Unboxing de Mystery Blanket: Vandaag is het zover... Breiclub.nl
Unboxing de Mystery Blanket 'breien' van Breiclub 2016

Unboxing de Mystery Blanket 'breien' van Breiclub 2016

Unboxing de Mystery Blanket 2016: Vorig jaar heb ik meegedaan met de Mystery Blanket ‘haken’ van Breiclub.
Ook dit jaar doe ik weer mee, maar deze keer de breideken. Ik heb voor de breideken gekozen, omdat ik graag beter wil leren breien en er weinig KAL’s (Knit Alongs) in het Nederlands worden georganiseerd. Het voordeel van een knit along is de steun van medebreiers die met hetzelfde project bezig zijn.

Unboxing de mystery blanket

Het thema van de Mystery Blanket 2016 is ‘Earth, Wind, en Fire’. Je kon net als afgelopen jaar kiezen voor de breideken of de haakdeken. Nieuw zijn de 3 kleurpakketten, dus voor ieder wat wils. Wat ik ook een hele fijne verandering vind, is dat je dit jaar een kleine of grote deken kon kiezen. Ik heb voor de kleine deken gekozen, want dat is als beginnend breier te overzien. Het kleurpakket fire past het best bij mij.

Vandaag (1 oktober) is het zover, de Mystery Blanket van Breiclub gaat van start. Vol spanning zit ik met mijn breinaalden in de aanslag.

Het wachten op DE doos was ook spannend. Nu de Mystery Blanket van start is gegaan en iedereen de doos heeft ontvangen kan ik eindelijk foto’s delen van de inhoud van de doos.

Bijgaand een impressie van het unboxing van de kleine mystery blanket ‘breien’, kleur fire.

Inhoud van de mystery doos

– Een informatieflyer
– Een leren labeltje
– Steekmarkeerders
– Eucalan
– Kartonnetje voor je garen kleurenindex

Unboxing de mystery blanket

Phildar Phil Douche bol 0016
Phildar Phil Soft bol 0001
Phildar Partner 3,5 bol 155
Phildar Partner 3,5 bol 0027
Lana Grossa Cool Wool 2 bollen 547 of 112
Lana Grossa Cool Wool Print 2 bollen 787
Scheepjes Stone Washed 5 bollen 801

Doe je ook mee met de Mystery Blanket? Zo ja, welke?

Joke Weissink
Door

Joke Weissink

op 01 Oct 2016

Ik doe mee met de Earth Large breien! Heb 40 jaar niet meer gebreid😱 Op het eerste oog vind ik het er ingewikkeld uitzien, maar komt goed👍 Heb er zin in!

Riet
Door

Riet

op 01 Oct 2016

Ik kan de patronen niet downloaden

riet jesich
Door

riet jesich

op 01 Oct 2016

Ik brei en haak heel veel afgelopen jaar zeker 25 baby truitjes en vestjes en ga verdet zoleuk om te doen

Van de Voorde Ilse
Door

Van de Voorde Ilse

op 01 Oct 2016

Ik ook niet, geen patronen"à'&ç§!"à'§ç!'à§ç!é'à§!ç

Ina
Door

Ina

op 16 Oct 2016

Ik ook niet

addie verschuren
Door

addie verschuren

op 01 Oct 2016

ik zou heel graag mijn inloggegevens ontvangen heb al 4 mails gestuurd.

Sjoek akkerman
Door

Sjoek akkerman

op 01 Oct 2016

Ook ik kom niet bij jullie met mijn inlog gegevens bij de haak col.

Marleen Rosbergen
Door

Marleen Rosbergen

op 01 Oct 2016

Ik krijgde patronen en video's niet, wil er graag aan beginnen

Ineke van den berg
Door

Ineke van den berg

op 01 Oct 2016

Ik krijg geen patronen ondanks dat ik ben ingelogd met de gegevens van vorig jaar of moet het een nieuwe zijn?

Henny lamboo
Door

Henny lamboo

op 01 Oct 2016

Ik haak de kleine e arts maar zie geen patronen

team Breiclub.nl
Door

team Breiclub.nl

op 01 Oct 2016

Beste mensen: als u vragen heeft of inlogproblemen: Mail alstublieft naar mystery@breiclub.nl! Dit werkt voor ons wat makkelijker dan via de forums.

Hetty Jager.
Door

Hetty Jager.

op 01 Oct 2016

kom niet op de haakblanket klein, fire!!hoe nu verder?

catharinawesterbeek
Door

catharinawesterbeek

op 03 Oct 2016

goedemorgen .als ik ingelogd ben kom ik niet gewoon makkelijk bij de mystery deken patroontjes en filmpjes. zou toch heel eenvoudig moeten zijn???

Wilma van Dort
Door

Wilma van Dort

op 05 Oct 2016

Hallo, ik heb helemaal niets ontvangen, en wel betaald.

