Breipatronen voor babys - Little Rowan Cherish
Little Rowan Cherish - breipatronen voor baby's

Ik ben weg van dit boekje met breipatronen voor baby’s, vanaf het eerste moment dat ik de cover zag … In één klap helemaal weg van dit schattige babymeisje en het al even schattige zachtblauwe vestje dat ze aan heeft. Ik had nog helemaal niet naar de patronen in het boek gekeken, wist dat ik het wilde hebben. Ik neem je mee door dit leuke, vierkante boekje van Rowan. Eens zien of jij er ook direct weg van bent ….

Little Rowan Cherish is een collectie voor baby’s van 0 tot 2 jaar, met 17 ontwerpen van Linda Whaley. De collectie is geïnspireerd op het comfort en de luxe die iedere ouder graag wil voor zijn of haar kindje, met daarbij de bonus van een met de hand gemaakt kledingstuk. Kant en kabels geven de luxe uitstraling, het zachte kleurenpalet werkt voor zowel babyjongetjes als babymeisjes. 

Om de ontwerpen te maken is gebruik gemaakt van lichte, zachte garens: Summerlite DK, Super Fine Merino 4ply, Wool Cotton 4ply, Summerlite 4ply en Wool Cotton.

Little Rowan Cherish – breipatronen voor baby’s

Even inzoomen op het oh zo leuke vestje met de passende naam Sophie. Gemaakt met 5 kleuren Summerlite 4ply, minimaal 5 bolletjes, maximaal 6. Summerlite 4ply is gemaakt van 100% van de fijnste katoen, hetgeen resulteert in een prachtige, zachte, matte katoen. Verkrijgbaar in 16 kleuren.

breipatronen voor baby'sOm het vestje te breien wordt aangegeven dat je een paar breinaalden 2,25mm, een paar breinaalden 3,0mm en een rondbreinaald van 2,25mm nodig hebt. Breinaalden 2,25mm zijn (nog) geen veel voorkomende maat in Nederland, maar als je even zoekt op Google, dan kom je ze wel tegen …

En als je dan toch aan het breien bent met de Rowan Summerlite 4ply, zou je ook het jurkje Imogen kunnen breien, maximaal 3 bolletjes nodig.

De patronen gebreid in de andere garens zijn ook schattig, hoor …. 

En, ben je na het zien van de cover van dit boekje er al net zo weg van als ik???

Sijke
Door

Sijke

op 07 Apr 2016

Hoe kom ik aan die patroontjes van dat vestje e d.

Marijke
Door

Marijke

op 07 Apr 2016

Hallo Sijke, De patronen kun je vinden in het boekje "Little Rowan Cherish". Kijk bijvoorbeeld even op marktplaats ......

Marion van Gelder
Door

Marion van Gelder

op 13 Apr 2016

Is dit boekje in het Nederlands?

Helma janse
Door

Helma janse

op 31 Jan 2021

Iemand toevallig dit boek te koop

Reactie plaatsen