De goedgemutste breicampagne!
De goedgemutste breicampagne!

De goedgemutste Breicampagne!

Doe je mee? Mutsjes haken en/of breien!
“Zet ‘m op voor de eenzame ouderen”.

Een tijdje terug kwam ik in aanraking met deze campagne. Ik schreef een blog over deze geweldige actie. https://breiclub.nl/brei-en-haak-initiatieven/goedgemutste-smoothies/
Een actie die je aanzet om mutsjes te breien of te haken. De mutsjes worden op de smoothies van Innocent gezet: de zogenoemde “goedgemutste smoothies”. Er gaat een percentage;20 cent per verkochte smoothie, naar het Nationaal Ouderenfonds.
Het Ouderenfonds onderneemt leuke uitjes en organiseert gezellige dagen. Prachtig toch.. dus doe maar snel mee! Pak je pennen en ga lekker los!

Fijn restjes en bolletjes wol verwerken tot een warm mutsje. Of meerdere. Ik had nog wel wat restjes over van mijn gehaakte werkjes en projecten.

Marjan en ik gingen van de week gezellig aan de haak en maakten zo weer een paar mutsjes. Het patroon van dit mutsje, ontwierp ik voor de Breiclub.nl of eigenlijk voor de haaksters onder ons. En uiteindelijk het resultaat voor de eenzame ouderen.
Hier vind je het patroontje van het “aanhaak” mutsje: https://breiclub.nl/over-haken/breicampagne/
Velen hebben dit mutsje gemaakt. Zo leuk om te zien en te horen wat voor effect dit had. Je zag ze overal.


Innocent
Innocent zegt; “insteken,omslaan,doorhalen en opsturen”! En zo is het! Doe gezellig mee en ga straks op zoek naar jouw mutsje in het koelschap, bij je eigen supermarkt. Ook leuk!
Je kunt via Facebook: Innocent Nederland kijken of het iets voor je is. Hier vind je tips en patroontjes voor het maken van mutsjes. Ik heb al vele voorbij zien komen. Een eigen ontwerp mag natuurlijk ook! Dat maakt niet uit. Als je maar fijn bezig bent. En ook nog voor zo’n goed doel!

Ik ga nog even fijn aan de slag! Ik hoor graag of je aangestoken of aangehaakt bent !?
De mutsjes kun je voor 7 december opsturen naar : Pantar, t.a.v. de Goedgemutste Breicampagne Antwoordnummer 1181 1110 VB Diemen
Doe je mee?
Zet ‘m Op! Je kunt het.

Groet,
Ingrid
Https://hobbydingen.com

Over de schrijver
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)
Reactie plaatsen
Your information is safe with us