Page content

Brei- en haaktijdschriften augustus/september 2016

article content

Brei- en haaktijdschriften augustus/september 2016

Deze brei- en haaktijdschriften liggen nu bij de boekhandel.

Mollie Makes nr. 23/2016

Mollie Makes is een mooi vormgegeven tijdschrift met inspiratie voor handgemaakte woondecoratie, accessoires en kleding. Het is dus meer dan alleen breien en haken. 

Het populaire Engelse tijdschrift Mollie Makes wordt ook in het Nederlands uitgegeven. Ervaring leert dat leuke projecten in de Engelse Mollie Makes later ook in de Nederlandse uitgave verschijnen. Een kwestie van geduld dus.

In de boekhandel ligt momenteel nummer 23 van de Nederlandse Mollie Makes voor €6,95.

Voor de breiers staat er een patroon armbreien in en voor de hakers onder ons een wit zomertopje en de super schattige zeemeermin van de omslag.

Simply breien augustus/september nr. 5/2016

In de boekhandel ligt momenteel nummer 5 van Simply breien voor €5,95 met als extraatje een sokkenliniaal voor het meten van de sok.

haaktijdschriften

haaktijdschriften

Onderstaande sneak preview is afkomstig van Facebook Breien.

Simply haken augustus/september nr. 5/2016

In de boekhandel ligt momenteel nummer 5 van Simply haken voor €5,95 met een roze tunische haaknaald.

haaktijdschriften

De donut van Twinkie Chan en het varkentje van Ilaria Caliri vind ik de leukste patronen van dit nummer. Verder bevat het nummer een special over tunisch haken, dus je kan direct aan de slag met je nieuwe haaknaald.

haaktijdschriften

haaktijdschriften

Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op bovengenoemde tijdschriften. Heb je een los nummer gemist? Geen nood, ze zijn na te bestellen via handwerk webwinkels.

Aan de Haak nummer 5 2016

Nummer 5 van Aan de Haak voor €6,99 bevat maar liefst 25 haakprojecten! Aan de haak heeft een nieuwe look en ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Het is mogelijk te abonneren. Aan de Haak heeft momenteel een leuke actie van een abonnement in combinatie met de By Claire agenda 2017.

haaktijdschriften

Dit nummer bevat veel projecten voor baby’s en kinderen. Dit zijn mijn favorieten:

Er staat een patroon van een schattig babydekentje in van Claire Boeter. Haar nieuwe boekje ‘Klein Haakgeluk’ is zojuist verschenen.

haaktijdschriften

Mijn jongste zoon vindt de auto rugzak vast geweldig. Misschien verstandig als ik het tijdschrift maar even verstop totdat ik tijd heb voor een nieuw haakproject.

WK37-11

De ster met muziekdoosje is afkomstig uit het boek ‘Haak je happy De kinderkamer’ van Lisanne Multem van Draad en praat www.draadenpraat.nl.

WK37-12

Wieke-Magazine 03 Kleur Bekennen 2016

Het Wieke-Magazine is een handwerk tijdschrift van Wieke van Keulen, dat 4 keer per jaar verschijnt. Het derde nummer Kleur bekennen is nu voor €9,95 verkrijgbaar. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten.

haaktijdschriften

Welke brei- en haaktijdschriften lees jij graag?

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Martine
Ik ben Martine, mama van twee zoons. Ik was op zoek naar een hobby die eenvoudig te combineren was met mijn gezin. Zo ben ik op breien en haken gekomen. Als zij spelen is het eenvoudig een brei- of haakwerk erbij te pakken en als het nodig is ook weer neer te leggen ;-).Ik ben geen ervaren breier en haker, maar merk dat ik er enorm BLIJ van word. Ik grap wel eens dat het breien van sjaals mijn yoga is en het meedoen aan CAL's mijn fitness. Ik blog ook over mijn brei- en haakprojecten op mijn website www.piecesofme.nl.

Comment Section

0 reacties op “Brei- en haaktijdschriften augustus/september 2016

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.