Te veel leuke haakprojecten - Breiclub.nl
Te veel leuke haakprojecten

Te veel leuke haakprojecten … Herken je dat? De behoefte om te maken… Vaak had ik de behoefte om iets te maken, te creëren. Er moest iets ontstaan wat mijn handen hadden gemaakt. Met haken lukt me dat erg goed. Normaal gesproken werk ik aan één project tegelijk. Echter is het me nu gebeurd dat ik aan 3 projecten tegelijk werk… En eigenlijk zou ik er nog wel twee willen starten. Ken je dat?

Mijn eerste CAL

Momenteel werk ik mijn eerste CAL, eigenlijk niet als CAL want ik wil op eigen tempo haken. En dat is sneller dan dat een Crochet A Long gaat. Maar ik haak nu dus de CAL2014, een eenpersoons deken. Hij wordt voor mijn dochter, zij heeft de kleuren zelf uitgezocht, en bepaald ook mede de volgorde.

Deze CAL is eigenlijk als voorbereiding op de CAL2015 die ik héél graag wil gaan haken. Ik wil graag een mooi sprei voor over ons bed. Ik was al eens eerder begonnen met een sprei van granny’s, maar die ligt op mijn hobbykamer in een hoek… (eigenlijk project 4, oeps!)

Maar goed, de Cal2014 daar werk ik dagelijks aan, een paar toeren en dan vind ik het wel goed. De deken wordt al best groot en is behoorlijk warm op schoot.

Te veel leuke haakprojecten

Een warme poncho

In mijn blog over de Southbay omslagdoek had ik het er al over, mijn poncho. Een mooi patroon, maar het gaat mij momenteel te langzaam… Ik zie niet snel genoeg resultaat na een avond haken. Dus… die ligt in mijn handwerktas rustig te wachten tot ik weer een paar toeren haak.

Te veel leuke haakprojecten

De gehaakte Kerststal

Op mijn verjaardag kreeg ik het boekje, je eigen Kerststal haken. Dit is een project waar ik het hele jaar aan kan (en mag!) werken. Ik haak dus zo nu en dan een deel, dat geeft wel weer snel resultaat en is mijn creëer behoefte weer helemaal bevredigd.

Te veel leuke haakprojecten

Ik heb mijn projecten nu wel netjes gescheiden van elkaar. Een mand, handwerktas en een (leuke!) papieren tas. Dat is wel zo overzichtelijk.

Waar werk jij momenteel aan?
Wil je jouw projecten met ons delen?

Reactie plaatsen