik uitgeloot word.

Els
Door

Els

op 24 June 2018

Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, lijkt me dit boek daar uitstekend voor! Ik wil graag meeloten.

Daniella Stuyts
Door

Daniella Stuyts

op 24 June 2018

ziet er een leuk boekje uit . ik word oma en die opberggertjes wil ik wel eens proberen. dus doe ik ook heel graag mee . :-)

Anoesjka Duinstra
Door

Anoesjka Duinstra

op 24 June 2018

Wat een leuk verhaal en inspirerend ook! Ik doe ook graag mee met de loting!

Monique
Door

Monique

op 24 June 2018

Ik heb dit nog nooit gedaan. Maar als ik dit zo lees en de plaatjes zie wil ik het wel een keer doen. Wat een prachtige tassen en kussens!

Christine
Door

Christine

op 24 June 2018

Héél mooi! Ik zie het deken met kussens al helemaal in mijn zetel liggen. :)

Sandra
Door

Sandra

op 24 June 2018

WoW wat ziet dat er gaaf uit! Ik heb al helemaal zin om ermee te beginnen, het enige dat nog mist is dit boek...

Itteke
Door

Itteke

op 24 June 2018

Lijkt me een mooie techniek, die ik graag wil leren. Mooie patronen ook. Ik loot graag mee voor een exemplaar.

Lineke
Door

Lineke

op 24 June 2018

Dik zou dit boek graag aan mijn vriendin willen geven; ze houdt van haken en is op zoek naar een nieuwe uitdaging op dit gebied.

Corrie
Door

Corrie

op 24 June 2018

Nog niet ee4der gezien fair isle haken, het breien doe ik wel. Maar wat zou ik graag met dit boek aan de slag gaan, wat je laat zien vind ik al geweldig. Het zou een nieuwe uitdaging voor mij zijn

Aaltje
Door

Aaltje

op 24 June 2018

Zoooooo mooi!!!!! Ik kende het nog niet, maar zou het graag een keer proberen en daar zou het boek een prachtige hulp in zijn. Dus ja, ik zou heel graag een exemplaar willen krijgen.

Gerry Tijssen
Door

Gerry Tijssen

op 24 June 2018

Het lijkt me een uitdaging om dat ook nog eens te doen. Ik had er nog niet van gehoord. Dat boek zou ik dus heel graag willen krijgen. Na een leven van werken en plicht is dit pure ontspanning voor mij.

Wous Blokhuis
Door

Wous Blokhuis

op 24 June 2018

ik heb wel van de techniek gehoord. Dus zou ik het boek graag willen winnen om het te gaan proberen.

Gina
Door

Gina

op 24 June 2018

Ooo dat is een leuk boek.graag 1winnen .😉

Yvonne Diepens
Door

Yvonne Diepens

op 24 June 2018

Ik heb dat Faire Isle haken nooit gedaan. Maar wel truien gebreid met een patroon erin. Wil het dan ook graag leren haken.

Anna Kersbergen
Door

Anna Kersbergen

op 24 June 2018

Wow, 70 jaar ben ik en kan pas 2 jaar haken, en wat zou ik dolgelukkig zijn als ik dit boek zou winnen en Fair Ilse kan leren haken, dan ga ik ook helemaal uit m’n bol !!! Prachtige werken maken voor mezelf, anderen en natuurlijk voor de anonieme sjaal, dat wordt genietennnnn

Christine
Door

Christine

op 24 June 2018

Heb deze techniek ook nog nooit gedaan, lijkt me weer een uitdaging. Breien lukt niet meer maar haken wel nog. Super als je met handwerk bezig kan zijn. Groetjes

Mieke Ekkel
Door

Mieke Ekkel

op 24 June 2018

Steeds iets nieuws uitproberen vind ik een uitdaging. Al hakend en breiend heb ik al van alles uitgeprobeerd maar deze techniek ken ik nog niet. Het lijkt mij heel leuk en weer een nieuwe uitdaging. Ik wil graag mee loten voor dit boek!

Wil Rehorst
Door

Wil Rehorst

op 24 June 2018

Wow, wat een gaaf boek!! Wat zou ik daar graag mee aan de slag gaan. Ik ben meer van het haken, dus super dat deze techniek nu hakend kan!😍👍😋😝

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 24 June 2018

Bedankt voor alle leuke reacties. De winnaars worden zsm bekend gemaakt. Voor degenen die geen Facebook hebben zal ik het bericht ook hier plaatsen zodra het op Facebook geplaatst is. Met de winnaars wordt ook contact opgenomen. Ondertussen ligt bij mij het opbergertje aan de kant (toch eerst moeten kijken of ik wel genoeg garen er voor had, oeps) en ben ik begonnen met het baby dekentje. Een tip is om eerst de filmpjes ook te kijken via de QR code. Deze zijn heel duidelijk en helpen je goed op weg. Ik ben nu al verliefd op het dekentje!

Bernadette
Door

Bernadette

op 24 June 2018

Wat een mooi boek!!! Ik ben toe aan iets nieuws met haken en breien dus dit boek zou geweldig zijn, groetjes Bernadette

José Louwers
Door

José Louwers

op 24 June 2018

Lijkt me heel leuk om te proberen. Prachtige patronen!

