Herfst in aantocht
Herfst in aantocht

Ja het is echt zo.. de herfst is in aantocht. De herfst komt er stiekem stilletjes aan. Vandaag is het wat mistig en hierdoor voel je dat het killer en kouder wordt. ’s Avonds wordt het sneller donker waardoor je het gevoel krijgt dat het nu echt met de zomer gedaan is. Door de droogte van de afgelopen tijd liggen er al vele blaadjes op de grond, wat echt een herfst gevoel geeft.

Maar jeetje, wat hebben we mooie zomerse dagen gehad! Met echte hoge temperaturen. Tropische warmte! En dit bleef maar doorgaan. Heerlijk buiten genieten van alles! Je went hier snel aan. En zo zal dit ook met de aankomende herfst gaan. Hopen dat het “nazomeren” nog wat door mag blijven gaan. We zullen het zien en meemaken.

In de zomer was ik trouwens al met de herfst bezig. Ik zag zo’n ontzettend lief en leuk patroon voorbij komen. Ik was meteen verkocht 😉. Ik moest hier echt direct mee aan de slag! En wel met dit prachtige patroon van Pepika; Amanita the Mushroom. Het koop patroon vind je hier: http://pepika.com/shop/ ontworpen door Sanda J. Dobrosavljev. ( www.pepika.com)

Is het geen schatje?! Ze zag er op het plaatje al super lief uit, maar in het echt 😉 is ze nog mooier. Echt vertederend en schattig!

Het patroon is erg goed beschreven. Let wel: in het Engels, maar dat is echt te doen. Het patroon is duidelijk. Daarnaast staan er foto’s en extra tips bij de tekst. Hier heb je echt wat aan.

Ik heb Amanita in Denemarken gehaakt. Rood en wit de kleuren van de Deense vlag.. toeval of niet 😉.

Gelukkig gingen de temperaturen fijn omlaag en kreeg je meer zin in haken en zie hier het resultaat.

Eerst vond ik het hoofdje nogal groot uit vallen, maar dit komt helemaal goed. Dat maakt haar echt aandoenlijk! Ik heb haar met haaknaald nr 2 gehaakt. Ga jij haar ook maken? Ben benieuwd.

Heb jij al iets voor de herfst gehaakt of gebreid?

Groet,

Ingrid

Https://Hobbydingen.com

Reactie plaatsen