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 08 Oct 2016

Ook ik kan de patronen niet vinden zo omslachtig allemaal heb je daar zo een doos met wolletjes en kan er niet aan beginnen knap waardeloos en de fb is wel heel geheim wacht al meer dan een dag om geaccepteerd te worden

Petra
Door

Petra

op 09 Oct 2016

Jammer dat er toch problemen zijn met inloggen enzo. Ik ben begonnen met de MB -wind. Ik vind de patronen erg duidelijk en zeker ook de video's. Wachten tot 1 november voor de volgende serie. O ja, heel fijn materiaal.

Josefine
Door

Josefine

op 09 Oct 2016

Dag, Ik ben aan het halen met mijn eerste mystery deken. Ik krijg allerlei leuke ideeen voor nieuwe jaargangen maar daar wil ik het nu niet over hebben. Ik ben bezig met blok 2 en merk dat ik geen vierkant krijg maar een rechthoek. Hebben meerdere hakers dit? En haken jullie dan ook door tot het een vierkant wordt?

An
Door

An

op 09 Oct 2016

Ja ik heb er 2 toeren bijgehaakt, toen was hij goed

An
Door

An

op 09 Oct 2016

Ik doe mee aan de haakdeken groot Wind en en de kleine haakdeken Fire, en kan gewoon bij alles op de breiclub. Geen enkele problemen en zo leuk om te doen. Ben benieuwd naar de rest van de deken. Idd, zoals Babette al zegt, hier is niet de plek om je problemen door te geven. Een mailtje is genoeg, ik heb de ervaring dat ze meteen reageren en zeer behulpzaam zijn.

Joyce van den Hout
Door

Joyce van den Hout

op 09 Oct 2016

Ik brei de deken met thema Wind, de Large versie. Ik heb 3 blokken gebreid en ben aangenaam verrast hoe afwisselend de patronen zijn....ook niet 4 dezelfde of zo...nee 40 (!) Verschillende krijgen we! Wauw.... MB is like a box of chocolats, you never know what you're gonna get

Catharina
Door

Catharina

op 09 Oct 2016

Heb nu 2 blokken af nummer 14 en nummer 35. Blok 34 heb ik 4 keer opnieuw gemaakt en ik werd er hopeloos van. Ga hem nu in 2 kleuren in breien. Staat er leuk.

Anoesjka
Door

Anoesjka

op 09 Oct 2016

Ik doe mee aan de mysteryblanket breien, large, kleur Wind. Ik vond het pakket leuk om te ontvangen, het werd gebracht door iemand uit mijn wijk, Camminghaburen, Leeuwarden, die twee dozen had ontvangen. Alles klopte, ik heb de inhoud gechecjt. Ik heb de wolstalen aan het kaartje bevestigd. Leuk dat dat zo duidelijk is. Ik kon de patronen goed vinden. Brei nu met digitale beschrijvingen met de Ipad er bij. Voor het zonder boekjes en papier. Ik ben best een ervaren breister, maar al een tijdje niet meer zo actief. Dit project activeert me en ik leer weer nieuwe technieken, dat vind ik superleuk! Dus dank voor de organisatie! Alles is heel duidelijk en goed georganiseerd, leuk ontworpen!

Anoesjka
Door

Anoesjka

op 09 Oct 2016

Ik doe mee aan de mysteryblanket breien, large, kleur Wind. Ik vond het pakket leuk om te ontvangen, het werd gebracht door iemand uit mijn wijk, Camminghaburen, Leeuwarden, die twee dozen had ontvangen. Alles klopte, ik heb de inhoud gecheckt. Ik heb de wolstalen aan het kaartje bevestigd. Leuk dat dat zo goed georganiseerd is, leuk bedacht! Ik kon de patronen goed vinden. Brei nu met digitale beschrijvingen met de Ipad er bij. Voor het eerst zonder boekjes en papier. Ik ben best een ervaren breister, maar al een tijdje niet meer zo actief. Dit project activeert me en ik leer weer nieuwe technieken, dat vind ik superleuk! Dus dank voor de organisatie! Alles is heel duidelijk en goed georganiseerd, leuk ontworpen!

Marie-jose Moonen
Door

Marie-jose Moonen

op 11 Oct 2016

Ik doe mee met de grote breical deken in de kleur fire. Heb nu 3 blokken klaar maar ze zijn allemaal anders van maat. Ik moet me nof een maatmal makenmet spijkers zodat ze allemaal even groot worden. ik ben op een breiclub en kreeg vandaag om satepennen door de zijkanten te doen zodat de randen mooi recht worden.

liliane
Door

liliane

op 06 Nov 2016

ik doe mee aan de mystery blanket breien en kan de patronen niet vinden. kom pas nu thuis uit een revalidatiecentrum zodat ik deel 1, 2 en misschien 3 mis. kan iemand me verder helpen. kan inloggen maar kan de patronen nergens vinden dank u

Reactie plaatsen