Leuke Patronen voor Pasen van Rowan - Breiclub.nl
Leuke patronen voor Pasen van Rowan

Leuke patronen voor Pasen. Rowan heeft in 2014 een Easter Collection uitgebracht. Nu Pasen 2015 niet lang meer op zich laat wachten, heeft Rowan de 9 ontwerpen uit de Easter Collection gratis online beschikbaar gesteld.
Wat ik leuk vind aan deze collectie is dat er diversiteit in zit. Haken en breien. Kussens. Eierwarmers. Konijntjes en kipjes.


Wanneer je eenmalig bent aangemeld op de site van Knit Rowan, kun je al deze patronen gratis downloaden.
http://www.knitrowan.com/designs-and-patterns/online-collections/easter-collection-2014

De patronen

Leuke patronen voor Pasen
Wat een leuk idee!! Pom poms maken en die bevestigen op een stokje. Door verschillende maten pom poms te maken in verschillende kleuren, maak je er een pom pom boeket van. Een boeket voor Pasen dat direct vrolijkheid en gezelligheid in huis brengt.

Het is een ontwerp van Lisa Richardson. Voor dit ontwerp is Baby Merino Silk DK gebruikt.

Voor deze pom poms kun je echt alle restjes garen gebruiken die je nog hebt. Ook leuk om verschillende diktes garen te gebruiken. Of garens met een verschillende uitstraling.
Leuke patronen voor Pasen

Moeder en baby paaskonijn, gemaakt van Baby Merino Silk DK.

Geschikt voor de beginnende breisters. Je breit een vierkant in ribbelsteek (alle naalden recht). Dit vierkant is de basis voor zowel het lijfje, het hoofdje en de oortjes. Dan alleen nog een pom pom staartje maken en de oogjes borduren.
Leuke patronen voor Pasen

In de Paas collectie zit ook een baby konijnen muts.

Gebreid van Fine Boucle en Pure Wool DK voor de binnenkant van de konijnenoortjes. Dit babymutsjes is geschikt voor de beginnende breier: tricotsteek, meerderen en minderen leiden tot dit eindresultaat.
Leuke patronen voor Pasen

Crochet Chick Egg Cosy & Family

is een haakpatroon voor een kuiken eierwarmer, maar ook voor kleine kuikentjes, die je als decoratie kunt neerzetten. Kies de kleuren die voor jou Pasen en voorjaar betekenen.
Leuke patronen voor Pasen

Butterfly Cushion

Dit kussen heeft een afmeting van 20 cm bij 30 cm en is gebreid in Rowan Wool Cotton. De achterkant is gebreid in tricotsteek, de voorkant heeft het “vlinderpatroon”. Het kleurgebruik van dit kussen geeft het kussen een zachte, bijna lieflijke uitstraling. Wat zou er gebeuren als je voor dit kussen knalkleuren kiest?

Aan de slag …….

De patronen van deze en de andere ontwerpen vind je terug op de website van Knit Rowan. Deze patronen zijn alleen in het Engels.

Is er een patroon bij waar je aan zou willen beginnen?

Ik ga mijn pom pom maker uit de kast halen. Om een paasboeketje te maken ……

Reactie plaatsen