Breijuf uit Amerika: Staci Perry en haar filmpjes op Youtube - Breiclub.nl
Mijn Amerikaanse breijuf

Vandaag een blog over een vrouw die mij de afgelopen jaren heeft begeleid in het breien, en dan vooral in het ontdekken en het leren van nieuwe vaardigheden; mijn breijuf

Staci Perry

Staci is een Amerikaanse vrouw die woont in Austin, Texas.

Door middel van onder andere You Tube, Facebook en haar eigen website communiceert zij met vele breiers en haaksters over de gehele wereld.

Dit doet zij op haar eigen unieke manier, ook al spreekt zij Engels, zij is heel goed te volgen en in staat om een ieder te leren breien via internet.

Haar filmpjes op You Tube en ook haar eigen You Tube kanaal is zeer populair.

Breijuf Staci

Door middel van duidelijke instructies filmpje laat zij zien welke technieken er zijn op het gebied van breien en haken.

breijuf

De filmpjes zijn heel goed te volgen en de handelingen worden meerdere keren herhaald. Zij laat naast nieuwe breitechnieken ook patronen zien en hoe ze gemaakt worden. De link van het patroon geeft zij er altijd bij en ze zijn meestal gratis.

Zo kan je samen met Staci het patroon breien en legt zij de verschillende onderdelen van een patroon uit.

Zo heb ik de Miss Grace ontdekt en ook gebreid.

breijuf

De filmpjes zijn niet live, dus een directe communicatie is niet mogelijk, echter kan zij je wel via de email helpen.

Elke woensdag brengt zij een nieuw filmpje online en elke keer is het een verrassing waar het over gaat.

Staci wordt gesponsord door verschillende wol en accessoires merken zoals Knit pro en Skeino en daar heeft zij ook regelmatig een give away. Helaas voor mij heb ik nog niets gewonnen maar wie weet!

Staci ontwerpt ook haar eigen patronen en deze zijn te zien en te koop op haar eigen site, www.verypink.com. Ook zijn haar ontwerpen te vinden op Ravelry.

breijuf

Ik zou nog wel even door kunnen gaan over deze, voor mij, unieke vrouw. Ik nodig jullie uit om haar instructie video’s eens te gaan bekijken op You Tube.

Zoek op verypink en een nieuwe brei wereld gaat voor je open.

Staci heeft mij veel geleerd en is ook een voorbeeld voor mij, hebben jullie die ook en wie zijn dat dan?

 

Jeff
Door

Jeff

op 05 Nov 2016

Mijn breivoorbeeld is ook staci maar mijn haakvoorbeeld is dendennis en Annemarie arts

Vera
Door

Vera

op 13 Nov 2016

Ik ben na jaren terug beginnen breien en vind je hulp zeer leuk. Het lezen alleen al brengt wat verstrooiing. Dank je om me zo een leuke zondagmorgen te bezorgen! En ik ga ook eens in mijn garenkist zoeken mijn hondje heeft een nieuwe jas nodig. Ik zal wel een model vinden zeker?

Reactie plaatsen