Scheepjes Bloggersweekend - Breiclub.nl
Scheepjes Bloggersweekend

Scheepjes Bloggersweekend. Afgelopen weekend werd ik samen met een aantal andere bloggers uitgenodigd door Scheepjes om hun hoofdkwartier in Tynaarlo te bezoeken! Het Scheepjes team ontmoeten, het magazijn zien, aan de nieuwe wol friemelen en alle nieuwtjes op het gebied van garens te weten komen – natuurlijk zei ik ja!

Scheepjes bloggersweekend foto 1

Wat veel mensen niet weten is dat Scheepjes –vroeger Scheepjeswol – een onderdeel is van De Bondt BV, een groothandel die ook bijvoorbeeld fournituren in het assortiment hebben. Scheepjeswol had een ietwat ouderwets imago en verloor langzaam aan populariteit. Vijf jaar geleden heeft De Bondt Scheepjeswol gekocht en er weer een modern merk van gemaakt! Ze maakten veel nieuwe garens zoals het immens populaire Stonewashed en nu ook het mooie Linen Soft, die beiden ook heel modern zijn.

En nu ik de plannen voor de komende tijd heb gezien – echt TOP secret! – kan ik wel met zekerheid zeggen dat Scheepjes er weer helemaal bovenop komt. Er liggen zo’n mooie dingen in het vooruitschiet.. ik kan haast niet wachten!

We werden rondgeleid in het grote magazijn, echt een droom om te zien! Overal garens, maar ook ritsen, knopen, tassenhengsels, borduurhoepels, naalden, boeken… Teveel om op te noemen!

Scheepjes bloggersweekend foto 2

We waren met een hele gezellige groep bloggers, zowel uit Nederland als uit het Verenigd Koninkrijk. De een breit het liefst sokken, de ander haakt prachtige sjaals… ik houd dan weer van amigurumi, het was zo divers! We wisselden allerlei blogtips en creatieve ideeën uit. Zo had Atty – van de blog Atty’s – een hele mooie manier om verschillende haakwerkjes aan elkaar vast te haken. Ik zal het in een latere blog laten zien!

Scheepjes bloggersweekend foto 3

Het was voor mij heel leuk om alle bloggers te ontmoeten, er waren zelfs wat ‘beroemdheden’ bij! Zoals Annelies Baes van de Scheepjes CAL van dit jaar, en Dedri Uys die Sophie’s Universe ontwierp. Sowieso was iedereen heel inspirerend, we gingen dan ook allemaal naar huis met heel veel nieuwe inspiratie en ideeën!

Hebben jullie wel eens een creatieve middag bijgewoond? We zouden het heel leuk vinden om jullie verhalen te horen!

Marjolein
Door

Marjolein

op 23 Jun 2015

Hi, Wat geweldig! Ik doe mee met de scheepjes cal, en die nieuwe wol is geweldig! Het linnen erin! Zo'n magazijn is volgens mij hetzelfde gevoel als een kind in een snoepjeswinkel!

Carmen
Door

Carmen

op 23 Jun 2015

Hoi Marjolein! Je hebt gelijk, het voelde precies zo! Ik moest me bedwingen om niet alles mee te nemen ;) Die Linen Soft is echt heerlijk!

Corine
Reactie plaatsen