Kleine zomerse projecten haken
Alles over haken
Babette Nijhof
Alles over haken
1 min
10

Kleine zomerse projecten haken

1 min
10

Ik heb altijd bergen met restjes garen liggen. Ik denk dat dat voor veel haaksters wel herkenbaar is. Tussendoor maak ik nog wel eens kleine projectjes met die resten garen.

Zo maakte ik een aantal jaren terug schattige zomerse slipper sleutelhangers. Jonge meiden zijn helemaal dol op deze schattige hangertjes en je haakt ze in korte tijd.

Gehaakte armbandjes zijn ideaal met dit zomerse weer, zeker als je ze van katoen maakt. De armbandjes kunnen gewoon nat worden, en je kan ze zelfs even wassen!

Ik haakte een schattige zomerse slipper sleutelhanger en maakte er een filmpje van. In het filmpje laat ik stap voor stap zien hoe ik de sleutelhanger maakte. Je kan oneindig varieren met kleurtjes, maar ook met soorten garens. Met een glitter garen wordt het een sjieke slipper.

 

Ik haakte ook een zomers armbandje. In het filmpje laat ik zien hoe ik dat deed. Je kan hier heerlijk mee variëren in kleuren en steken. Ook bij deze armbandjes kan je heerlijk variëren in kleuren. Zo kan je hem aanpassen aan alle kleuren van je outfit.

In het laatste filmpje maakte ik een armbandje op de kumihimo loom. Een super leuke techniek om te doen! De kumihimo loom is licht gewicht en je kan er heel erg mee varieren. Dunne bandjes, platte bandjes, dikke bandjes, veel kleuren, weinig kleuren, met kraaltjes enz…… Ik maakte een simpel armbandje, maar wel met een leuk effect.

 

Wat maak jij met je resten garen? Ik zie graag fotos van je kleine projectjes.

Groetjes Renske www.renskecreatief.nl

www.renskecreatief.blogspot.nl

Reacties
Categorieën