Page content

article content

De lange weg tot mystery blanket 2018

Ik heb er heel lang op gewacht, samen met meer dan 2000 andere mensen, de start van mystery blanket 2018. Het wachten maakt het allemaal enorm spannend, maar ook erg leuk. De verassing van het pakket met de garens, de voorbereidingen met het kopen van de spullen enz. Ik geniet daar altijd enorm van.

Om mijn tijd goed door te komen ben ik zelf gestart met een CAL op Youtube. Een heerlijke invulling van de tijd. De CAL is nog niet klaar, maar heeft me lekker bezig gehouden.
Er zijn op dit moment 20 lapjes af. Je vind ze allemaal op mijn kanaal.
In het filmpje hieronder vertel ik meer over deze CAL:

De Mystery Blanket 2018

Ik wist al snel dat ik mee wilde gaan haken aan de mystery, zeker toen ik hoorde dat Bianca van Chefwol speciale pakketten ging verzorgen voor mensen met een wolallergie. Ik was daar enorm blij mee!
Ik koos zelf voor de kleur: European Skies. Een pakket met bruin tinten. We hebben een bruine bank, dus mijn hoop was dat hij er perfect bij zou passen.
Op 17 augustus kwam het eerste blog online met de benodigdheden voor de haak deken. Wat was ik blij dat de lijst kwam, maar er kwamen wel meer ??? op mijn pad. Wat moeten we doen met een breinaald van 40cm lang en 8mm dik? En super spannend, er wordt ook tunisch in gehaakt! De spanning liep op, en ik kreeg steeds meer zin om te gaan starten met de deken.
Alle artikelen die ik voor de haakdeken ga gebruiken heb ik laten zien in een filmpje, je vind hem hier:
Op woensdag 19 september kwam ik thuis van een fantastische dag bij de groothandel met de andere ambassadeurs van breiclub.nl toen daar een hele bijzondere doos stond. Minimaal 1 dag eerder dan ik had verwacht!
Zoonlief vond de doos er zo mysterieus uit zien, dat hij hem alvast geopend had en de inhoud had bekeken. Tot zijn teleurstelling zat er alleen maar wol in voor mama ūüôā
Daar was ik enorm blij mee! De kleuren passen perfect bij mijn bank/woonkamer. vooral bruin/creme/grijs tinten. Ik ben er erg blij mee.
In dit filmpje zie je de mooie bollen die ik gekregen heb en de extra’s die erbij zaten:
Ik heb enorm veel zin in deze deken. We gaan 1 blok per maand haken en na 6 maanden heb je dan een mooie complete deken. Ik ben erg benieuwd naar de steken die er allemaal gebruikt gaan worden en hoop weer veel te leren.
Heb jij ook zin om te starten?
Kan je niet wachten tot het 00:01 is op 1 oktober?
Welke deken ga je maken?
Ga je haken of breien?
Ik wens iedereen super veel plezier toe, en wil alvast Bianca, Babette en het hele team van breiclub.nl bedanken dat ze dit allemaal weer mogelijk gemaakt hebben!
Groetjes Renske
E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland n√≥g leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te cre√ęren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

10 reacties op “De lange weg tot mystery blanket 2018
Door Louise Ladybug op 30 september 2018

Heerlijke kleuren zijn het! Ik heb ook deze tinten, maar ga breien. Veel plezier Renske en ik blijf je blogs lezen vanuit Belgi√ę ūüėČ


Door Renske op 30 september 2018

wat leuk dat je mn blogs blijft lezen! Mooie kleurtinten he ūüôā Ben ook erg benieuwd naar de breidekens ūüôā


Door De Vriese Anne op 30 september 2018

Ik begrijp het filmpje niet.Ik had mij opgegeven om te breien .Wat heb ik dan nodig van benodigdheden?


Door Renske op 30 september 2018

dit is het filmpje voor de haak deken. van de breideken is geen filmpje gemaakt, maar een blog, als je op breiclub even terug scrolt kom je hem vanzelf tegen


Door Alexa (Amilishly) op 1 oktober 2018

Hoi Anne,
Als je inlogt in de ledenomgeving van Breiclub vind je daar de video met benodigdheden voor de breideken. Heel veel breiplezier! Liefs,


Door Dini op 1 oktober 2018

Hoelaat komt het eerste patroon


Door jelkje op 6 oktober 2018

waar kan ik het haakpatroon nordpolen vinden


Door Désiré op 16 oktober 2018

Hoi Renske, via via kom ik bij jouw blog terecht, omdat ik gestart ben met de mystery blanket 2018 in de breivariant, ook in de bruintinten.
Ik herkende je gezicht, na even terugdenken ook je meisjesnaam en toen ik je stem hoorde weet ik het eigenlijk bijna zeker: volgens mij kennen wij elkaar van New Joy uit Nieuwegein. Dat is ongeveer 20 jaar geleden.
Leuk om te zien hoe de haakdeken eruit komt te zien! Ik hoop dat het met mijn deken ook allemaal gaat lukken! Groetjes, Désiré van der Haven

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.