Review: Aan De Haak Special Amigurumi!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Review: Aan De Haak Special Amigurumi!

Review: Aan De Haak Special Amigurumi!

Met patronen van bekende ontwerpers: Dendennis ,Anja Toonen en Joke Postma.

Hier voor mij, ligt het nieuwste magazine: Amigurumi Aan De Haak nummer 21.

Aan De Haak maakte een special, vol met amigurumi haakpatronen. En wel 32 stuks!

Amigurumi betekent in het Japans “verpakt haken of breien”. Het zijn vaak dieren, personen of voorwerpen die gehaakt worden. Je haakt vele onderdelen die later in een bepaalde volgorde in elkaar genaaid of gehaakt worden. De diertjes, beestjes, figuurtjes worden met fiberfill vulling opgevuld.

Het magazine: De voorkant ziet er kleurig, fris en fruitig uit! Dat spreekt direct aan.

Sla je het blad open dan zie je een voorwoord en daarna volgt de inhoudsopgave. Deze geeft de thema’s aan. De thema’s zijn onderverdeeld in: -knuffels, – home deco,- accessoires en kids. Elk thema heeft een bepaalde kleur. Aan de bovenkant van de bladzijden kun je de kleur met de thema’s terug vinden. Heel handig!

De volgende pagina is “aan de slag”. Op deze pagina staan technieken die je op weg helpen om goed aan de slag te kunnen gaan. De afkortingen en symbolen die bij de patronen staan worden goed weergegeven.

Op de volgende pagina staan de ontwerpers van de patronen. “Zij maakten het”. Hier vind je de foto’s van de makers. Leuk om te zien wie achter de ontwerpen schuilen.

Daarna volgen de patronen. Bij elk patroon staat duidelijk beschreven wat je nodig hebt. De patronen zijn zorgvuldig beschreven. Aangevuld met (extra) handige tips!

De pagina met tips en nieuwtjes is erg leuk om te lezen en houdt je “up to date”. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuw garen en nieuwe boeken die uit komen.

De ontwerpen in dit magazine zijn zomers. Je ziet een prachtige zeester en heerlijk fruit en ijs! En niet te vergeten de prachtige tropische ananasslinger!

Daarnaast vind je een patronen van bekende ontwerpers. De “dikke dames” van Anja Toonen en de schildpad van Dendennis en een muzikaal speeltje van Joke Postma. Verder nog meer knuffels en kraamcadeautjes.

Samengevat: Dit magazine is echt een aanrader! Er staan veel patronen in, er is veel keus. Door de duidelijke uitleg en de mooie foto’s krijg je zin om te beginnen. Voor elk wat wils!

Waar ik mee begin is het superhandige portemonneetje in de vorm van een foto toestel. Die ziet er zo tof uit! Handig voor de vakantie!

Ik hoop dat ik je enthousiast gemaakt heb. Ik hoor het graag!

Veel plezier met haken!

Groet,

Ingrid

www.hobbydingen.com

 

Over de schrijver
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)
Conny
Door

Conny

op 6 July 2019

Het is superleuk!Ik ben begonnen met de haarspeldjes en de broche.En er staat nog veel meer op mijn lijstje: de dierenkoppen, de muizenpotjes , de poes enz.enz. Blad is echt een aanrader! Heel veel variatie!

Ingrid Terpstra
Reactie plaatsen