De lange weg tot mystery blanket 2018
De lange weg tot mystery blanket 2018
Ik heb er heel lang op gewacht, samen met meer dan 2000 andere mensen, de start van mystery blanket 2018. Het wachten maakt het allemaal enorm spannend, maar ook erg leuk. De verassing van het pakket met de garens, de voorbereidingen met het kopen van de spullen enz. Ik geniet daar altijd enorm van.

Om mijn tijd goed door te komen ben ik zelf gestart met een CAL op Youtube. Een heerlijke invulling van de tijd. De CAL is nog niet klaar, maar heeft me lekker bezig gehouden.
Er zijn op dit moment 20 lapjes af. Je vind ze allemaal op mijn kanaal.
In het filmpje hieronder vertel ik meer over deze CAL:

De Mystery Blanket 2018

Ik wist al snel dat ik mee wilde gaan haken aan de mystery, zeker toen ik hoorde dat Bianca van Chefwol speciale pakketten ging verzorgen voor mensen met een wolallergie. Ik was daar enorm blij mee!
Ik koos zelf voor de kleur: European Skies. Een pakket met bruin tinten. We hebben een bruine bank, dus mijn hoop was dat hij er perfect bij zou passen.
Op 17 augustus kwam het eerste blog online met de benodigdheden voor de haak deken. Wat was ik blij dat de lijst kwam, maar er kwamen wel meer ??? op mijn pad. Wat moeten we doen met een breinaald van 40cm lang en 8mm dik? En super spannend, er wordt ook tunisch in gehaakt! De spanning liep op, en ik kreeg steeds meer zin om te gaan starten met de deken.
Alle artikelen die ik voor de haakdeken ga gebruiken heb ik laten zien in een filmpje, je vind hem hier:
Op woensdag 19 september kwam ik thuis van een fantastische dag bij de groothandel met de andere ambassadeurs van breiclub.nl toen daar een hele bijzondere doos stond. Minimaal 1 dag eerder dan ik had verwacht!
Zoonlief vond de doos er zo mysterieus uit zien, dat hij hem alvast geopend had en de inhoud had bekeken. Tot zijn teleurstelling zat er alleen maar wol in voor mama :)
Daar was ik enorm blij mee! De kleuren passen perfect bij mijn bank/woonkamer. vooral bruin/creme/grijs tinten. Ik ben er erg blij mee.
In dit filmpje zie je de mooie bollen die ik gekregen heb en de extra’s die erbij zaten:
Ik heb enorm veel zin in deze deken. We gaan 1 blok per maand haken en na 6 maanden heb je dan een mooie complete deken. Ik ben erg benieuwd naar de steken die er allemaal gebruikt gaan worden en hoop weer veel te leren.
Heb jij ook zin om te starten?
Kan je niet wachten tot het 00:01 is op 1 oktober?
Welke deken ga je maken?
Ga je haken of breien?
Ik wens iedereen super veel plezier toe, en wil alvast Bianca, Babette en het hele team van breiclub.nl bedanken dat ze dit allemaal weer mogelijk gemaakt hebben!
Groetjes Renske
Willemien Moerman
Door

Willemien Moerman

op 30 Sep 2018

Hoe kan ik eventueel nog mee doen??

Renske
Louise Ladybug
Door

Louise Ladybug

op 30 Sep 2018

Heerlijke kleuren zijn het! Ik heb ook deze tinten, maar ga breien. Veel plezier Renske en ik blijf je blogs lezen vanuit België ;-)

Renske
Door

Renske

op 30 Sep 2018

wat leuk dat je mn blogs blijft lezen! Mooie kleurtinten he :) Ben ook erg benieuwd naar de breidekens :)

De Vriese Anne
Door

De Vriese Anne

op 30 Sep 2018

Ik begrijp het filmpje niet.Ik had mij opgegeven om te breien .Wat heb ik dan nodig van benodigdheden?

Renske
Door

Renske

op 30 Sep 2018

dit is het filmpje voor de haak deken. van de breideken is geen filmpje gemaakt, maar een blog, als je op breiclub even terug scrolt kom je hem vanzelf tegen

Alexa (Amilishly)
Door

Alexa (Amilishly)

op 01 Oct 2018

Hoi Anne, Als je inlogt in de ledenomgeving van Breiclub vind je daar de video met benodigdheden voor de breideken. Heel veel breiplezier! Liefs,

Dini
Door

Dini

op 01 Oct 2018

Hoelaat komt het eerste patroon

jelkje
Door

jelkje

op 06 Oct 2018

waar kan ik het haakpatroon nordpolen vinden

Désiré
Door

Désiré

op 16 Oct 2018

Hoi Renske, via via kom ik bij jouw blog terecht, omdat ik gestart ben met de mystery blanket 2018 in de breivariant, ook in de bruintinten. Ik herkende je gezicht, na even terugdenken ook je meisjesnaam en toen ik je stem hoorde weet ik het eigenlijk bijna zeker: volgens mij kennen wij elkaar van New Joy uit Nieuwegein. Dat is ongeveer 20 jaar geleden. Leuk om te zien hoe de haakdeken eruit komt te zien! Ik hoop dat het met mijn deken ook allemaal gaat lukken! Groetjes, Désiré van der Haven

Reactie plaatsen