Herfst-inspiratie...
Herfst-inspiratie...

Het is officieel herfst…voorbij die mooie zomer! Ik heb een hoofd vol ideeën om aan het ‘herfsthaken’ te beginnen… maar vertoon nog even uitstelgedrag. Het kriebelt wel al maar eerst nog even uitstellen 😉

Vlinder

Een leuke opdracht uit Nederland! Een vlinder rammelaar met een speciale betekenis. De kleuren van het geboortekaartje komen erin terug. Samen met de opdrachtgever ging ik op zoek naar de perfecte match van kleuren. Het patroon kan je vinden bij creatief boetiek. Voor 7,95 kan je het als haakpakket kopen. Het is een one of a kind rammelaar geworden!

Leeuw voor opa

Deze leeuw is in opdracht gekocht voor een jarige opa in Duitsland. Een MyKrissie leeuw in Scheepjes Stonewashed. Voor deze opdracht had ik best weinig tijd en moest ik het doen met garen uit de wolvoorraad. Lang leve de ‘yarnstash’ dus.

Dit kooppatroon (4,25 EUR) kreeg de naam Liza en Leo leeuw mee. Met het patroon krijg je de instructies mee om een leeuw én leeuwin te haken. 2 voor de prijs van 1! Ik maakte mijn eigen versie ervan. De neus moet je borduren maar ik ging voor deze leuke veiligheidsneus. Het haar moet je opkammen met een dierenkam maar die had ik niet in huis.

Uiteindelijk best wel geslaagd gezien de korte tijdspanne, de kleuren die ik niet had en het ontbreken van een dierenkam.

Olifantjes

Dendennis meets My Krissie Dolls. Wat heb ik toffe klanten met leuke ideeën. Het thema voor deze ‘soon to be’ geboren beebie is olifantjes en de kleuren zijn grijs en blauw.

De grote olifant is een kooppatroon van My Krissie Dolls (4,25 EUR). Het is olifantje Nina maar wat herwerkt. Ik haakte met Scheepjes StoneWashed. Het effect van dit garen is super stoer. Het blauw en grijs is een perfecte combinatie.

Het knuffeldoekje is een gratis patroon op de site van Dendennis. Het StoneWashed garen is natuurlijk niet zo zacht maar het setje is wel mooier in hetzelfde garen!

 

Breng zeker ook eens een bezoekje aan mijn FB-pagina…

 

https://m.facebook.com/mespetitscalins/

 

Ellen

X

Reactie plaatsen