Haken op de Hooizolder – Het voorjaar in een winterjasje – Workshop
Haken op de Hooizolder – Het voorjaar in een winterjasje – Workshop

Haken op de Hooizolder – Het voorjaar in een winterjasje – Workshop

Haken op de Hooizolder – Het voorjaar in een winterjasje – Workshop

Kreafabriek workshop – het voorjaar in een winterjasje! “Als Kreafabriek vinden we het erg leuk om een fijne nieuwe workshop te presenteren. “Het voorjaar in een winterjasje” Een gezellige, warme workshop waarbij we samen winterjasjes haken om 2 glazen potten/vazen waarin je thuis het voorjaar gewoon al een fijn plekje geeft”.

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Vanaf 10.20 uur (inloop) ben je van harte welkom op de Maria Hoeve aan de Oxersteeg 21 in Deventer (Colmschate Zuid). Om 10.30 uur starten we met haken.
  • Je begint je dag met thee/koffie en een fijn stuk taart of vers gebakken cake.
  • Jouw bestelde haakpakket met een duidelijk patroon ligt voor je klaar en we gaan beginnen. Neem lekker nog een kopje thee of koffie voor jezelf.
  • Halverwege jouw haakdag krijg je een rondleiding over het bedrijf van de boerin en schuif je vervolgens aan voor een uitgebreide boerenlunch. Genieten!
  • We haken, kletsen en genieten door.
  • Rond 15:00 uur sluiten we de dag af en ga je met je twee vazen, een extra verrassing van de Kreafabriek,naar huis.

 

Een paar weken geleden stond dit enthousiaste bericht op Facebook. Wat leuk! Het verhaal sprak me erg aan. Daar had ik wel zin in. Een heerlijk dagje ontspannen en fijn met mede haaksters op “een hooizolder” aan de haak. Een dagje genieten op een wel zeer bijzondere plek.

Ik wilde me opgeven, maar wachtte nog even. En daar had ik geluk mee, want de Kreafabriek, gaf daarna één plekje, voor deze dag, cadeau! Ik deed mee en ja hoor.. ik won! Dat was een echte verrassing. Ik mocht deelnemen aan een geheel verzorgde dag. Leuk!

Vorige week zaterdag 9 maart was het zover. Ik ging met de auto, etui vol haaknaalden en erg veel zin, richting Deventer😊. Op weg naar de Maria hoeve. Ik was erg benieuwd.

 

Na 1,5 uur rijden kwam ik op de boerderij aan. Op naar de hooizolder. We werden hartelijk welkom geheten door Claudia, eigenaresse van de Kreafabriek. Het gezelschap bestond uit dames uit het Zuiden tot dames uit het Noorden.  Het was een fijn gezelschap met allemaal een passie voor het haken. Er werd al snel veel gekletst en gehaakt.

Haken op een hooizolder wat een leuk idee en wat een mooie “workshop” ruimte. Mooie lange tafels, en nu door Claudia gezellig gedekt met bloemetjes servies en eigen baksels en lekkernijen.

Na een tijdje kregen we een rondleiding van de boerin op de supermoderne boerderij. Mooi om te zien hoe alles met zijn tijd mee gaat.

Na deze rondleiding stond er een uitgebreide boerenlunch klaar. Wat een heerlijkheden! Eigen gemaakte salades, “salad in a jar” en vele soorten broodjes en pasteitjes. Binnen was het warm en gezellig. Buiten was het een ander verhaal. Veel harde wind en regen.

Na deze heerlijke lunch gingen we weer volop aan de haak. We wilden toch zeker een begin van een hoes voor ons windlicht maken! En ja dat is gelukt. Het begin was er. Een warm hoesje voor het windlicht. Het leek of het hoesje gebreid was door de manier waarop het gehaakt is. Echt een mooi ontwerp en fijn om te haken/maken. Het haakt heerlijk weg.

De tijd vliegt als het leuk is.. en dat was ook zo. Wat een heerlijk dagje uit “haken”! Het is zeker een aanrader!

Claudia heel erg bedankt voor alle verwennerij! Het was top!

Wil je ook zo’n fijn dagje genieten? Dat kan, kijk eens op https://kreafabriek.nl/blog/  voor meer informatie.

Groet,

Ingrid

https://Hobbydingen.com

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 15 Mar 2019

Leuk zeg! Dát was een mooie prijs, die goed terecht kwam :-) Groetjes, Akkelien

Ingrid Terpstra
Door

Ingrid Terpstra

op 15 Mar 2019

Dankjewel Akkelien. Lief!

Reactie plaatsen