Amigurumi tijdschrift “We love Amigurumi” - Breiclub.nl
Amigurumi tijdschrift

Amigurumi tijdschrift: Regelmatig struin ik verschillende tijdschriftenwinkels af in de hoop een nieuw haaktijdschrift tegen te komen. Meestal heb ik pech en moet ik gewoon wachten tot er een nieuw nummer van de voor mij bekende haaktijdschriften uit komt. Maar dit keer had ik mazzel!

In het schap vond ik namelijk het volgende, voor mij onbekende, haaktijdschrift.

Nou vind ik het haken van amigurumi sowieso leuk, dus was ik erg blij met het vinden van een tijdschrift dat er vol mee staat.

De nummer 1 van dit tijdschrift richt zich voornamelijk op dieren. Het blad staat vol met foto’s. Altijd fijn voor iemand zoals ik, die nogal visueel ingesteld is. Daarnaast staan de haakpatronen duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met beginnende haaksters, maar voor gevorderde haaksters is het tijdschrift eveneens leuk. De haakpatronen zijn geen van allen te ingewikkeld.

Amigurumi tijdschrift

Dit patroon om je fiets op te pimpen vind ik persoonlijk erg leuk. De lezers die mijn blog een beetje volgen, weten ondertussen dat ik van kleur en vrolijke patronen hou. Daar past dit patroontje mooi bij.

In de beschrijving van de patronen staat vermeld welke materialen je nodig hebt. Er staat weergegeven waar het patroon vandaan komt en bij sommige patronen staat een stukje informatie over de ontwerper.

Ook onderstaande knuffels kun je vinden in het “We love Amigurumi” tijdschrift. Mijn dochter is helemaal gek op koala’s, dus jullie mogen raden waar ik de komende dagen druk mee ben. Ik had de boodschappen nog niet uitgepakt of zij had de koala op de voorkant al gespot! Het houdt mij van de straat zullen we maar zeggen.

Deze lieve bosbewoners vindt je ook terug in het blad. Das toch wel erg schattig.

Amigurumi tijdschrift

Naast al deze dieren kun je tevens een heel sprookjesbos haken. Je hebt hier wel van die gele plastic eieren voor nodig die je in een verrassing ei vindt. Ik bedoel dat ei waar de kadootjes in verstopt zitten. Je maakt dus niet zomaar sprookjesfiguren, maar sprookjesfiguren met een verstopplekje in de buik. Daarnaast is het verplicht moeten opeten van verrassingseieren voor je kinderen geen straf.

Amigurumi tijdschrift

Tenslotte vind je op de laatste bladzijde van het tijdschrift twee pagina’s met tips, zodat je haaksels nog mooier worden.

Amigurumi tijdschrift

 

Er staat veel meer in het tijdschrift, maar dat mogen jullie zelf ontdekken. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en ben benieuwd naar jullie ervaringen!

 

Joke
Door

Joke

op 05 Feb 2017

Lijkt me heel leuk, weet je de uitgever van dit tijdschrift, want ik kan het op internet niet vinden alvast bedankt

esther
Door

esther

op 25 May 2017

hallo, ik heb het tijdschrift amigurumi vol 1 ik ben het draakje aan het haken , nu ik de vleugeltjes wil maken vind ik geen patroon om de vleugels uit vilt te knippen. kan u mij misschien meer uitleg geven hoe het eigenlijk hoort te gebeuren . dank u esther

Ria den hartog
Door

Ria den hartog

op 06 Feb 2017

Waar kan ik dat tijdschrift kopen ik kan het nergens vinden amigurumi mijn liefste gehaakte vriendjes

Dinie
Door

Dinie

op 06 Feb 2017

wat leuk en ook de tips er weer bij. super

Joke v.d.eems
Door

Joke v.d.eems

op 06 Feb 2017

In welke winkel of via welke uitgever kun je dat tijdschrift van amugurimi vinden ?

Gea Bolsius
Door

Gea Bolsius

op 07 Feb 2017

Leuk dat het blad nu ook in Nederland te koop is. Ik had vorig jaar in Duitsland al nr. 6 kunnen scoren en hoopte ze hier ook te gaan vinden. Helaas nog niet eerder gevonden. Het is een super leuk blad voor kleinere haakwerkjes, ga snel proberen nr. 1 ook ergens te kunnen kopen

Wilma Riemersma
Door

Wilma Riemersma

op 03 Mar 2017

ik heb de woestijnvos gehaakt maar heb moeite met de achterbenen er op te naaien de voor benen maar liggend de achterbenen zijn korter kunnen die dan ook gewwon liggend? Er staat maak vast herkenbaar in de foto Welke fotoik heb de woestijnvos gehaakt maar heb moeite met de achterbenen er op te naaien de voor benen maar liggend de achterbenen zijn korter kunnen die dan ook gewwon liggend? Er staat maak vast herkenbaar in de foto Welke foto

Ingeborg
Door

Ingeborg

op 29 Feb 2020

Hoi ik heb bij mij in de buurt meerdere haakwinkels gevraagd hoe het stukje van de fiestvogel vanaf de 7e rd nu precies moet....niemand komt eruit, misschien kunt u mij daar mee helpen?

Corrie Groenewoud
Door

Corrie Groenewoud

op 18 Jun 2024

Hallo, Kan iemand mij vertellen waar ik dit tijdschrift kan bestellen? Hartelijke groet, Corrie

Reactie plaatsen