Hij komt, hij komt....
Hij komt, hij komt....

Oooooh, de datum van 1 december komt steeds dichter bij! En nu hoor ik je denken... "Huh, 1 december? Sinterklaas vieren we toch op 5 december?!"

Ja, dat klopt. Maar de datum van 1 december is HEEEEL belangrijk! Dan gaat het allerleukste project van het jaar van start, de "Mystery Blanket 2022" 🥳

Om 0:00 uur 's nachts krijgen meer dan 1600 deelnemers toegang tot het eerste deel van het patroon. De Mystery Garenbox vol met 42 prachtige bollen hebben zij dan al thuis ontvangen. Leuk, he?

Jij kunt ook nog mee doen. Wacht dan niet te lang, dan kunnen Hans en Tonny ook jouw pakket nog vóór de start op 1 december naar je opsturen.


🤫 Deze deelnemers zijn stiekem al begonnen (en dit is wat ze zeggen)...
En... wat ik je nog niet had verteld... we hebben een kleine groep early birds eerder laten starten... Om even warm te draaien en te kijken waar iedereen tegenaan loopt. Zodat we straks maximaal zijn voorbereid als iedereen gaat beginnen.

Super spannend! Ik geef je hier wat eerste reacties van de early birds:

Desiree: "Helemaal happy!"
Ik word helemaal happy van dit project, het is helemaal passend bij het thema, het garen, de kleurtjes, de technieken zijn leuk om te doen. Ik ben zo blij dat ik me heb laten overhalen door mijn dochter om samen deze mystery aan te gaan.

Loes: "De kleuren zijn fantastisch"
Het is echt een Mystery avontuur!! Je ontdekt steeds leuke patroontjes, die bij het thema passen en nieuwe technieken! De kleuren zijn fantastisch en de patroontjes zijn duidelijk uitgeschreven. Het wordt een fantastische breideken!!!

Yvette: "Goed te volgen voor beginners"
De patronen zijn duidelijk omschreven, natuurlijk moet je zelf wel goed blijven lezen. Filmpjes goed te volgen zonder dat het traag wordt. Goed te doen ook voor beginnende hakers (lijkt mij) maar ook voor gevorderden zit er voldoende uitdaging in. Ik ben op basis van de eerste maand heel enthousiast over deze versie van de mystery 2022!

Thea: "Zoveel leuker dan ik zelf had kunnen bedenken"

Bij het thema High Tea heb je zelf al wel een idee, de kleurrijke garens laten je fantaseren over wat er mee gemaakt kan worden, maar hoe het thema wordt uitgewerkt in de deken is dan toch ècht nog een mystery en zoveel leuker dan ik zelf had kunnen bedenken.
Je komt makkelijke en meer uitdagende blokken tegen en alles wordt duidelijk omschreven in de patronen en uitgelegd in de video's. Dit wordt een deken waar je met heel veel plezier aan zal werken en wanneer het af is met verwondering naar zal kijken!

Jaqueline: "Je kan van elkaar leren"
Wat ik het leuke vind van in een groep iets maken is dat je van elkaar kan leren. Soms kom je net iets anders uit als de bedoeling is. Door foto’s te plaatsen en het stellen van vragen kom je altijd tot een passende oplossing.
De patronen zijn fijn geschreven. De video’s ondersteunen heel goed. Door de MB heb ik 6 jaar geleden leren haken en ben daarna niet meer gestopt.

LEUK HE?! Krijg je ook zin om mee te doen , meld je dan hier aan:

🛒 Ja Babette, ik doe ook mee aan de Mystery Blanket >>

Je kunt kiezen voor:
- haken óf breien

En vervolgens voor:
- het "High Tea pakket" of het "High Wine pakket"

Kijk maar even HIER naar de prachtige kleuren en sneak preview foto's. Ik hoop dat je gezellig mee doet!

Creatieve groet,

Babette

PS: Als je nú bestelt gaan Hans, Tonny en ik (we zijn een heus familiebedrijf :-)) de garens direct voor je inpakken. Je hebt de verrassingsdoos dan op tijd in huis 🎁🧶


Reactie plaatsen