Daniëlle
Door

Daniëlle

op 24 June 2018

Dat ziet er super gezellig uit! Het lijkt me een leuke techniek om te leren!!!

Anne
Door

Anne

op 24 June 2018

Helemaal zin in om mee aan de slag te gaan!

Saskia
Door

Saskia

op 24 June 2018

Een prachtig nieuw project. Papa Was altijd al onder de indruk van mijn haaksels. Helaas zal ik het nooit meer echt kunnen laten zien aan hem....

Sandra
Door

Sandra

op 24 June 2018

O dit lijkt me een super leuk boek, ben beginnende haker dus kan nog wel wat bijleren daarbij zou dit boek geweldig van pas komen

Margreet
Door

Margreet

op 24 June 2018

Ben verliefd...❤️. Prachtige patronen zie ik.... Een uitdaging voor ons nieuwe interieur. En dan lekker aan de slag in ons 2-wekelijks Breiclub ochtendje.

Sabina
Door

Sabina

op 24 June 2018

Lijkt me echt helemaal te gek. Heb het gezien bij breien en daarmee wil ik het ook nog eens leren, maar hakend? Super!

Willemien
Door

Willemien

op 24 June 2018

Lijkt me moeilijk, maar ook een uitdaging, wil het heel graag ptroberen

Anita
Door

Anita

op 24 June 2018

ik heb deze techniek nog nooit gedaan, maar ben wel erg benieuwd.

Trudi Goedvolk
Door

Trudi Goedvolk

op 24 June 2018

Wat een mooie en leuke techniek. Lijkt e geweldig om zo'n boek te winnen

Dieuwke
Door

Dieuwke

op 24 June 2018

Vooral die opbergers vind ik leuk! Ik ben op zoek naar goede vervangers voor al die plastic-bakjes!

Griet
Door

Griet

op 24 June 2018

Dit prachtige boek stond al op mijn verlanglijstje. Ik waag hier dus ook mijn kans. Hopelijk lukt het.

Liëtte
Door

Liëtte

op 24 June 2018

Wauw, dat ziet er mooi uit! Ik ben net bezig met een tas breien met fair Ilse en hierna een mooie omslagdoek. Maar het blijft dan breien, haken doen mijn dochter en ik erg graag en deze techniek lijkt na helemaal top!! Succes met al je projecten 😊😊

Leni Spijkman
Door

Leni Spijkman

op 24 June 2018

Prachtig. 'k Heb het nooit gedaan en wil het graag leren.

Marja Raap
Door

Marja Raap

op 24 June 2018

Dat is een hele mooie techniek die ik graag wil leren om voor mijn 2 kleinkindje,die in augustus wordt geboren, een prachtig dekentje te haken en voor mijn tweede kleindochter Naomi ( bijna 6 jaar) een mooi tasje .Een leuk iniatief deze Give Away en wie weet..........

Cobi Schallenberg
Door

Cobi Schallenberg

op 24 June 2018

Wat zou ik het boek graag winnen om met de ouderen, die ik inspireer als vrijwilliger, weer nieuwe ideeën te kunnen geven!

Ashra
Door

Ashra

op 24 June 2018

Heb veel gehandwerkt in mijn leven, maar hier heb ik werkelijk nog nooit van gehoord.

Ine
Door

Ine

op 24 June 2018

Eigenlijk zou mijn zusje mee moeten doen om dit boek van je te krijgen.Zij wint best vaak, ik heb nog nooit gewonnen. Ik wacht af en anders op het Sinterklaaslijstje

JohAnna
Door

JohAnna

op 24 June 2018

Ik zou dit graag willen leren. Ook leuk voor mijn haakgroepje. Nieuwe technieken nemen wij graag als uitdaging aan. Doe dus graag mee.

Anna
Door

Anna

op 24 June 2018

Ik zou dit graag willen leren. Ook leuk voor mijn haakgroepje. Nieuwe technieken nemen wij graag als uitdaging aan. Doe dus graag mee.

Manoezz
Door

Manoezz

op 24 June 2018

Eeeh.. .kan ik nog kans maken op dit fantastische boek. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn moeder... dankzij haar heb ik er sinds een jaar of 8 een nieuwe passie bij: haken. En sinds april dit jaar is zij met pensioen...dus eindelijk tijd voor mooie en nieuwe projectjes. Lijkt me heerlijk om hier samen met haar mee aan de slag te gaan. Groetjes van Manoezz

Pietje Baartmans
Door

Pietje Baartmans

op 25 June 2018

Zo ontzettend leuk als die hier zou binnenvallen, wat lijkt het me gaaf om die techniek met leuke patronen onder de knie te krijgen. Groetjes voor iedereen. Veel haakplezier van Pietje.

Henja den Breejen
Door

Henja den Breejen

op 25 June 2018

Nog nooit gedaan. Lijkt mij heel leuk!

Rilana
Door

Rilana

op 25 June 2018

Wooow dit lijkt mij echt supergaaf om te proberen. Prachtige patronen. Altijd in voor iets nieuws. Kom maar op met die uitdaging.

