Paddestoelen... inspiratie genoeg om een herfst vol te haken - Breiclub.nl
Herfstkriebels...

Bladeren beginnen te vallen van de bomen… Paddestoelen schieten uit de grond… Herfst hangt in de lucht…

Joekedoe paddestoel

Heerlijk haken in 1 stuk!  Ik ging aan de slag met één van mijn favoriete garens Scheepjes Stone Washed. De paddestoel haakte ik met de kleuren Moonstone en Carnelian en een haaknaald 3 mm. 

Meer informatie over haken in 1 stuk op www.crochets4u..be. Met dank aan de champignons voor in de spaghettisaus om op de foto te gaan. 

Flos de Vos

 Paddestoelen

Een knuffelvos in héérlijke herfstkleuren. Als je aan herfstdieren denkt dan denk je aan Flos. Vos haakpatronen in overvloed.  Ik ging voor ééntje van Draad en Praat. 

 Ik werkte met Scheepjes Softfun en haaknaald 3mm. Flos haakt vlug en levert een leuk resultaat op. Vosjes zijn een hit bij de kids en hun mama’s.

Paddestoelen

Reuze eikel kussen

In 2016 scheurde ik uit een Simply Haken magazine dit fantastische patroon. Het lag te wachten in mijn kast tot het herfst was!  Een eikel kussen… super decoratief!

Paddestoelen

De eikel werd gehaakt met DMC Natura XL. Hét perfecte garen voor de stevigere projecten maar niet goedkoop (6,95 EUR/bol) en echt wel ideaal voor dit project!  100% katoen. Dit garen kocht ik op Wolplein.nl.

Paddestoelen

Het hoedje van de eikel is volledig met de popcornsteek gehaakt. Deze steek ligt me echt en zal ik zeker nog eens uitproberen.

Paddestoelen

Het is weer voorbij die mooie zomer… maar niet getreurd, ik heb inspiratie genoeg om een herfst vol te haken… egels, een eekhoorn… wordt vervolgd…

 

Ellen

mespetitscalins.wordpress.com

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 28 Sep 2017

Wat een leuke herfstige haakwerkjes :-) Groetjes, Akkelien

Reactie plaatsen