Leonie Schellingerhout, over haar boek Kabels & structuren haken - Breiclub.nl
Review, interview en GIVE-AWAY: Leonie Schellingerhout

Review, interview en GIVE-AWAY: Leonie Schellingerhout

In april schreef ik een blog over het boek ‘Kabels haken’ van Leonie Schellingerhout. Een tijdje terug vroeg zij mij om een review te schrijven over haar nieuwe boek ‘Kabels & structuren haken’. Natuurlijk wil ik dat! En nog extra leuk is dat ik ook nog 3 exemplaren weg mag geven!

Het boek ziet er alleen al aan de buitenkant geweldig uit. Wat een droom zo’n bank vol met kussens, gehaakte kussens! Mijn oog valt ook meteen op het gehaakte mandje met de cactus erin, super leuk.

Leonie SchellingerhoutIn het voorwoord kun je lezen dat er in dit boek speciaal gehoor is gegeven aan de wens van veel haaksters om wat meer patronen voor leuke kussens. Daarnaast vind je in dit boek ook mooie woonaccessoires voor in de babykamer.

Allereerst worden de basis haaksteken uitgelegd en daarna natuurlijk hoe je reliëfstokjes (en daarmee dus de kabels) haakt. Voor mij ook nog een aantal nieuwe steken, namelijk de kreeftensteek en de gedraaide vasten. De steken worden met duidelijke afbeeldingen en tekst uitgelegd, iets wat ik heel fijn vind.

 

Ook krijg je van Leonie nog wat handige tips bij het haken van kabels. Dit is wel handig, omdat je zo toch even wat handigheidjes meekrijgt, waar je anders niet aan zou denken. Dit maakt je haakwerk straks nog mooier. Extra leuk is dat je ook nog via een QR-code een instructiefilmpje kan vinden van hoe je precies de kabeldraaiingen maakt en hoe je meerdert. Door het boek heen vind je nog meer van deze codes om filmpjes te bekijken.

Leonie Schellingerhout

Zoals ik al schreef springt het patroon voor het mandje met daarin de cactus er meteen uit, maar je vind in dit boek nog veel meer leuke patronen. Wat mij opvalt is dat het Leonie gelukt is om een heel divers aanbod te maken van woonaccessoires, ook van dingen waar ik niet meteen aan zou denken, zoals een gehaakt memobord. Het leuke hiervan is dat je door de kabels heel makkelijk met bijvoorbeeld houten knijpertjes kaartjes op kunt hangen en tussen de kabels ook kaartjes kunt steken.

Leonie Schellingerhout

Naast de woonaccessoires vind je dus in dit boek ook nog een aantal erg leuke patronen voor de baby kamer. En laat dat nu net een grote verslaving voor mij zijn, haken voor baby’s. Het patroon wat er voor mij uitspringt is die van de box zak. Zo leuk om dat ook te kunnen haken (ik zag er al vaker voorbij komen die genaaid zijn)!

Behalve een review schrijven over het boek mocht ik ook nog een paar vragen aan Leonie stellen. Dit korte interview wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Altijd leuk om iets meer te weten over de haakster achter het boek.

– Hoe lang haak je al en waarom ben je er mee begonnen?

Mijn eerste ervaring met wol was oma die me leerde haken en breien (en naaien, maar daar was ik niet zo van). Samen maakten we kleertjes voor de Barbie. We waren samen altijd heerlijk aan het freubelen tijdens de schoolvakanties. Daarna raakte het even uit beeld en deed ik allerlei andere creatieve dingen, als Fimo, kralen etc. Om vervolgens toch weer terug te komen bij de wol en vooral haken! Dit pakte me deze keer zo enorm dat ik er meer mee wilde. Mijn toenmalige baan beviel niet en ik fantaseerde over een toekomst met “wol”. En zo ontstond Wolcafé!

– Hoe kies je de patronen die in je boek komen?

De patronen in Kabels & structuren haken zijn ontstaan, doordat ik na Kabels haken nog zoveel inspiratie over had om iets met kabels (en structuren) te gaan maken, dat ik er nog wel een boek mee zou kunnen vullen.

Van veel klanten kwam de opmerking terug dat er in Kabels haken “maar” twee kussentjes stonden. Dus ik vond dat ik hier iets mee moest gaan doen. En het leek me leuk om dan eens andere vormen te gebruiken dan alleen de vierkante kussen.

