Haaktijdschriften en breitijdschriften augustus/september 2016 - Breiclub.nl
Brei- en haaktijdschriften augustus/september 2016

Brei- en haaktijdschriften augustus/september 2016

Deze brei- en haaktijdschriften liggen nu bij de boekhandel.

Mollie Makes nr. 23/2016

Mollie Makes is een mooi vormgegeven tijdschrift met inspiratie voor handgemaakte woondecoratie, accessoires en kleding. Het is dus meer dan alleen breien en haken. 

Het populaire Engelse tijdschrift Mollie Makes wordt ook in het Nederlands uitgegeven. Ervaring leert dat leuke projecten in de Engelse Mollie Makes later ook in de Nederlandse uitgave verschijnen. Een kwestie van geduld dus.

In de boekhandel ligt momenteel nummer 23 van de Nederlandse Mollie Makes voor €6,95.

Voor de breiers staat er een patroon armbreien in en voor de hakers onder ons een wit zomertopje en de super schattige zeemeermin van de omslag.

Simply breien augustus/september nr. 5/2016

In de boekhandel ligt momenteel nummer 5 van Simply breien voor €5,95 met als extraatje een sokkenliniaal voor het meten van de sok.

haaktijdschriften

haaktijdschriften

Onderstaande sneak preview is afkomstig van Facebook Breien.

Simply haken augustus/september nr. 5/2016

In de boekhandel ligt momenteel nummer 5 van Simply haken voor €5,95 met een roze tunische haaknaald.

haaktijdschriften

De donut van Twinkie Chan en het varkentje van Ilaria Caliri vind ik de leukste patronen van dit nummer. Verder bevat het nummer een special over tunisch haken, dus je kan direct aan de slag met je nieuwe haaknaald.

haaktijdschriften

haaktijdschriften

Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op bovengenoemde tijdschriften. Heb je een los nummer gemist? Geen nood, ze zijn na te bestellen via handwerk webwinkels.

Aan de Haak nummer 5 2016

Nummer 5 van Aan de Haak voor €6,99 bevat maar liefst 25 haakprojecten! Aan de haak heeft een nieuwe look en ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Het is mogelijk te abonneren. Aan de Haak heeft momenteel een leuke actie van een abonnement in combinatie met de By Claire agenda 2017.

haaktijdschriften

Dit nummer bevat veel projecten voor baby’s en kinderen. Dit zijn mijn favorieten:

Er staat een patroon van een schattig babydekentje in van Claire Boeter. Haar nieuwe boekje ‘Klein Haakgeluk’ is zojuist verschenen.

haaktijdschriften

Mijn jongste zoon vindt de auto rugzak vast geweldig. Misschien verstandig als ik het tijdschrift maar even verstop totdat ik tijd heb voor een nieuw haakproject.

WK37-11

De ster met muziekdoosje is afkomstig uit het boek ‘Haak je happy De kinderkamer’ van Lisanne Multem van Draad en praat www.draadenpraat.nl.

WK37-12

Wieke-Magazine 03 Kleur Bekennen 2016

Het Wieke-Magazine is een handwerk tijdschrift van Wieke van Keulen, dat 4 keer per jaar verschijnt. Het derde nummer Kleur bekennen is nu voor €9,95 verkrijgbaar. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten.

haaktijdschriften

Welke brei- en haaktijdschriften lees jij graag?

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen

Wil jij als eerste onze nieuwste blogs lezen?

Schrijf je dan nu in....🧶

Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down