Nieuwjaar: Januari 2018
Nieuwjaar: Januari 2018

Allereerst een heel fijn en creatief nieuwjaar toegewenst! Een heel nieuwjaar voor het ontstaan van nieuwe ideeën en creaties. Een heel nieuwjaar met goede voornemens en besluiten…

Ik besloot mijn W.I.P.( work in progress) maar eens tevoorschijn te halen en af te maken of in ieder geval te bekijken 😉

Nu met een heuse storm.. de eerste dit jaar, heerlijk weer hiervoor! Heerlijk weer om fijn binnen te blijven en heerlijk te handwerken. Of om een blog te schrijven..

Weten jullie nog de blog over de sloffen?

Zie hier mijn blog van september. Hier kreeg ik veel reacties en likes op. Ik kreeg zelfs foto’s van gehaakte sloffen toegestuurd! Hoe leuk is dat! Het sprak zeker aan.

Maar nu moet ik bekennen dat ik zelf nog geen paar sloffen gemaakt had. Ik had er èèn gehaakt/ gemaakt. Tijd voor een paar sloffen dus… twee sloffen wel te verstaan.

Vandaag de bol wol tevoorschijn gehaald en “aan de haak” geslagen voor de tweede slof.  Het begin is er dus binnenkort heb ik ook een paar sloffen in mijn bezit. En èèn W.I.P. minder op mijn to do lijstje. Dat is ook een fijn gevoel…en warme voeten!

In een mand kwam ik nog een mooi handwerkje tegen. Alle losse onderdelen even bij elkaar gelegd.. zo moet íe worden. Het mooie konijn! Rabbit van Spin a Yarn crochet.

Ik hoef hem alleen maar in elkaar te zetten. 😉

Ja dat alleen maar.

Het patroon is van Spin a Yarn crochet. Het patroon is in het Engels geschreven. Het is duidelijk beschreven en erg leuk om te maken.

Er staan duidelijke foto’s bij wat heel handig is. Ik maakte mijn “Rabbit”/ konijn van Scheepjes stonewashed. Dit garen haakt heerlijk en je hebt hier hele mooie kleuren van. Voor de bloem gebruikte ik nog een restje Yarn and colors garen, charming genaamd.

Ook heel fijn garen en dan die kleuren..

Ik heb nu een goed begin van dit jaar gemaakt. Ja toch!

Heb jij ook nog onafgemaakte projecten: W.I.P.`s?

Vast wel! Er zijn ook zoveel leuke dingen om te maken en vooral als je alles (bijna) leuk vindt.

Wordt vervolgd.

 

Groet,

Ingrid Terpstra

http://hobbydingen.com/

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 04 Jan 2018

Jazeker, ook hier allemaal projecten die nog in ontwikkeling zijn :-) Groetjes, Akkelien

Reactie plaatsen