De boeken beginnen eigenlijk bij het maken van een moodboard. Via het moodboard ontstaan vaak de ideeën voor de items die ik in patronen wil omzetten. Soms heb ik al direct een plaatje in m’n hoofd hoe iets eruit moet komen te zien en soms ontstaat het gaandeweg.

Leonie Schellingerhout

– Heb je weleens een patroon bedacht waar je uiteindelijk gewoon niet aan uit kwam?

Nee niet echt, maar het kan wel zijn dat het niet meteen lukt om een idee uit te werken in een patroon. Maar dan blijft het idee gewoon in m’n hoofd. En komt er altijd wel een moment waarop ik ineens de oplossing heb. Het blijft dan eigenlijk altijd wel op de achtergrond in m’n hoofd, waardoor er dan ineens toch de oplossing is! Het laat me dan vaak niet los..

– Wat is, buiten je eigen boeken, jouw favoriete haakboek?

Oh lastig, er komen zoveel nieuwe boeken uit de laatste tijd! Ik vind het boek  Blijhakertjes van Marlies Strijker-During erg leuk. En ik kan erg blij worden van Yarn van Scheepjeswol, erg mooi gemaakt! En verder ben ik erg benieuwd naar het nieuwe boek van Tessa van Riet.

– Staat je huis vol met gehaakte spullen?

Haha.. nee! Eigenlijk helemaal niet! Omdat ik altijd zoveel dingen maak voor de winkel en voor de boeken, blijft er helemaal geen tijd over om iets voor mezelf te maken. Er ligt alleen een vloerkleed in de keuken waar de honden heerlijk op kunnen liggen… En alweer twee jaar geleden had ik een gehaakt trouwboeket. En deze staat natuurlijk te pronken in de woonkamer!

Leonie Schellingerhout

En dan nu de GIVE-AWAY

Ik mag maar liefst 3 exemplaren weggeven.

Hoe maak je hier kans op?

Laat een reactie achter onder de blog of onder het facebook bericht.

Leonie Schellingerhout

Je kunt mee doen t/m maandag 25 september 12.00u. Hierna zal ik de drie winnaars bekend maken.

Leonie Schellingerhout

Je kunt vast wel raden met welk patroon ik alvast begonnen ben?

 

Groetjes Nicole

Ilse
Door

Ilse

op 23 Sep 2017

Geweldig al die kussentjes!

Minette
Door

Minette

op 23 Sep 2017

Wat mooi! Die zou ik graag willen winnen! Super!!

Chantal
Door

Chantal

op 23 Sep 2017

Dat lijkt mij echt een super mooi boek. En helemaal omdat we gaan verhuizen (eind dec begin jan) en ik nog op zoek ben naar kussens om tijdens mijn verlof te haken en ik begin dec uitgerekend ben van een meisje. En ook dingen wil haken voor de baby kamer.

nicole
Door

nicole

op 26 Sep 2017

Hoi Chantal, Via loting ben jij een van de winnaars geworden! Gefeliciteerd. Zou je je adresgegevens willen sturen naar mijn emailadres nicolevdkloot@hotmail.com Dan stuur ik het boek zo snel mogelijk naar je toe. Groetjes Nicole

Chantal
Door

Chantal

op 26 Sep 2017

Hallo Nicole! Wat ontzettend leuk dat ik 1 van de winnaars ben! Ik heb je een mail gestuurd. M.v.g Chantal Drenth

GB
Door

GB

op 23 Sep 2017

O, wat leuk! Ik heb al best veel gehaakt, maar nog nooit met kabels. Ik doe dus graag mee!

Marlies
Door

Marlies

op 23 Sep 2017

Het boek ziet er heel aantrekkelijk uit... Straalt gezelligheid uit! Haken...is voor mij pure ontspanning.. En ik wil graag deze leuke technieken, van kabels haken leren.. Super leuke woon accessoires! Zou het boek heel erg graag willen winnen.. 😍#verliefd#

Regina de Jong
Door

Regina de Jong

op 23 Sep 2017

Wat leuk! Ik zou het boek heel graag winnen on deze kussens te kunnen haken! 😍

Adrienne
Door

Adrienne

op 23 Sep 2017

Wat een heerlijk vernieuwend boekje met een uitleg waar je wat mee kunt, mijn interesse is zeker gewekt. Altijd in voor weer nieuwe uitdagingen! Spannend, we wachten in spanning af....

