Verspreid de Liefde - Breiclub.nl
Verspreid de LIEFDE...

Verspreid de LIEFDE… Afgelopen zaterdag was het 14 februari, Valentijnsdag.

Ooit bedoeld om een anonieme liefde een klein geschenk te sturen, nu vooral bedoeld om iets extra’s voor een geliefde te doen. Het symbool voor de liefde is natuurlijk een hart.

Ontwerpen voor het najaar ……

Met Valentijnsdag in aantocht werden de ontwerpers van MillaMia geïnspireerd om een aantal ontwerpen te maken, die een beetje liefde verspreiden; items waarbij harten een grote rol spelen. Deze ontwerpen zullen gepubliceerd worden in een interieurboek dat in het najaar van 2015 zal uitkomen. Omdat deze tijd van het jaar in het teken staat van Valentijn en daarmee in het teken van die liefde en harten, heeft MillaMia besloten de LIEFDE te verspreiden, door deze patronen, vooruitlopend op het boek, voor beperkte periode vrij beschikbaar te stellen.

Kussens en iets leuks om een waxinelichtje mee aan te kleden
Verspreid de LIEFDE...

Uitgangspunt bij het ontwerp van deze kussens was om zachte zoete kleuren te mixen met harde, donkere kleuren. Om daarmee een tijdloze uitstraling te creëren. Een moderne look voor een traditioneel fair isle patroon.

Om dit te bereiken is gebruik gemaakt van heel donker blauw, fuchsia, lilac blossom en bloemetjesgeel.

Het gebruikte garen is Naturally Soft Merino. Gemaakt van 100% extra fijne Merino wol. Waardoor dit garen heerlijk zacht aanvoelt en zo geschikt is om ieder hart mee te maken.

Verspreid de LIEFDE...

De ontwerpen van MilliMia hebben altijd iets extra’s: in de zin dat ze laten zien hoe het patroon bedoeld is in de gekozen kleurstelling. Maar ze geven bij ieder patroon ook alternatieve kleurstellingen. Waardoor je net die kleurcombinatie kan kiezen die het mooist bij je interieur past.
Zoals voor het kussen met het grote hart erop: een andere kleurencombinatie is zacht bessenpaars met zacht grijs.
Verspreid de LIEFDE...
Het hartenpatroon wordt niet doorgetrokken naar de achterkant van het kussen. Daar wordt gebruik gemaakt van verschillende streeppatronen. De kussens worden gesloten door een overslag met knopen, zodat je de hoes van het kussen af kunt halen om te wassen. Of om van kussenhoes te wisselen ….

Wil je ook een beetje LIEFDE verspreiden?

De patronen zijn te vinden op de website van MillaMia. Op de startpagina komt direct de eerste foto van deze blog naar voren. Als je daar op klikt, kun je het patroon voor alle 4 items in 1 keer downloaden. De patronen zijn gratis te downloaden tot 23 februari 2015.
Wil je de LIEFDE verder verspreiden, maak dan zo’n kussen om cadeau te geven. Eenzelfde kussen op de bank bij jou thuis en bij een geliefde, hoe mooi is dat ….
Verspreid de LIEFDE...

Reactie plaatsen