Anita
Door

Anita

op 25 June 2018

OOOh Wat lijkt me dat een gave techniek , hou van afwisseling met haken , ben wel in voor iets nieuws dus kom maar op

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 25 June 2018

Ik bedoel natuurlijk Jozina, excuses!

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 25 June 2018

Bedankt voor alle leuke reacties op de Give-Away van het boek Fair Isle haken van Natasja Vreeswijk. Door loting zijn de volgende winnaars gekozen: - Akkelien (blog) - Jozina (blog) - Jacqueline Aarts (facebook) - Ellen Kooijman (facebook) De winnaars zullen door Nicole benaderd worden via een reactie op de blog of via een PB op Facebook.

Liesanne
Door

Liesanne

op 26 June 2018

Super leuke patronen en nu ik net met pensioen gegaan ben lijkt het me heerlijk om aan te beginnen. Heb er zin in.

Sharon Houwerzijl-Hut
Door

Sharon Houwerzijl-Hut

op 26 June 2018

Het lijkt me super leuk om dit boek te winnen! De mochila techniek beheers ik en ik heb al meerdere tassen gemaakt maar nooit geweten dat je er ook andere dingen mee zou kunnen haken.... Ben erg benieuwd naar de patronen in dit boek!

Monique
Door

Monique

op 26 June 2018

Ben heel nieuwsgierig geworden en het babydekentje wow, die is al door een vriendin besteld.

Tanja
Door

Tanja

op 26 June 2018

Ik haak nog niet zo lang ben wel erg benieuwd naar deze techniek en met 2 zwangere nichtjes leuke cadeautjes om te maken

Ans van der kruijssen
Door

Ans van der kruijssen

op 26 June 2018

Wat een prachtig boek zou het heel leuk vinden om zoiets te maken voor mijn kleinzoon

Harmke
Door

Harmke

op 26 June 2018

Dit zou ik ook graag willen leren, dus een boek zou zeer welkom zijn!

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 26 June 2018

Wat lijkt me dit een leuk en leerzaam boek! Ik ben helemaal weg van de combinatie van kleuren en motieven maar heb het nog nooit zelf gedaan.

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 26 June 2018

Wauw wat een leuk boek! Die gaat op mijn verlanglijstje

Wendy
Door

Wendy

op 26 June 2018

Wowww! Dat ziet er ontzettend gaaf uit, het lijkt me fantastisch om dit boek te winnen en aan de slag te gaan met het leren van deze geweldige stijl! Heerlijk ter ontspanning en altijd tof om mensen te verrassen met een mooi zelfgemaakt cadeau. En deze zijn wel heel bijzonder! Dus, yes please😍!

Sjoukje Jongstra
Door

Sjoukje Jongstra

op 27 June 2018

wauw! jaa die zou ik graag willen (winnen) :)

Margret Haakt
Door

Margret Haakt

op 27 June 2018

Graag wil Ik het boek winnen! Leuke nieuwe uitdaging

ann peters
Door

ann peters

op 27 June 2018

wat een mooie techniek. ik had daar nog nooit van gehoord.dat lijkt mij wel wat om te leren. ik handwerk heel erg veel en probeer veel dingen uit. zo ook van ruschische site s en zo daar hebben ze ook mooie breitechnieken. die ik steeds probeer. ik leer ze dan aan mijn vriendinnen waar ik een clubje mee hebt .om te handwerken. daarom zou ik willen mee doen om aan dat boek te geraken . vriendelijke groet ann.

Wilma Ruijg Braakhekke
Door

Wilma Ruijg Braakhekke

op 27 June 2018

Wat een mooi boek is dit, ik ken de techniek van het breien maar niet van het haken. Ben altijd in voor iets nieuws. Voor onze nieuwe bank die in sept. komt zijn nieuwe kussens nodig dus deze techniek lijkt me wel iets daarvoor. Zou dus erg van pas komen dit boek.

Edith rokers
Door

Edith rokers

op 28 June 2018

Wauw, zo haken lijkt me geweldig. Met breien is het me gelukt. Ondanks ik volledig blind ben zou ik het boek graag winnen. Dan heb ik tevens de uitdaging mensen te zoekn die mij er uit kunnen vertellen hoe dit werkt. Boek blijft bij mij, maar dan worden 2 mensen blij. Maar, wie weet ben ik al te laat. Prachtig

Kitty Goethals
Door

Kitty Goethals

op 28 June 2018

Heb deze mooie motieven al vaker gezien. Lijkt me top om dit zelf te doen. Dus wie weet.

Elza
Door

Elza

op 1 July 2018

Mooie motieven, ben gek op zwart-wit variaties, en weet dus wel raad met dit boek

Anke Ramakers
Door

Anke Ramakers

op 3 July 2018

Wauw gaaf. Super mooie kleuren! Na al het ‘gewone’ haakwerk is het tijd voor iets anders. Ik hoop dat ik met een exemplaar aan de slag mag gaan! Ik kan niet wachten! #tijdvooreennieuweuitdaging

Michaela
Door

Michaela

op 5 July 2018

Graag ding ik mee voor het boekje

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down