Tilda
Door

Tilda

op 23 Sep 2017

Al veel gehaakt maar nog nooit kabels gehaakt, wel gebreid. En laat ik nu liever haken dan breien! Ik doe daarom héél graag mee om mijn berg wol om te toveren tot mooie accessoires.

Louise
Door

Louise

op 23 Sep 2017

Ziet er superleuk uit, ik loot graag mee!

Anita
Door

Anita

op 23 Sep 2017

Je kan immers nooit haakpatronen genoeg hebben! En zulke leuke patronen daar word je superblij van!!

Hanneke Wildschut
Door

Hanneke Wildschut

op 23 Sep 2017

Heerlijk haken in mijn hoekje met alweer zo'n fantastich boek(je)! Nu nog dommelig dromen, zal deze droom uitkomen?

Tertia Mulder
Door

Tertia Mulder

op 23 Sep 2017

Door je enthousiaste review ben ik nieuwsgierig naar dit boek geworden Die kussentjes zien er echt wel super tof uit! Het haken van kabels ben ik nog niet gedreven is daarom doe ik erg graag mee met deze give away. Dank je wel voor het boekverslag

Anneke
Door

Anneke

op 23 Sep 2017

Dit boek staat boven aan mijn verlang lijstje. Dus ik zou hem graag willen winnen

Corrie Hoogendijk
Door

Corrie Hoogendijk

op 23 Sep 2017

Dit boek zou ik graag winnen.Al die mooie haak patronen in een

Petra van Bruchem
Door

Petra van Bruchem

op 23 Sep 2017

Oh dat is een geweldig boek. Heb net katoen aangeschaft voor kussens maar nog geen patroon. En dit boek kende ik nog niet. Hoop dat ik er een mag winnen.

Judith
Door

Judith

op 23 Sep 2017

Een heerlijk boek om in de aankonende wintermaanden lekker mee bezig te gaan. Het boek is zeer welkom in mijn huis.

Tonnie
Door

Tonnie

op 23 Sep 2017

Ben pas begonnen met kabels haken dus ik vind dit een super cadeau om te winnen

Grietje
Door

Grietje

op 23 Sep 2017

Ooit wel kabels gebreid, maar kabels haken is nieuw voor mij. Dit boek zou ik héél graag willen winnen. Ik vind de kussens zo'n mooie stoere look hebben met kabels! Prachtig!

Rita ten Barge
Door

Rita ten Barge

op 23 Sep 2017

Prachtig boek.Omdat ik vanwege borstkanker niet meer kan breien(geen houvast breipennen) zou ik zo graag het boek willen winnen zodat ik dan kabels kan haken. Wie weet lacht het geluk me toe!

Anja fokkema
Door

Anja fokkema

op 23 Sep 2017

Die wil ik heel graag winnen! Haar eerste boek heb ik ook, het is gewoon watertanden! Alleen al om te bladeren is het fantastisch!

Yvonne de Ridder
Door

Yvonne de Ridder

op 23 Sep 2017

Wat een prachtig boek en leuke projecten. Ik haak graag steken met een uitdaging, zoals de kreeftsteek, ik ben benieuwd naar Nog meer uitdagingen.

Sieneke de Vries
Door

Sieneke de Vries

op 23 Sep 2017

wat een leuk boek, ik ben begonnen met knuffels haken maar ben nu steeds meer bezig met andere dingen te haken Dit boek zou daarbij van pas komen, die kussens zijn echt super mooi

Franca
Door

Franca

op 23 Sep 2017

Lijkt mij geweldig. Nog nooit kabels gehaakt. Een nieuwe uitdaging. Leuk😊

Gerda
Door

Gerda

op 23 Sep 2017

Wat een ontzettend mooi boek weer! Om heerlijk mee aan de slag te gaan met in herinnering mijn lieve omaatje die mij haken, breien en nog meer mooie handwerktechnieken heeft geleerd! Ze moest eens weten wat er tegenwoordig voor mooie boeken met gave patronen zijn!😊😍

Loike Göbel
Door

Loike Göbel

op 23 Sep 2017

Wat lijkt me dat een leuk boek! De review is erg duidelijk geschreven en prikkelt om weer een leuk boek aan te schaffen..

Anitavan Houtum
Door

Anitavan Houtum

op 23 Sep 2017

Heel leuk boek, ik ben nog maar een beginner met haken. Kan dus veel leren uit dit boek.

Loes
Door

Loes

op 23 Sep 2017

Prachtig !

