Top 5 van favoriete projecten van Renske - Breiclub.nl
Mijn top 5 van favoriete projecten

Ik haak al heel wat jaren en in die jaren heb ik al enorm veel projecten gehaakt. Ik vind het leuk om jullie mee te nemen naar mijn favoriete projecten van de afgelopen jaren. Wat voor mij wel een enorm lastige keuze is om te maken! Mijn Top 5 zijn:

1.       Letterdeken voor Thijs

Op 1 staat de letterdeken voor mijn jongste zoon Thijs. Dit was mijn eerste echt grote project wat ik af gehaakt heb. Het patroon is van Haakidee en samen met Thijs heb ik de kleuren uitgekozen en de volgorde waarop de blokken moesten komen in de deken. Thijs is nog steeds super blij met de deken. Ik haakte hem met phildar coton 3 garen.

2.       Mijn regenboogcircelvest

Ik ben dol op allemaal verloopgarens en gebruik ze veel in projecten. Op dit project ben ik extra trots omdat ik hem zelf ontworpen heb. Ik draag hem enorm veel, en nog steeds krijg ik er leuke complimenten op. Het vest haakte ik in 2015. Hij is gehaakt met wollcandy unikat garen in de kleur regenboog.

           

3.       Rups fleurtje

Toen mijn schoonzusje zwanger was vond ik het leuk om zelf een knuffel te gaan ontwerpen. Dat is rups Fleurtje geworden. Een flinke knuffel in allemaal vrolijke kleurtjes. Ik haakte hem met phildar coton 3 garen.

top 5

4.       Omslagdoek

Deze omslagdoek is bijzonder omdat ik die voor de verjaardag van mijn oma gehaakt heb. Het patroon heb ik zelf bedacht. Hij is gehaakt met Stonewashed XL garen waardoor het lekker vlot haakte. Hij is heerlijk warm voor in de avonden.

5.       Zigzagtruitje

Dit is een van mijn eerste echte kledingstukken die ik voor mijzelf maakte. Het is een patroon uit een oud boekje van mijn moeder. Door het gebruik maken van vrolijke kleuren is hij toch weer heel modern geworden. Ook dit truitje is gehaakt van katoen waardoor het super lekker draagt.

Ik ben trots op alle projecten die ik gemaakt heb, en dat zijn er de afgelopen jaren al heel veel. De keuze was lastig, maar ik denk dat ik wel heel tevreden ben met dit lijstje.

Groetjes Renske

www.renskecreatief.blogspot.nl

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 22 Oct 2017

Mooi allemaal! Bijzonder dat je er veel eigen ontwerpen bij hebt. En ja, dat laatste truitje is echt heel leuk! Groetjes, Akkelien

renske
Door

renske

op 22 Oct 2017

Dank je wel Akkelien, ja zelf ontwerpen vind ik super leuk om te doen. of ik begin met een bestaand patroon, en onderweg geef ik er mn eigen draai aan. Al kan ik ook wel patronen volgen (als het moet) :)

Reactie plaatsen