Kerst en winterhaaksels. De Esther Vergeer Foundation
Kerst en winterhaaksels. De Esther Vergeer Foundation

Kerst en winterhaaksels. De Esther Vergeer Foundation

Kerst en winterhaaksels; De Esther Vergeer Foundation

Het leukste van de advent en kersttijd vind ik persoonlijk het geven. Ik was daarom ook enorm blij gevraagd te worden voor een enorm gaaf project in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation (vanaf nu: EVF) en negen bekende Nederlandse haakbloggers. Kerst & Winterhaaksels is het boekje wat door deze samenwerking tot stand is gekomen en bevat tien leuke kerstige haaksels. Wanneer je €7,95 doneert (dit is exclusief verzendkosten) aan het EVF ontvang je dit leuke boekje boordevol patronen én steun je tegelijkertijd een super tof doel. Een mooiere kerstgedachte bestaat bijna niet.

Wat doet de Esther Vergeer Foundation (EVF)?
Het EVF heeft als visie dat sport je gezondheid, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid versterkt. Iets wat ik met mijn achtergrond als verpleegkundige zeker kan beamen. Dit geldt ook voor kinderen en jongeren die te maken hebben met een lichamelijke beperking. Voor hun kan sport de manier zijn om om te gaan met die beperking of de kans bieden om zich vrij te voelen, juist niet beperkt. De missie van het EVF sluit hier naadloos bij aan: stimuleren dat deze eerder genoemde kinderen en jongeren die kans krijgen en kunnen pakken. Dit is waar het EVF voor staat.

Kerst & Winterhaaksels
Het leuke aan het boekje Kerst & Winterhaaksels, is dat de ontwerpen zo verschillend zijn en toch elkaar zo leuk aanvullen. Kerst & Winterhaaksels is een uitgave van Livres de Louise en uitsluitend beschikbaar bij het EVF, zodat de gehele opbrengst van dit boekje ook ten goede kan komen aan het doel. Tien bekende haakbloggers én ontwerpsters hebben belangeloos meegewerkt aan de totstandkoming van dit boekje en zeven van de tien zullen ook op de Margriet Winterfair aanwezig zijn om een workshop te geven rondom het project.

In het boekje kun je een leuk patroon terug vinden van:
Annemarie Benthem, Lisette Eikelboom, Esther Vogelaar, Loes Verhoeven, Frederika van der Galiën, Alexa Boonstra, Ellen Deckers, Mabel Gaiser, Daphne Mols & Marlies Strijker.

Kerstengeltje Joy
Ik wilde voor het boekje graag een eigentijdse versie van het bekende gehaakte kerstengeltje maken. Ik zorgde er daarbij natuurlijk voor dat het een typisch Amilishly patroontje zou worden. Het engeltje is leuk om in de kerstboom te hangen, maar natuurlijk ook leuk om als cadeautje te geven. Dit patroontje kun je in het boekje terug vinden.

Bestel jij dit boekje? Dan wil ik je namens de Esther Vergeer Foundation alvast enorm bedanken.

Nog wat gegevens:
Auteurs: Annemarie Benthem, Lisette Eikelboom, Esther Vogelaar, Loes Verhoeven, Frederika van der Galiën, Alexa Boonstra, Ellen Deckers, Mabel Gaiser, Daphne Mols & Marlies Strijker.
Uitgever: Livres de Louise
Aantal pagina’s 47
10 patronen
ISBN 978-90-828403-1-5
Voertaal Nederlands
Prijs €7,95 als donatie aan Esther Vergeer Foundation
Het boek is onder andere verkrijgbaar:
alleen verkrijgbaar in de webshop van het EVF {Klik hier}
Liefs,

Wietske
Door

Wietske

op 17 Dec 2018

Een erg leuk boek, Alexa! Wat tof dat je er in staat en ook met zo'n superleuk patroon!

Reactie plaatsen