Page content

article content

De Scheepjes CAL 2015: Doe jij al mee?

De Scheepjes CAL 2015: Doe jij al mee? Mijn hele Facebook staat er onderhand vol mee: mensen die vol trots een foto van hun Scheepjes CAL-kit laten zien! De deken van de CAL 2014, ontworpen door Marinke van de blog A Creative Being, is immens populair geworden, er zijn zoveel dekens gemaakt!

Dit jaar haken ze geen deken maar een luxe shawl, ontworpen door Annelies Baes van Vicarno. Een welbekende ontwerpster van prachtige gehaakte shawls, dus ik heb goede hoop voor deze CAL!

Wat ik zelf zo bijzonder vind aan de CAL (dit betekent trouwens Crochet-A-Long) van dit jaar, is dat het samengaat met de lancering van een nieuw garen van Scheepjes, de Linen Soft. Het is een heerlijk zacht garen met een hele natuurlijke look. Het glanst niet, wat ik zelf heel mooi vind bij garens.

De Scheepjes CAL 2015 foto 1

Er zijn drie verschillende kleurseries binnen de Linen Soft: de Heron (reiger), Hummingbird (kolibrie) en de Peacock (pauw). Om in het vogel-thema te blijven is de CAL zelf ‘Flight of Fancy’ genoemd. Bij de Heron vind je grijs-, beige- en blauwtinten, terwijl je bij de kolibrie vrolijke snoepkleurtjes vindt zowel als pastel, en bij de pauw zitten diepe edelsteen-achtige kleuren. Ik vind alle drie de series ontzettend mooi! Van elke serie is er een CAL-kit verkrijgbaar.

De Scheepjes CAL 2015 foto 2

De CAL gaat op 10 juni van start, ik kijk er zelf heel erg naar uit! Er zijn tot nu toe enkele foto’s vrijgegeven van de shawl, maar heel veel kun je niet zien. Eén ding is wel zeker: hij wordt prachtig! Ik ga de Scheepjes CAL pagina op Facebook zeker in de gaten houden voor alle creaties, en een paar van mijn blogvriendinnen doen er ook aan mee. Ik ben heel benieuwd hoe ze allemaal worden!

Welke serie is jouw favoriet: de Heron, Hummingbird of Peacock? Doe je zelf ook mee?

Doe jij trouwens ook al mee aan de Mystery Blanket Haken 2014 die ik mede heb ontworpen? Kijk hier voor alle informatie: er zijn nog maar een paar pakketten over!

Doe jij ook mee aan de Scheepjes CAL 2015? Deel jouw ervaringen @breiclubnl
E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Carmen
Hoi! Mijn naam is Carmen en ik ben nu al vier jaar helemaal fan van breien, en sinds 3 jaar haak ik ook bijna elke dag. Ik heb een eigen blog (http://craftyqueens.nl) en schrijf al vanaf het begin wekelijks blogs over haken voor Breiclub.nl.Ik heb de gratis starterscursus haken gemaakt én de amigurumi cursus want ik ben dol op die schattige, japanse beestjes.

Comment Section

0 reacties op “De Scheepjes CAL 2015: Doe jij al mee?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.