Brei-apps,die je moet hebben, op een rij gezet! - Breiclub.nl
Brei-apps, die je moet hebben!

Toegegeven, met alle leuke apps die er zijn, kun je de hele dag wel op je telefoon kijken. Maar dan heb je zo weinig tijd voor breien. Daarom de leukste of handigste brei-apps die je niet mag missen op een rij!

Leuk en handig voor beginners, maar ook zeker waardevol voor de gevorderde brei(st)ers onder ons: How To Knit.

Dit is een eenvoudige app, waarin je kunt leren breien, patronen kunt leren lezen en, niet onbelangrijk, een uitleg kunt vinden van verschillende steken. Door op het blokje van je keuze te drukken, kom je terecht op YouTube waar je in woord en beeld uitleg krijgt. In het Engels!

brei-apps

Ik denk dat iedereen inmiddels Ravelry wel kent. Helaas hebben ze nog geen app van zichzelf, wel hebben meerdere andere ontwikkelaars apps gemaakt die linken naar Ravelry. Eén van de prettigste vind ik Stash2Go.brei-apps

In deze app kun je eigenlijk alles wat je ook op de site van Ravelry kunt, alleen dan dus op je telefoon. Zoek je nieuwste project uit, download patronen, bezoek het forum, volg je vrienden, etc. etc. Je kunt dus overal en altijd iets leuks doen! In het Engels!

brei-apps

brei-apps

Fan van Simply breien? Het moederblad, Simply Knitting, heeft haar eigen app. In deze app kun je een abonnement afsluiten of losse nummers kopen, deze daarna downloaden en lezen. Eén minpunt: je kunt ze niet printen. In het Engels.

brei-apps

Weet je wel hoe je moet breien, maar mis je inspiratie? Dan is Knitting Stitches iets voor jou!

brei-apps

In deze app kun je verschillende projecten bekijken en zo inspiratie opdoen voor je volgende project. Niet alleen breiprojecten komen aan bod, ook haakprojecten. Superleuk om in een verloren uurtje je te vergapen aan alle mooie dingen die bij een ander van de naalden afkomen!

Wat is jou favoriete brei- of haakapp?

Mieke
Door

Mieke

op 29 Oct 2016

Kan het ook in het nederlands,graag.

Fabiola Teran
Door

Fabiola Teran

op 29 Oct 2016

Geen app in het Nederlands ?

Viviane
Door

Viviane

op 30 Oct 2016

Heel graag Nederlands

Joke sk
Door

Joke sk

op 27 Oct 2018

Heeft de breiclub tegen eigen app. Als die er is zal die waarschijnlijk mijn favoriete app zijn

Rogier annelies
Door

Rogier annelies

op 02 Nov 2018

Help???!? Ik kan me onmogenlijk inloggen ondanks dat ik geregistreerd ben en 1€ heb betaald voor 1 maand proef. Mijn gegevens worden totaal niet herkend. Help aub?!?

Reactie plaatsen