Breitijdschriften van Katia - Breiclub.nl
De nieuwe Katiagarens en breitijdschriften voor lente en zomer

De nieuwe Katiagarens en breitijdschriften voor lente en zomer

Voor mijn laatste breiopdracht kreeg ik één van de laatste breitijdschriften van Katia in handen. Het Katiatijdschrift no. 88 met als thema casual. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de patronen van Katia en de nieuwe garens van Katia voor de lente en de zomer. Dus heb ik me daar voor deze blog in verdiept.

De nieuwste Katia breitijdschriften

Katia komt dit seizoen met vijf nieuwe tijdschriften. Voor dames met de thema’s “casual en sport”, voor dames en heren met het thema “chic”; voor kinderen met het thema “un air de vacance” en voor baby’s met het thema “douceur d’été”.

Op de website van Katia kun je per tijdschrift de brei- en haakpatronen zien.

In deze blog neem ik jullie mee met het casual thema uit het tijdschrift no. 88. In het tijdschrift staat de beschrijving van 47 patronen van damesvesten, tops en tunieks en accessiores, maar ook enkele leuke patronen voor in huis.

De patronen zijn mooi door het gebruik van rustige kleuren, mooie  garens en gedurfde steken. Er wordt gewerkt met verschillende nieuwe garens zoals Cannes, Ibis, Lunis, Duo Cotton.

Even wat voorbeelden:

De nieuwste Katia garens

Katia komt voor de lente en zomercollectie met 15 nieuwe garens. Deze garens zijn te verdelen in:

Fresh colors, waarmee Katia een verfrissende trend laat zien met heldere kleuren met veelkleurige en vrolijke prints. Of zoals Katia zelf zegt: “Gewaagd, jeugdig, onbezorgd, leuk en spontaan”.

breitijdschriften

De andere trend zijn de Romantic colors. Deze garens zijn te krijgen in pastelkleuren en in combinaties van mat en glansgaren. Katia zegt hierover: “subtiel, elegant, verfijnd, kalm en helder”.

breitijdschriften

Mijn ervaring

Ik heb inmiddels voor www.homemade4u.nl het lichte zomervest gebreid en hiervoor mogen werken met het nieuwe garen Cotton-Cashmere. Een supermooi luchtig garen, gemaakt van 90% katoen en 10% cashmere.

Dit garen is te krijgen in de mooie rustige pastelkleuren: Ik ben enthousiast en ga zeker meer Katiapatronen breien of haken.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwste breitijdschriften van Katia?

Reactie plaatsen