Page content

Vesten, jurkjes en nog veel meer

article content

Vesten, jurkjes en nog veel meer

Een hele poos geleden kwam ik via Facebook op deze site terecht, de site van creachick. Een mooie site met onder andere veel leuke haakpatronen!

De site is van Maris, een moeder van 2 kinderen die geweldig creatief is. Op de site vind je, naast de geweldige haakpatronen, ook leuke DIY projecten, recepten en printables. 

Ik kwam bij deze site uit doordat ik vaak via Facebook en Pinterest naar leuke haak patronen zoek. Een mooi vest stond al langer op mijn verlanglijstje, en laten er nu net op deze site veel leuke vesten staan!

 

Als je de site bezoekt zal je mijn grootste probleem al snel begrijpen, tijdgebrek! Want alle patronen zijn wel leuk om te maken. Ondertussen heb ik al verschillende patronen gehaakt. Ik begon met het schelpen vest. 

Wat een handige tip van de site is, is dat je een goed passend kledingstuk erbij houdt, zodat je de juiste maat aanhoudt. Maris maakt de patronen in haar maat en ze zijn goed aan te passen naar een grotere of kleinere maat, omdat de patronen heel duidelijk zijn. Maar de eerste keer deed ik het een beetje op gevoel, met gevolg dat mijn ene vest een tikje aan de kleine kant is en het andere wat te groot.

Ook de patronen voor de kleine meiden zijn bij mij favoriet. Voor mijn dochter haakte ik het herfst vestje, het gestreepte jurkje en het boho vestje!

Super leuk allemaal en echt goed te doen, ook al haak je nog niet zo lang. Zeker zo’n kindervestje is een goed project om mee te beginnen. Niet zo groot, waardoor je snel resultaat hebt en weet of je op de goede weg bent.

En kom je er echt niet aan uit? Dan is er een hulp site op Facebook waar Maris en ook andere hakers, je op weg kunnen helpen.

De Facebook pagina vind je hier.

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

0 reacties op “Vesten, jurkjes en nog veel meer

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.