Page content

article content

Twinkle de gehaakte sneeuwuil

Twinkle de sneeuwuil is een uil die ondanks de kou waarin hij geboren is als enige doel heeft om warmte te brengen naar ieders hart. Brengt hij ook warmte naar jouw hart?

Twinkle
Het haakpatroon van winteruiltje Twinkle is een leuk amigurumi patroon voor als je al wat ervaring hebt met haken van amigurumi. Ik bedacht dit uiltje een paar jaar geleden als winters patroon. Het leek me namelijk wel leuk om een uiltje te haken met een sneeuwvlok op zijn voorhoofd. Een letterlijke sneeuwuil dus ūüėČ Ik tekende eerst mijn idee uit, haakte al snel het lichaam van het uiltje en puzzelde daarna rustig op hoe ik de sneeuwvlok wilde haken. Al snel was Twinkle geboren: een lieve winterse uil met een missie.

Speciaal voor de advent kalender van Breiclub stel ik de hele maand december het patroon gratis ter beschikking. Daarna kost het patroon weer ‚ā¨2,-. Het patroon is als PDF te downloaden.

Om het patroon gratis te kunnen downloaden heb je de volgende couponcode nodig:

BCadventTwinkle

Via deze link kun je het patroon downloaden:

{Klik hier} om het PDF patroon van Twinkle te downloaden.

Kleurstelling
Ik gebruikte voor deze uil de toenmalige ByClaire 2. Omdat deze kwaliteit helaas niet meer beschikbaar is noem ik hieronder een paar alternatieve kwaliteiten en kleurnummers. Natuurlijk kun je ook je eigen favoriete kleuren gebruiken.

ByClaire Cotton in kleuren 055 Dark Grey, 019 IceBlue, 001 White
Scheepjes Catona in kleuren 393 Charcoal, 509 Baby Blue, 106 Snow White
Yarn&Colors Must-Have in kleuren 098 Graphite, 063 Ice Blue, 001 White

Ik wens je enorm veel haakplezier!

Liefs,

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland n√≥g leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te cre√ęren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

0 reacties op “Twinkle de gehaakte sneeuwuil

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.