Pera&Pasha boekenlancering van maar liefst 2 boeken - Breiclub.nl
Boekenlancering Pera&Pasha

Op zaterdag 30 Oktober was er bij Pera&Pasha in Pijnacker een boekenlancering. Niet van 1, maar van maar liefst 2 boeken.

De boeken die deze dag in de spotlight stonden waren “Ik ben Bir en ik ga naar de dokter” en “Mr. Cey loves Crochet”.

Dit zijn 2 totaal verschillende boeken, maar juist daarom vond ik de insteek van de dubbele lancering wel erg leuk en origineel.

Pera&Pasha

Bij binnenkomst om precies 13.00 was het wel lekker druk in de winkel. Achterin de winkel zaten de ontwerpers, met daar omheen alle projecten uit hun net uitgebrachte haakboeken. De ontwerpers waren uiteraard klaar voor een leuke signeersessie.

Ikzelf heb beide boeken aangeschaft. Het contact met de ontwerpers was superrelaxed en ontspannen. Je kon een leuk gesprek voeren, daar namen ze uitgebreid de tijd voor.

Het aller allerleukste aan de hele setting, was dat de hond er gewoon bij lag onder de tafel. De hond staat ook gefotografeerd in het boek van Mr. Cey. Dit zorgde voor een hele fijne sfeer rondom het signeren.

Er was uiteraard ook tijd voor een leuke foto met beide ontwerpers. En natuurlijk heb ik ook wat leuke kiekjes van de projecten uit het boek gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de boeken?

Je kan ze vinden op de website van Pera&Pasha, of op de websites van Niki en Cey zelf.

En als je dan toch bij Pera&Pasha bent moet je eens goed rondkijken…..

Op veel van de kasten en overal waar je het niet verwacht staan en hangen gehandwerkte spullen. Prachtige omslagdoeken, knuffelkussens, Bir in vele variaties en zijn vriendjes.

Met al die kasten vol heerlijk garen moet meteen iets uitgekozen en thuisgekomen direct- in mijn geval- worden gehaakt.

Liefs,

Minke

Reactie plaatsen