Vrolijke haakpatronen tegen de winter blues - Breiclub.nl
Vrolijke haakpatronen

Vrolijke haakpatronen: Ik voel mij de laatste dagen een beetje inspiratieloos. Dat heeft waarschijnlijk met het weer te maken. Ik heb snel last van de winter blues. Zo na de feestdagen doet alles donker en koud aan. Januari en februari zijn voor mij echt maanden, die ik maar moeizaam door kom.

Een winterslaap zou wat dat betreft voor mij niet ineens zo’n slecht idee zijn. Elektrische deken op tien en laat de winter maar komen. Helaas werkt het zo niet in het echte leven. Daarom dacht ik, laat ik eens wat vrolijke haakpatroontjes opzoeken en deze met jullie delen.

Vrolijke haakpatronen

 

Ik begin met deze van Haakinformatie: de vrolijke bloemhanger. Nou de naam zegt het al, dit is een vrolijk haakpatroon. Lekker kleurig en leuk om te maken.

Bloemen en hartjes doen het bij mij altijd goed tijdens een sombere bui!

vrolijke-haakpatronen-2

 

Op de site van Haakinformatie kwam ik ook deze leuke onderzetters tegen. Dus ik dacht die nemen we gelijk mee. Een beetje zomer in de winter is nooit weg.

Van bloemen word ik altijd blij en juist in deze maanden geniet ik extra van mijn voorjaarsbloementjes. Ik heb her en der in huis heerlijk geurende hyacinten staan. Nou heb ik geen haakpatroon voor een hyacint, maar deze gele narcissen fleuren de woonkamer ook goed op.

Eentje dan nog. Gewoon omdat het kant. Tijdens deze donkere dagen is het lekker gezellig om het huis te verlichten met kaarslicht. Wat nou als we het kaarslicht en het voorjaar met elkaar gaan combineren. Wat krijg je dan? Een waxinehouder met tulpen.

Zet er inderdaad een mooie vaas met tulpen naast en je dag is weer goed.

Ik voel mij in ieder geval weer enigszins geïnspireerd door deze leuke haakprojectjes en ga er zeker mee aan de slag.

En wat haak jij tijdens deze donkere en koude dagen?

Gerda
Door

Gerda

op 22 Jan 2017

Goede morgen,vraag het nogmaals na meerdere mails aan jou (het breiboek wat ik nooit ontvangen heb ). Er kan toch iets verkeerd gegaan zijn ? ik voel het als een belediging dat jij denkt dat ik de boel voor de gek.Dit is laatste wat ik er over mail.

Agatha
Door

Agatha

op 22 Jan 2017

Ik heb redelijk hetzelfde, mijn laptop is gecrashed, daat staat het boek op. Nu ik ben wil downloaden krijg ik op deze mail is hij al gedownload, alleen staat het niet in mijn mail, op mijn laptop die dus niet meer werkt.... Ik zou super graag het boek wer willen zodat ik weer verder kan met haken uit dat boek...a

aukje Swart-Haijma
Door

aukje Swart-Haijma

op 22 Jan 2017

er staat dat je het kunt downloaden, geprobeerd maar lukte niet, mijn adres doorgegeven ook niets

Reactie plaatsen