Vrolijke Uiltjes haken - Breiclub.nl
Alles over haken
Babette Nijhof
Alles over haken
2 min
6

Vrolijke uiltjes haken

2 min
6

Vrolijke Uiltjes haken: Deze vrolijke uiltjes ben ik al een paar keer tegen gekomen om te halen je hebt ze in verschillende vormen en maten. Vandaag zal ik een paar verschillende patronen onder de aandacht brengen. Op het moment heb ik iets te veel verschillende projecten staan anders had ik er ook meteen een gemaakt, maar moet eerst wat projecten afmaken.

Deze leuke uil kun je gratis downloaden.

De uiltjes zijn leuk om als knuffel te maken voor een verjaardag of voor andere gelegenheden, maar ook leuk om je huis mee op te vrolijken, maar je kan ze natuurlijk ook opvullen met iets zwaars, waardoor je ze goed kan gebruiken als deurstopper.

Je kan de beestjes in de kleuren maken die je zelf leuk zou vinden. Voor sommige uiltjes kan je ook restjes van de garen gebruiken die je bij andere projecten.

Week 16 - Vrolijke uiltjes 007

Deze vrolijke uiltjes kun je vinden op https://nl.pinterest.com/search/pins/?q=uil%20haken. Dit patroon is wel in het Engels, maar dan krijg je er wel super leuke en vrolijke beestjes voor terug.

Dit is zeker een patroon wat ik zelf ga maken! De kleuren combinaties van deze uiltjes vind ik persoonlijk ook erg leuk!

Hierbij heb ik het patroon van deze uiltjes in een pdf bestandje staan.

Week 16 - Vrolijke uiltjes 002 Week 16 - Vrolijke uiltjes 003

De bovenstaande uil is een schattig uiltje. Het patroon is alleen geschreven in het Engels, maar wat ik zelf wel een groot voordeel vind is dat deze per stap ook uitgelegd is en veel foto’s bij de stappen staan.

Dit volgende patroon is een Engels patroon die kan downloaden via deze site.

Vrolijke Uiltjes haken Vrolijke Uiltjes haken

Kijk ook eens op Pinterest  daar kom je ontzettend veel verschillende patronen te gen voor uitjes. Echt een aanrader om op deze site een keer een kijkje te nemen!

Zoals deze kleine platte uiltjes die je aan de muur kunt hangen op takken, maar ook bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger!

Week 16 - Vrolijke uiltjes 006

Reacties
Categorieën