Vesten, jurkjes en nog veel meer
Vesten, jurkjes en nog veel meer

Een hele poos geleden kwam ik via Facebook op deze site terecht, de site van creachick. Een mooie site met onder andere veel leuke haakpatronen!

De site is van Maris, een moeder van 2 kinderen die geweldig creatief is. Op de site vind je, naast de geweldige haakpatronen, ook leuke DIY projecten, recepten en printables. 

Ik kwam bij deze site uit doordat ik vaak via Facebook en Pinterest naar leuke haak patronen zoek. Een mooi vest stond al langer op mijn verlanglijstje, en laten er nu net op deze site veel leuke vesten staan!

 

Als je de site bezoekt zal je mijn grootste probleem al snel begrijpen, tijdgebrek! Want alle patronen zijn wel leuk om te maken. Ondertussen heb ik al verschillende patronen gehaakt. Ik begon met het schelpen vest. 

Wat een handige tip van de site is, is dat je een goed passend kledingstuk erbij houdt, zodat je de juiste maat aanhoudt. Maris maakt de patronen in haar maat en ze zijn goed aan te passen naar een grotere of kleinere maat, omdat de patronen heel duidelijk zijn. Maar de eerste keer deed ik het een beetje op gevoel, met gevolg dat mijn ene vest een tikje aan de kleine kant is en het andere wat te groot.

Ook de patronen voor de kleine meiden zijn bij mij favoriet. Voor mijn dochter haakte ik het herfst vestje, het gestreepte jurkje en het boho vestje!

Super leuk allemaal en echt goed te doen, ook al haak je nog niet zo lang. Zeker zo’n kindervestje is een goed project om mee te beginnen. Niet zo groot, waardoor je snel resultaat hebt en weet of je op de goede weg bent.

En kom je er echt niet aan uit? Dan is er een hulp site op Facebook waar Maris en ook andere hakers, je op weg kunnen helpen.

De Facebook pagina vind je hier.

Reactie plaatsen