Aftellen
Aftellen

Je hebt het vast al wel gemerkt. De scholen zijn weer begonnen – in onze regio vorige week, en deze week ging het Noorden ook weer naar school. Ook is het studiejaar voor de academici weer gestart.

En we zijn aan het aftellen. De magische datum van 1 oktober komt heel rap dichterbij. De start van de enige echte Mystery Blanket komt eraan. Heb je nog geen pakket?
https://breiclub.nl/mysteryblanket2018/
Bijna uitverkocht zijn ze…

En heel eerlijk: ik vind dat een mooi geluid. Voor mij gaat de spanning toenemen, omdat ik hoop, dat de deelnemers niet teveel zullen gaan foeteren, als ze met nieuwe technieken gaan stoeien.

Spannend ook, omdat bepaalde technieken oefening zullen vergen. Je gaat nieuwe dingen leren.
Doe je mee? Ik heb het idee, dat dit jaar de haaksters en hakers in de meerderheid zullen zijn…

Voor de mensen die zich onlangs hebben ingeschreven, zet ik nog even de bloglinks neer, naar de dingen die nodig zijn voor de dekens.

Voor de Mysteryblanket Haken:
https://breiclub.nl/over-haken/de-mystery-blanket-2018-haken/

Voor de Mysteryblanket Breien:
https://breiclub.nl/over-breien/de-mystery-blanket-2018-breien/

Als je vragen hebt, in wat voor vorm dan ook (behalve voor foto’s van de deken zelf…) dan kun je gerust mailen. Ik ben te bereiken op breiclubpatronen@gmail.com

En verder? September gaat een enorm drukke maand worden. Er zijn filmdagen ingepland; maar dat hoef ik niet uit te leggen, denk ik. We hopen duidelijke filmpjes op te nemen, zodat iedereen mee kan doen.

Deze maand starten ook de beurzen weer. Je kunt mij en Alexa – onze Breiclub ambassadeur zomaar tegen het lijf lopen in Rijswijk, op 28 en 29 september. Daar worden de Handwerkdagen gehouden. Alexa geeft daar workshops, en ik heb heel veel mooie garens bij me. Als ik goed geïnformeerd ben, zijn Akkelien en Sietske er ook.
Op 12, 13 en 14 oktober zijn we te vinden in Tilburg, op de najaarseditie van Knit en Knot.
Sietske en Alexa zijn er ook, en mij kun je vinden in de stand die grenst aan de bloggerstafel van Sietske en Alexa. Belooft een mooi evenement te worden.

En op 19 en 20 oktober zijn we in Zwolle. De nationale Breidagen, waar je alles kunt vinden op het gebied van breien en haken.

Ik hoop jullie op een van die beurzen tegen te komen!

Reactie plaatsen