Haak en breievents waar je echt bij moet zijn - Breiclub.nl
Overzicht van haak- en breievents waar je echt bij moet zijn

Overzicht van haak- en breievents waar je echt bij moet zijn

Zelf ben ik gek op haak en breievents. Snuffelen tussen alle materialen, prachtige garens voelen en heel veel mensen ontmoeten. Het leek me leuk om voor jullie een overzichtje te creëren zodat je geen groot event hoeft te missen!

 Haak en breievents

Crea Weekend, 8-10 September 2017

Tijdens het Crea Weekend in de Broodfabriek te Rijswijk kun je “proeven” van allerlei hobby’s, maar haken en breien is er een groot onderdeel van.

Zelf houd ik erg van de diversiteit, ik ben een hobbyist die veel takken van sport doet. Tijdens het Crea Weekend worden er veel workshops georganiseerd die volop mijn aandacht trekken. Deze beurs is dus zeker een aanrader voor iedereen die meer leuk vindt dan alleen haken en breien.

Haak en breievents

Handwerkdagen, 29-30 September 2017

De Handwerkdagen worden ook georganiseerd in de Broodfabriek. De Handwerkdagenbeurs is DE Nederlandse textielbeurs.

Alles wat met handwerken te maken heeft zoals borduren, spinnen, weven en patchwork. Er is dus voor iedereen wat te zien. Op deze dagen worden er ook lezingen gegeven en kun je uiteraard workshops volgen. Daarnaast is tijdens de komende editie zelfs een brei & haak café georganiseerd. Deze beurs ga ik dus zeker niet missen!

Haak en breievents

Knit & Knot, 13-14-15 Oktober 2017

In het begin van het jaar heb ik voor het eerst de Knit&Knot bezocht. Ik ben toen net begonnen met bloggen voor breiclub.nl, wat ik nog steeds met veel plezier doe.

De Knit&Knot vindt plaats in de Koepelhal in Tilburg. Dit is een hele mooie ouderwetse hal waar alle haakwerken nog mooier in uitkomen. Deze keer gaan ze aftellen met “Siets aan de Haak”, een van mijn collega-bloggers. Zij heeft een deken met allerlei granny’s ontworpen, super gaaf! Als ik de tijd heb ga ik zeker mee doen.

Haak en breievents

Nederlandse breidagen, 20-21 Oktober 2017

De Nederlandse breidagen worden georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Zelf noemen ze het “het leukste event voor breien en haken”. Die kan ik dus niet missen!

De hoofdgast op deze dagen is Melanie Berg, zij is een bekend breipatronen ontwerpster met haar eigen patronenwebshop op Ravelry. Heel gaaf om daar eens kennis mee te kunnen maken.

Haak en breievents

KreaDoe, 1-5 November 2017

De KreaDoe, de grootste onder de beurzen. Deze beurs is echt voor de mensen die niet meer kunnen stoppen met hobbyen. Die maar dingen willen blijven ontdekken en niet uitgekeken raken. Mensen zoals ik dus.

Vorig jaar heb ik deze beurs bezocht en was ik na 2 dagen nog niet uitgekeken. Ik ben toen thuisgekomen met 3 nieuwe hobby’s en prachtig mooi nieuw garen. De KreaDoe vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 1 kleine tip voor de mensen die willen gaan, boek ruim van tevoren je tickets en parkeerkaart, want het loopt altijd storm! Wie weet zien we elkaar daar.

Haak en breievents

Handwerkbeurs, 15-18 Februari 2018

Deze beurs lijkt vanaf nu nog zo ver weg, maar is als de feestdagen eenmaal voorbij zijn wel heel dichtbij. Dit event wordt ook georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Er zijn maar liefst 220 exposanten aanwezig die je alles kunnen laten zien op het gebied van handwerken.

Er wordt ook een versie van de Handwerkbeurs georganiseerd in Belgie, in de Flanders Expo in Gent. Deze vindt plaats van 10-12 November 2017.

Ik hoop dat ik jullie een beetje op weg heb kunnen helpen wat iedere beurs inhoudt zodat je zelf een keuze kan maken naar welke je toe gaat.

Ik hoop dat ik ze allemaal kan bezoeken dit jaar! Wie weet tot ziens?

Marlaine
Door

Marlaine

op 26 Jul 2017

Wat leuk, Minke! Wij zullen elkaar daar zeker ontmoeten bij onze stand!

Marja Leijtens
Door

Marja Leijtens

op 26 Jul 2017

Kan het Handwerkfestijn voor het Diabetesfonds vermeld worden als event. Er is een Facebook pagina en zo nodig kan ik meer informatie geven.

Reactie plaatsen