Anita
Door

Anita

op 23 Sep 2017

Dat lijkt me een geweldig boek. Ik doe graag mee.

José De Groot
Door

José De Groot

op 23 Sep 2017

Super mooi boek!!! En van af 1 oktober raak ik mijn baan kwijt na 23 jaar gewerkt te hebben het zou leuk zijn om in de donkere dagen mijn uurtjes in te vullen met deze boek. Kan wel haken maar ik heb nog nooit kabels gehaakt!

Marleen
Door

Marleen

op 23 Sep 2017

Ziet er een prachtig boek uit , zou deze graag willen . Morgen jarig dus zou een super cadeau zijn want ik wordt altijd vergeten ☹️

Els
Door

Els

op 23 Sep 2017

Mooi boek. De voorkant ziet er al uit om snel eruit te willen haken. Wil graag meeloten en als ik win lekker haken en nieuwe technieken leren. Leuk! Kussens met gehaakte kabels voor ons caravannetje in Spanje en voor thuis op de bank. Ben ook nieuwsgierig naar de gehaakte pot en daar zet ik ook een cactus in. Wel zo handig in Spanje. Groeten, Els

Margriet
Door

Margriet

op 23 Sep 2017

Wat een gaaf boek. Ben een knuffel haakster en wil graag mijn vaardigheden uitbreiden en dit zou daar een mooie mogelij heid voor zijn

Fettie Danhof
Door

Fettie Danhof

op 23 Sep 2017

Zou heel graag dit boekje winnen. Haak best veel maar nog geen kabels. Zou dat graag willen gaan doen. De kussens uit het boekje lijken me super om te maken 😃 En ook de andere zaken uit boekje zou ik graag maken

Jeanne Luik
Door

Jeanne Luik

op 23 Sep 2017

Ik loot graag mee. Lijkt me een uitdaging om de leuke dingen uit het boek te haken. Te gekke originele patronen. Echt van deze tijd.

Karin
Door

Karin

op 23 Sep 2017

Schitterend boek! Ben een grote fan van breien en haken. Kabels breien lukt goed, haken nog nooit geprobeerd maar door dit boek zou dat zeker moeten lukken :-)

Nettie
Door

Nettie

op 23 Sep 2017

Lijkt me super om dit boek te winnen! Nog nooit kabels gehaakt, ik wil er graag mee aan de slag. En laten kussens nu net welkom zijn voor in mijn nieuwe huis volgend jaar!

Diana
Door

Diana

op 23 Sep 2017

Wat een prachtige boek om in je bezit te hebben, met al die mooie patronen en inspiratie. En wat nog mooie is dat je een kans kan maken om hem te winnen. Ik duim voor iederren maar extra voor mij zelf. 😊

Diana
Door

Diana

op 23 Sep 2017

Wat een prachtige boek om in je bezit te hebben, met al die mooie patronen en inspiratie. En wat nog mooie is dat je een kans kan maken om hem te winnen. Ik duim voor iederren maar extra voor mij zelf. 😊

Tineke
Door

Tineke

op 23 Sep 2017

Wat lijkt me dit een mooi boek met patronen! Wil direct wel aan de slag 😃 Is het ook te koop? (Stel dat ik m niet win 😉)

Ingrid
Door

Ingrid

op 23 Sep 2017

Oh,ik zie een nieuwe uitdaging😊 ik wil dit boek heel graag

Helma Huijgens
Door

Helma Huijgens

op 23 Sep 2017

Kabels haken heb ik nog nooit gedaan. Een nieuwe uitdaging, daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken.

Tea Stulp
Door

Tea Stulp

op 23 Sep 2017

Hallo, boek lijkt me geweldig!!! Nieuwe uitdaging kabels....En daar ben ik net aan toe. Dus..... Vriendelijke groet Tea.

Marian de Jong
Door

Marian de Jong

op 23 Sep 2017

De voorkant ziet er al enorm uitnodigend uit! Ik ben heel benieuwd naar de binnenkant en de projecten die erin staan. Dus... het boek zou hier zeer welkom zijn :)

JEANNIQUE
Door

JEANNIQUE

op 23 Sep 2017

Zou heel graag eens zo'n topboek willen winnen met kleinkinderen in het verschiet zou het goed van pas komen

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 23 Sep 2017

Lijkt me super dat boek. Sinds een paar jaar ben ik weer verslaafd aan haken. Haak van alles voor in huis de kinderen en kleinkinderen. Zou helemaal super zijn om nieuwe technieken te leren.

