Page content

KreaDoe – deel 1

article content

KreaDoe – deel 1

Op donderdag 2 November om 9.00 stapte ik in mijn auto samen met mijn moeder en eindelijk was het zover, op naar de KreaDoe!

In dit blog wil ik jullie graag al mijn opgedane inspiratie laten zien, haak/breigerelateerd, maar ook mijn overige bevindingen blijven niet onbesproken.

Na ruim een uur rijden (65 min) vanuit Zoetermeer naar Utrecht kwamen wij aan bij P1. We bemachtiagden 1 van de laatste plekjes op het terrein en mochten daarna een paar minuten lopen naar de Jaarbeurs. De grote meute was al binnen dus konden wij op ons gemak onze jas kwijt bij de garderobe.

Eenmaal binnen stormden wij direct naar achter in zaal 2 om een kopje koffie te bemachtigen, ons standaard ritueel zullen we maar zeggen.

Daar op kop stonden 2 bekenden, namelijk CuteDutch en Marlaine met hun prachtige kramen.

Plattegrond lezen is niet onze sterkste kant, dus zijn we gewoon simpelweg (tegen de richting in) gaan lussen tussen alle paden. We kwamen de leukste dingen tegen, waarbij we als eerst stuitten op een prachtige diamond painting kraam. Diamond painting is een steeds meer voorkomende HOBBY van mij en vele anderen. Er was dan ook wel een “run” op deze prachtige pakketten.

KreaDoe

Verder lopend gestuit op de Scheepjes kraam waar Tessa van Riet haar prachtige nieuwe ontwerpen aan het showen was, ik ben VERLIEFD! Ook Joke van Jookz was er met haar originele babyspeelgoedontwerpen waarvan we ook weer dingen hebben geleerd.

Wist je toevallig dat baby’s vooral kijken naar zwart/wit? Zebra’s zijn daardoor erg populair.

Vervolgens een kraam met aluminium draad. Je zal wel denken, wat moet je daarmee? Nou ik heb een supergave ring gemaakt met dit gave materiaal. Gewoon door het te buigen.

 

Vervolgens veel kramen met stencilen, pixelen en veel diversiteit in kaarten maken.

Toen kwam ik bij een kraam met Bullet Journals en handletterboeken. 1 van mijn vele andere hobby’s. Heb je al eens van een Bullet Journal gehoord? Zo nee, zoek het even op want het is een fantastisch “tussendoortje” naast het haken en breien!

Ook het boek Chalk-letteren heb ik mee naar huis genomen.

De prachtige leren labels van de Haakfabriek waren ook onweerstaanbaar voor mij. Ik heb gekozen voor zwart omdat dit altijd overal bij matcht.

Mozaïeken staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje. Dit ben ik van plan om te gaan doen met mijn oppaskinderen. Kleine hartjes en sterren met kleine steentjes beplakken en vervolgens voegen. Als dit bevalt misschien wel een keer een dienblad, wie weet?

Als laatst zijn we nog uitgebreid aangeschoven bij de workshop “Shadow Painting” en hebben we allebei een prachtig mooie bloem ingekleurd. Dit was echt een TOP ervaring.

Dus, ben je op zoek naar iets leuks naast het haken en breien? Dan hoop ik dat ik jullie hiermee wat verder heb geholpen.

KreaDoe

Op vrijdag 3 november ga ik nog een dag Krea-Doe-en. Ja, laat ik er maar gewoon een werkwoord van maken!

Dus in mijn volgende blog staat deel 2.

 

Liefs,

Minke

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Minke
Mijn naam is Minke, 27 jaar oud en ben een fanatiek amigurumi-haakster. In mijn blogs wil ik jullie meenemen in de trends, events en alles wat er hip is omtrent het amigurumi-haken.Mijn haakervaring is nu ruim 2 jaar, eigenlijk nog heel kort. Maar doordat het haken me zo “gegrepen” heeft is het niet meer uit mijn leven te denken. Kasten vol met garen liggen te wachten tot mijn haaknaald er iets moois van gaat maken.Momenteel ben ik vooral bezig met het uitdagen van mezelf. Dit doe ik door moeilijke projecten of moeilijkere garen te gebruiken en hier zal ik jullie de komende tijd alles over vertellen!Om te kijken wat ik zoal heb gehaakt in de afgelopen jaren kan je mijn facebookpagina bezoeken onder: http://www.facebook.com/minkjes. Alles wat er nog gaat komen ga ik zoveel mogelijk met jullie delen!

Comment Section

0 reacties op “KreaDoe – deel 1

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.