Niet te missen: De Yla-box
Niet te missen: De Yla-box

Ken jij de Yla-box al? Dit is een enorm tof concept van Yla Lifestyle en Wol. Stel je voor… Je komt thuis na een lange dag werken en ploft vermoeid op de bank. Een lange avond ligt voor je, alleen weet je nog niet welk haak- of breiproject je erbij gaat pakken. Dan…

Gaat de bel. Voor je deur staat je favoriete postbode (die hele knappe die veel te vaak langskomt, voor al die pakketjes die je niet besteld hebt). Dit keer heeft hij een verrassing bij! De YLA-box. Een box met een nieuw project, vol mooie garens en toffe brei- en haakgoodies, zodat je gelijk aan de slag kunt met een nieuw project! Klinkt goed toch? Dat vond ik nou ook toen ik het hoorde.

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar:

  • Yarn Crush: Een eenmalige cadeaubox. €26,95
  • Yarn Lover: Abonnement, maandelijks opzegbaar. €24,95 per maand
  • Yarn Passion: Abonnement, drie maanden. €23,95 per maand
  • Yarn Addict: Abonnement, zes maanden. €22,95 per maand

Iedere maand vind je een patroon inclusief garen in de box.

Voor de vorige boxen tekenden onder andere mede-ambassadeur Alexa en Lisanne van Happy Handmade Living. Benieuwd naar de inhoud van de vorige boxen? Deze kun je hier zien!

Soms gebeuren er van die dingen waarover je mond moet houden. En dat is moeilijk, heel moeilijk… Maar nu is het hoge woord er dan uit!

Ik ben de ontwerpster van de volgende Ylabox.

Het thema van deze box is Autumn Sparkle. Ik ben gek op de herfst en de herfstkleuren, dus dat was geen enkel probleem. Ik kan haast niet wachten tot de postbode bij jullie voor de deur staat. Hoewel ik het ook wel heel spannend vind hoor! Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden, en of jullie het patroon net zo mooi vinden als ik.

Er zijn nog een paar boxen beschikbaar, dus als jij ook gek bent op de herfst… Waag dan eens de gok! Ik beloof je dat je er geen spijt van gaat krijgen!

Het leuke is dat ik ook 1 box weg mag geven! Je kunt meedoen tot 22 Oktober. Kijk eens op mijn facebook-pagina om te zien wat je moet doen!

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 22 Oct 2018

Wow, spannend! Ik ben heel benieuwd naar de inhoud!

Reactie plaatsen