H
Door

H

op 23 Sep 2017

Wat een mooi boek! Kabels breien heb ik onder de knie dus kabels haken wil ik wel eens proberen. En met een nieuw kleinkind op komst is dit wrl dé gelegenheid.

Herma
Door

Herma

op 23 Sep 2017

Wat een mooi boek! Kabels breien heb ik onder de knie dus kabels haken wil ik wel eens proberen. En met een nieuw kleinkind op komst is dit wrl dé gelegenheid.

Nirphania
Door

Nirphania

op 23 Sep 2017

Oh wat leuk! Ik zou me ook graag opgeven om mee te doen met de give away. Ik vind die kabels zo mooi maar heb geen idee hoe ik eraan moet beginnen.

Gerda Lievaart
Door

Gerda Lievaart

op 23 Sep 2017

Woe wat een prachtig boek zeg ik haak al ongeveer 25 jaar vroeger gordijntjes voor de kinderkamers nu tot zelfs Star wars poppetjes toe ,apen en schapen alles voor de kleinkinderen maar dit boek is een hele nieuwe uitdaging hoop dat ik er een win

Cora Loots
Door

Cora Loots

op 23 Sep 2017

Kussens ja die heb ik tekort, dus het zou leuk zijn als ik via het boek die kan gaan maken.

Claudia
Door

Claudia

op 23 Sep 2017

Leuk boek! Mooie uitdaging! Wil het graag winnen 🍀😊🤞🏻

anouk
Door

anouk

op 23 Sep 2017

wat een mooi boek lijkt me dat, ik heb deel 1 dus deel2 zou een geweldige aanvulling zijn op mijn collectie.

Annie
Door

Annie

op 23 Sep 2017

Dat lijkt mij een geweldig leuk boek . Ik hou me zeker aanbevolen voor een exemplaar.

Eveliene
Door

Eveliene

op 23 Sep 2017

Wat lijkt me dit een mooi boek. Leuk om een keer nieuwe technieken te leren met duidelijke uitleg.

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 23 Sep 2017

Leuke blog! En super dat je drie boeken mag weggeven :-) Dat verklaart de vele leuke reacties natuurlijk. Ook ik kom graag in aanmerking. Ik heb 't boek toevallig gisteren even in gekeken en 't ziet er inderdaad fantastisch en inspirerend uit! Groetjes, Akkelien

Kelly
Door

Kelly

op 23 Sep 2017

Gaaf! Ik zou het boek graag willen winnen voor mooie dingen te kunnen maken voor in ons nieuwe huis 😊

Anja Dudink
Door

Anja Dudink

op 23 Sep 2017

Na jaren weinig gedaan te hebben aan breien en haken begint het door de leuke patronen weer te kriebelen. Leuke kussentjes en andere ideeën. Ik zou het boek graag willen winnen.

Ingrid ten Hove
Door

Ingrid ten Hove

op 23 Sep 2017

Wat een tof boek! Door deze review krijg ik helemaal zin dit boek eens lekker door te spitten, op zoek naar een leuk project!

Carla Kooijman - van Bakel
Door

Carla Kooijman - van Bakel

op 23 Sep 2017

Ohh wat Leuk! Ik ben een echte "beginner" wat haken betreft! En vooral de woonaccesoires (m.n. kussens), verder ben ik.gastouder en daarom is het ook leuk om voor baby's en peuters wat te maken. Ik begreep dat er ook over de basis van haken e.e.a. wordt uitgelegd. Het lijkt me dus echt een boek voor mij! Nu maar duimen dat ik win....

Roos van Hecke
Door

Roos van Hecke

op 23 Sep 2017

Wat een geweldig boek. Prachtige patronen staan er in. Ik wil graag meedoen in de give away. Heel leuk dat je dit doet

Jos van KloskaCreAtief!
Door

Jos van KloskaCreAtief!

op 23 Sep 2017

Ik doe graag mee aan de give away, ik weet zeker dat ik een vriendin hier heeeeeel blij mee kan maken!

Sanny Meijaard
Door

Sanny Meijaard

op 23 Sep 2017

Wat een mooi boek! Ben wel heel nieuwsgierig welke patronen hierin staan.... Ik doe graag mee met de give away, meestal win ik niets maar dat geeft niet.....

H den Breejen
Door

H den Breejen

op 23 Sep 2017

Wat een mooie dingen zie ik voorbijkomen op je blog. Je bent zeker met de boxtas bezig? Die zou ik ook willen maken voor het speelgoed van mijn kleinkinderen. Ik doe graag mee met de give away van dat mooie boek.

