Page content

Boekenlancering Pera&Pasha

article content

Boekenlancering Pera&Pasha

Op zaterdag 30 Oktober was er bij Pera&Pasha in Pijnacker een boekenlancering. Niet van 1, maar van maar liefst 2 boeken.

De boeken die deze dag in de spotlight stonden waren “Ik ben Bir en ik ga naar de dokter” en “Mr. Cey loves Crochet”.

Dit zijn 2 totaal verschillende boeken, maar juist daarom vond ik de insteek van de dubbele lancering wel erg leuk en origineel.

Pera&Pasha

Bij binnenkomst om precies 13.00 was het wel lekker druk in de winkel. Achterin de winkel zaten de ontwerpers, met daar omheen alle projecten uit hun net uitgebrachte haakboeken. De ontwerpers waren uiteraard klaar voor een leuke signeersessie.

Ikzelf heb beide boeken aangeschaft. Het contact met de ontwerpers was superrelaxed en ontspannen. Je kon een leuk gesprek voeren, daar namen ze uitgebreid de tijd voor.

Het aller allerleukste aan de hele setting, was dat de hond er gewoon bij lag onder de tafel. De hond staat ook gefotografeerd in het boek van Mr. Cey. Dit zorgde voor een hele fijne sfeer rondom het signeren.

Er was uiteraard ook tijd voor een leuke foto met beide ontwerpers. En natuurlijk heb ik ook wat leuke kiekjes van de projecten uit het boek gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de boeken?

Je kan ze vinden op de website van Pera&Pasha, of op de websites van Niki en Cey zelf.

En als je dan toch bij Pera&Pasha bent moet je eens goed rondkijken…..

Op veel van de kasten en overal waar je het niet verwacht staan en hangen gehandwerkte spullen. Prachtige omslagdoeken, knuffelkussens, Bir in vele variaties en zijn vriendjes.

 

Met al die kasten vol heerlijk garen moet meteen iets uitgekozen en thuisgekomen direct- in mijn geval- worden gehaakt.

 

Liefs,

Minke

 

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

0 reacties op “Boekenlancering Pera&Pasha

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.