Hygge CAL, Deens voor gezelligheid, doe je ook gezellig mee - Breiclub.nl
Alles over haken
Redactie Breiclub
Alles over haken
2 min
5

De winter is gearriveerd, tijd voor een CAL!

2 min
5

En Scheepjeswol komt met een prachtige sjaal, dit keer. De Hygge CAL – Deens voor gezelligheid.

Een ontwerp van Kirsten Ballering. En die is me daar mooi! Zij combineert haakwerk met borduurwerk, volgens Deense stijl. Wij vinden het echter een kunstwerk, omdat twee ambachten op perfecte wijze worden gecombineerd tot een uniek project.

Hygge CAL

Hygge Cal

Kijk gerust naar de foto’s die Scheepjeswol liet zien…

Hygge Cal

Hoe gaat het in zijn werk:

Afgelopen vrijdag is de pre-order gestart. Als je mee wilt doen, kun je je pakket reserveren (onder meer hier: http://www.chefwol.nl/scheepjes-cal-2017-hygge.html) Wel snel beslissen – want als de pakketten op zijn, is het ook echt op.

Begin februari worden de pakketten uitgeleverd aan de deelnemende winkeliers. Die verzorgen de verzending naar de deelnemers toe.

Vanaf 15 februari volgt in 13 weken het patroon van dit prachtige project.

Waar bestaat het garen uit?

Hygge Cal

Het pakket bestaat uit een basiskleur in Stonewashed, en een regenboog aan kleuren in bolletjes Catona. Merendeels katoen – de Stonewashed is een menggaren (80% katoen 20% acryl)

Er zijn drie kleurenvarianten: Rainbow, Jewel en Pastel.

Er zit heel veel extra’s in – behalve de haaknaald – allemaal dingetjes die je voor dit project nodig hebt. Denk aan steekmarkeerders, een borduurnaald en een stopnaald bijvoorbeeld. Een speciaal ontwikkelde knoop, en een bedeltje in de vorm van een rendier. Het geheel is verpakt in een mooie doos, zodat alle garens netjes bij elkaar blijven.

Wat kost het?

Een pakket kost €48,20 – dit is inclusief verzending binnen Nederland. Voor de mensen in het buitenland komt er een klein bedrag aan portokosten bij.

Begeleiding:

Scheepjeswol plaatst de wekelijkse patroondelen. Dit zal onder meer gebeuren op de website, en in beide Scheepjeswol groepen op Facebook. (Nederlands en Internationaal) Er zal ook worden gezorgd voor een Engelstalige versie van het patroon. Ook wordt een en ander uitgelegd op video.

Doet u mee?

Wij zijn zelf zeer benieuwd, en gaan meehaken. Jewel blijkt de favoriete kleur te zijn, gevolgd door Pastel.

Laat ons weten welke kleur uw favoriet is, en of u mee gaat doen!

U kunt onze vorderingen volgen op Facebook, binnen de Chefwol.nl haken en breien groep, en via de Chefblog, (http://chefwol.blogspot.nl/) waar Amilishly ons op de hoogte gaat houden van haar Hygge-Jewel.

 

Reacties
Categorieën