Bookies!
Bookies!

Bookies!


Houd je van haken en van lezen.. dan is dit de perfecte combi!
“Bookies”: In dit boekje staan beestachtige, grappige en komische boekenleggers.
Jonas Matthies ook wel “Mr. Supergurumi” genaamd bracht een prachtig haakboek uit en wel “Bookies” genaamd.

Heb jij ze wel eens gezien? Deze mooie beestachtige, handige boekenleggers die de plek aangeven ,waar je gebleven bent in je boek. De kopjes en de staartjes steken boven en onder je boek uit. Dit geeft een leuk effect; zo’n beestje in je boek!
Jonas Matthies geboren in Berlijn ontdekte door zijn intensieve internetonderzoek, naar nieuwe projecten, dat er veel interesse was voor het haken van amigurumi. Hij was snel onder de indruk van de variëteit en de fantasievolle creaties. Zijn eigen ideeën ging hij zelf uit werken. Hij vestigde zich in het buitenland en bestelde een enorm garenpakket en leefde zich uit op het haken van amigurumi.
Na vele pogingen ging het haken steeds beter slagen. Als echte boekenwurm en een tekort aan boekenleggers, kwam hij op het idee om ze zelf te gaan ontwerpen en te haken. In Bali omringd door gekko’s kwam het idee om een gekko te gaan haken.

Hierdoor ontstond de eerste speciale “gekko” boekenlegger.  Dit was het begin van nog meer te haken boekenleggers.
De rat en de gekko waren de eerste boekenleggers, die Jonas publiceerde. Hij kreeg zulke leuke en positieve reacties dat hij enthousiast werd en er meer figuurtjes volgden. Hij vond het erg leuk om zijn ideeën om te zetten in gehaakte dieren.

Jonas Matthies had nooit durven dromen dat door dit idee een heel boek zou ontstaan. Een boek voor de haakliefhebbers en de boeklezers zelf.
Hij hoopt dat er nog veel meer diertjes zullen ontstaan. En dat iedereen, er veel plezier aan mag beleven!
Bookies is een erg leuk boek. De patronen zijn goed beschreven. Met duidelijke handleidingen en met foto’s, voor het behalen van een goed resultaat. De dieren zijn tè leuk en het haken ervan werkt zéér verslavend! Uit eindelijk wil je ze allemaal maken! Het is beslist een aanrader!

Ken jij dit gave haakboek?
En heb je al een boekenlegger gehaakt?

Groet,
Ingrid
Https:// hobbydingen.com

De foto’s die in deze blog gemaakt zijn, komen uit het haakboek “Bookies”.

Reactie plaatsen