De lente komt eraan! Paascal
De lente komt eraan! Paascal

De lente komt eraan!

Bezig met de paas Cal van Wolcafé: Paashaas Pascal(le)!

De lente is in aantocht en dat voel en zie je!
Nog een paar weken dan is het alweer Pasen. Overal zie je hazen, kippen en lammetjes voorbij komen. Heerlijk aan de haak voor het voorjaar en voor Pasen.
Ook ik doe mee. Ik zag een leuk bericht van Wolcafé langskomen.
Wolcafé kondigde leuk nieuws aan: “We starten met een nieuwe Cal”.


Wie op de handwerkbeurs is geweest heeft de paashaas “Pascal(le), in het echt kunnen zien en bewonderen. In de Cal komen patronen te staan voor het maken van de paashaas en meerdere kledingsetjes en accessoires.
Je kunt zelfs een garenpakket bij Wolcafé aanschaffen. Leuk hè!

De Cal is 4 maart begonnen en duurt 4 weken. Via deze link: https://www.wolcafe.nl/ kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Die ontvang je met een downloadlink. Vier weken lang, elke week ontvang je een gedeelte van het patroon. Volgende week komt het vierde en tevens laatste deel erop te staan.
Ik ben net met week 3 bezig. Deze week met het patroon van de achterpoten en het hoofd. Mijn haas is eind van de week compleet. Het is een super leuk patroon!

Waarom meedoen aan een Cal? Dat is niet zo moeilijk. Het is zo leuk om samen aan een patroon te werken, iets moois te maken. We hebben allemaal hetzelfde patroon ,maar het ziet er door je hand van haken en het gebruik van het soort garen, toch weer anders uit. En als je meedoet met een Cal heb je, een beetje, een stok achter de deur. Want nog meer W.I.P. willen we eigenlijk ook weer niet.. toch!

Ik haalde 3 bolletjes garen Rico baby cotton soft van Rico design DK, bij onze plaatselijke wolwinkel. Het is (inderdaad)super zacht garen en uitermate geschikt voor knuffels. En bovendien haakt het garen heerlijk. Als mijn paashaas klaar is, laat ik het je zien en weten. Ik moet weer even door.. haken!
Doe je ook nog even mee met deze leuke Cal?
Kan nog mooi voor Pasen

Groet,
Ingrid

Https://hobbydingen.com

 

 

Reactie plaatsen