Haak inspiratie zoeken op een regenachtige dag
Haak inspiratie zoeken op een regenachtige dag

Haak inspiratie zoeken op een regenachtige dag. Soms is het echt zo’n dag waarop je je met de laptop of I Pad en een kop thee op de bank nestelt en op zoek gaat naar inspiratie. 

Laatst hadden we zo’n gekke regenachtige dag tussen alle zonnige dagen die we de afgelopen tijd gehad hebben. Van de ene leuke website beland je op de andere site met leuke patronen. Ik kan mezelf zo best een hele middag vermaken. En uiteindelijk heb je dan weer een eindeloze “to do” lijst met heerlijke nieuwe projectjes om aan te beginnen wanneer je al die andere WIP’s eens af hebt!

Lijstje haak inspiratie zoeken

Ik heb een lijstje gemaakt waar wellicht ook wat leuks voor jou tussen zit.

1. Ik kijk vaak bij Herriët van Stip en Haak wanneer ze weer een nieuw patroon heeft. Schaap Suus staat hier thuis trots te pronken. Kangoeroe Jip zou ik ook graag nog eens maken.

2. Bij Vendulka vind ik altijd geweldige dingen. Haar creaties zien er met al die kleurtjes en kleine details net uit als een snoepwinkeltje. Je moet hier wel een beetje van houden, maar je kunt natuurlijk alles qua kleur aanpassen aan je eigen smaak.

3. Pinterest is natuurlijk een grote bron van patronen en inspiratie. Ik kwam hier laatst dit geweldige schildpadje tegen. Je kunt de schildpad eventueel ook als speldenkussen gebruiken.

Haak-inspiratie-zoeken-op-een-regenachtige-dag2

4. Deze tasjes zijn ook erg leuk, bijvoorbeeld om een cadeautje in te verpakken. Ook dit patroon heb ik via Pinterest gevonden.

Haak-inspiratie-zoeken-op-een-regenachtige-dag3

5. Als je van kleur, textuur, vrolijkheid en gezelligheid houdt, dan zijn de patronen van Felted Button ook zeker een aanrader. Ik word zelf altijd erg enthousiast van alle kleuren en texturen die zij hier laat zien. Natuurlijk kun je de kleuren naar je eigen smaak aanpassen, zodat het geheel minder druk wordt.

6. Op het moment zijn uilen erg populair. Er zijn genoeg patronen van te vinden, daarom zal ik er verder niet op ingaan Deze wilde ik je echter niet onthouden. Dit kleine uiltje komt van Ravelry en is een leuk projectje als tussendoortje om restjes op te maken of als bedankje voor iemand.

7. Als je van kraamcadeautjes haken houdt, kun je ook eens kijken bij Bizzy Bee Klaske. Hier komen vaak lieve patroontjes of ideetjes voorbij.

Zit er hier een patroon tussen voor op jouw “to do” lijstje? Welke?

Reactie plaatsen