Mirella Giesberts
Door

Mirella Giesberts

op 23 Sep 2017

O Geweldig!! Ik heb nog nooit kabels gehaakt omdat ik dat er zo ingewikkeld uit vind zien. Ik vind het wel altijd heel mooi!

sandra Scholten
Door

sandra Scholten

op 23 Sep 2017

Ik heb al veel dingen gehaakt, maar nog nooit kabels. Lijkt me heel erg leuk en het boek ziet er geweldig uit.

Ingrid
Door

Ingrid

op 23 Sep 2017

Hee mede blogster! Ik doe zeker weten mee..ik heb het kabels haken ook ontdekt..en ik ben toe aan nieuwe ideeën ..zou fijn zijn! ;-)

Wil Bierlee
Door

Wil Bierlee

op 23 Sep 2017

Wat een geweldig boek ik zou helemaal gek worden als ik het win de haakmaniak

siny
Door

siny

op 23 Sep 2017

deze zou ik heel erg graag willen winnen.

siny
Door

siny

op 23 Sep 2017

deze zou ik heel erg graag willen winnen.

Linda Schaillee
Door

Linda Schaillee

op 23 Sep 2017

Die zou ik wel graag hebben vele leuke winteravonden om te vullen met knappe werkjes

Marian
Door

Marian

op 23 Sep 2017

Heel graag zou ik deze winnen tijdens en na mijn burnout die ik niks anders dan haken dit gefftmij rust

Anca
Door

Anca

op 23 Sep 2017

Ik zou hem graag winnen voor mijn moeder. Zij heeft het haken weer ontdekt, maar gebruikt alleen oude patronen.

Jolande
Door

Jolande

op 23 Sep 2017

Ik zou zo graag het nieuwe boek kabels en structuren haken willen winnen, omdat ik dan alle mooie boeken van Leonie in mijn bezit heb

Janneke V
Door

Janneke V

op 23 Sep 2017

Wat leuk zeg dat je er 3 mag weggeven! Ik doe graag mee! Wil graag nieuwe kussens voor op de bank. Uiteraard gehaakt! Ik het boek staan prachtige patronen.

ilona
Door

ilona

op 23 Sep 2017

ik zou heel graag mee willen doen voor een geweldig exemplaar ben er helemaal verliefd op

Ineke
Door

Ineke

op 24 Sep 2017

Wauw..wat een Super mooi boek..die zou ik heel graag willen winnen..

Kim
Door

Kim

op 24 Sep 2017

Leuk, weer een kabels haakboek van Leonie Schellingerhout. Uit het vorige boek heb ik met veel plezier gehaakt! Ik maak dus graag kans op het boek! :)

Ellie
Door

Ellie

op 24 Sep 2017

Het haken van kabels is een wereld die ik nog niet ontdekt heb, maar graag wil ontdekken. En daar kan dit boek mij goed bij helpen.

Carla Barendregt
Door

Carla Barendregt

op 25 Sep 2017

Wat een leuk boek ik haak nog niet zolang en doordat ik met èèn hand haak ga ik niet zo snel maar ik vind het erg leuk om te doen en met dat boek kan ik weer niet dingen leren en wat ik maak verkoop ik en de opbrengst is voor de Nierstichting voor onderzoek zodat ze erachter kunnen komen wat er met mijn nieren aan de had is

Carla Barendregt
Door

Carla Barendregt

op 25 Sep 2017

Wat een leuk boek ik haak nog niet zolang en doordat ik met èèn hand haak ga ik niet zo snel maar ik vind het erg leuk om te doen en met dat boek kan ik weer niet dingen leren en wat ik maak verkoop ik en de opbrengst is voor de Nierstichting voor onderzoek zodat ze erachter kunnen komen wat er met mijn nieren aan de had is

Nicole Vriends
Door

Nicole Vriends

op 26 Sep 2017

Hoi allemaal, De drie winnaars zijn inmiddels gekozen. Later vandaag (of morgenvroeg) zal er een bericht op Facebook geplaatst worden. Met de winnaars heb ik contact opgenomen. Via deze blog is dat geworden: 'Chantal' Mocht je het boek toch nog graag aanschaffen dat kan onder andere via deze link www.wolcafe.nl/Kabels-structuren-haken Groetjes Nicole

Reactie plaatsen